vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Ploom.....συσκευή ατμοποίησης με ενέργεια βουτανίου!

Αποσυνδεδεμένος Steve666

• *
  • 92
  • Φύλο: Άντρας
Και εγώ ενδιαφέρομαι αλλά δεν έχω καταλάβει αν μπορείς να "ατμίσεις" κανονικό καπνό ... ή είναι μόνο για "χόρτα"?

Αποσυνδεδεμένος dinos_74

• 6-3=6
  • 1694
  • πεφτω γιατι μπορω να σηκωθω
χορτα?
μαλλον εννοεις ραδικια-τζοχους-βλητα κτλ. ετσι?

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• 3883
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
Παίδες, επειδή βλέπω το ψάχνετε σε διάφορα προκειμένου να αντισταθμίσετε την έλλειψη καπνού, δεν κοιτάτε τα ΝΕΤ υγρά που αντικειμενικά είναι ό,τι πιο βαρύ υπάρχει; Εντός του η.τ. αυτό και με την ασφάλειά του.

Αποσυνδεδεμένος giaderty75

• *
  • 69
Και εγώ ενδιαφέρομαι αλλά δεν έχω καταλάβει αν μπορείς να "ατμίσεις" κανονικό καπνό ... ή είναι μόνο για "χόρτα"?
Κανονικο ατμο βαζεις. Αλλα ας μας πει καλυτερα ο δρακος που ειναι ειδικος. Οσο για το juul ειναι κανονικο ηλεκτρονικο τσιγαρο πιυ χρησιμοποιει pods. Που εισαι σερτικο?

Sent from my SM-T230 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Steve666

• *
  • 92
@ dinos: Ναι βρε !  ;D

Βασικά ενδιαφέρομαι για καπνό πίπας αλλά πως στο καλό το κάνει?

Αποσυνδεδεμένος giaderty75

• *
  • 69
Πιεστε τους εμπορους να φερουν το juul. Εχει σωσει κοσμο στο αμερικα

Αποσυνδεδεμένος Steve666

• *
  • 92
Παίδες, επειδή βλέπω το ψάχνετε σε διάφορα προκειμένου να αντισταθμίσετε την έλλειψη καπνού, δεν κοιτάτε τα ΝΕΤ υγρά που αντικειμενικά είναι ό,τι πιο βαρύ υπάρχει; Εντός του η.τ. αυτό και με την ασφάλειά του.
Μια χαρά είναι τα net υγρά αλλά δεν αντέχει η αντίσταση και αν κάνεις sub.ohm είναι και ακριβό το σπορ - εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι. Μου άρεσαν πολύ τα el-toro και το earth brother από Halcyon Haze! (τρελό υγρό).

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα μου έκανα perique στον magma μου. Έφυγα στο διάστημα και δεν ξαναγύρισα.

Αποσυνδεδεμένος gipsy

• 1263
Πιεστε τους εμπορους να φερουν το juul. Εχει σωσει κοσμο στο αμερικα

Ενημέρωση από ελληνικά e-shops

Ξεκίνα να τους ζητάς  ;D

EDIT: Στηβ γύρισες τελικά;

Αποσυνδεδεμένος Steve666

• *
  • 92
το juul τι λέει? από ότι είδα σαν vision spinner είναι αλλά έχει άλλου είδους νικοτίνη. Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω?

[member=16516]gipsy[/member]: Δεν μπορώ να στεναχωρήσω τους οπαδούς μου :D

Τώρα ψάχνω coils για τον atlantis evo μου και δεν βρίσκω. Δεν μπορώ να "αγιάσω" - κάποιος με καταράστηκε...  :P  (βλ. modivin).

Αποσυνδεδεμένος gipsy

• 1263
Εσύ που τα βλέπεις από ψιλά πες μας  ;D

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• 3883
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
Η αντίσταση σε επισκευάσιμο κρατάει 3-4ml και κοστίζει το πολύ 10-20 λεπτά. Δεν το θεωρώ κόστος. Το υγρό από μόνο του όντως κοστίζει, αν είναι έτοιμο. Αν είναι DIY νομίζω ότι ένα κόστος 2,5€ τα 10ml είναι μια χαρά. Τουλάχιστον για την δική μου τσέπη.

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5390
αντε ρε... κ ελεγα, που ειμαι, που ειμαι....?
στο διαστΗμα ειμαι..

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
Εγώ έλεγα οτι είμαι σε ατμιστικό φόρουμ. Στο διάστημα.

Αποσυνδεδεμένος GRat

• 1445
[member=12751]Steve666[/member]
Αποκλειστικά Αμερική και ναι έχει nicotine salts αντί για την νικοτίνη που βρίσκεις εδώ, αλλά μπορείς αν θες να refill και με δικά σου υγρά(high PG) αν το σκαλίσεις λιγάκι.

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2874
Η αντίσταση σε επισκευάσιμο κρατάει 3-4ml και κοστίζει το πολύ 10-20 λεπτά. Δεν το θεωρώ κόστος. Το υγρό από μόνο του όντως κοστίζει, αν είναι έτοιμο. Αν είναι DIY νομίζω ότι ένα κόστος 2,5€ τα 10ml είναι μια χαρά. Τουλάχιστον για την δική μου τσέπη.
Λάθος νήμα φαντάζομαι... :dontknow:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 121 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20153 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1006 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877617 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361742 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465974 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907530 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519123 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1563 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375180 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701355 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19925 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos