Καλοάτμιστα παιδιά. Sktoris είδα έπαθες κι εσύ το ίδιο σοκ που είχα πάθει κι εγώ με την μπαταρία του. Είναι πραγματικά τρελό και φαίνεται σαν να μην ξέρουν και οι ίδιοι τι έχει μέσα. Όταν παρουσιάστηκε η Janty έλεγε 600mAH. Όταν το πήρε η TW ανακοίνωσε 650. Αμέσως μετά ακολούθησε και η Janty ανεβάζοντας και αυτή την τιμή στα 651 (το ένα μας μάρανε). Το σίγουρο είναι πως μιλάμε για ακριβώς το ίδιο τσιγάρο. Η Janty μάλιστα είχε βγάλει ανακοίνωση στο σαιτ της ότι συμφώνησε με την TW και ότι θα πουλιέται και από κει ως Tornado. Πιθανότατα θα το δούμε και από άλλους με διαφορετικές ονομασίες. Να πω λοιπόν πως μετά από περίπου ένα μήνα (το έχω από τις 5 Γενάρη) οι μπαταρίες συνεχίζουν να λοιτουργούν σαν την πρώτη μέρα. Όπως ακριβώς είπες φίλε sktoris, με τους δικούς μου ρυθμούς πάω με μια μπαταρία την ημέρα. Σας δείνω λοιπόν άλλον ένα λόγο να νιώθετε καλά με την επιλογή σας.
Αν κατάλαβα καλά κοιτώντας στο site της totallywicked, αν έχεις ήδη ένα κλώνο του 510 το μόνο που
χρειάζεσαι είναι να πάρεις 1 μπαταρία tornado με 14.99 λίρες.
Έτσι ακριβώς, με μια διαφορά. Χρειάζεσαι και το κάλυμα του ατμ. Δεν υπάρχει μόνο για λόγους εμφάνισης. Κόβει την ροή του αέρα σφίγγοντας λίγο την τζούρα και ζεσταίνει περισσότερο τον ατμό. Είναι φθηνό και πίστεψέ με, αξίζει να το έχεις. Οι φορτιστές του 510 φορτίζουν τις μπαταρίες του ego. Ο αντάπτορας χρειάζεται για να μπορέσει να βιδώσει η μπαταρία (δεν χωράει λόγω πάχους). Ο φορτιστής του ego
ΔΕΝ μπορεί να φορτίσει μπαταρία 510. Ο λόγος είναι ότι δίνει output 420mA ενώ ο 510, 150. Η TW (άγνωστο για ποιον λόγο) δίνει απλό φορτιστή 510 με αντάπτορα. Δεν ξέρω πόσο κάνει για να φορτίσει (διάβασα περίπου 6 ώρες). Ο φορτιστής που δίνει η Janty φορτίζει την μπαταρία σε 1 ώρα και 40 λεπτά περίπου. Άλλη διαφορά στο αρχικό σετ είναι ότι η TW δίνει δύο ατμ ενώ η Janty έναν. Χάρηκα επίσης όταν έμαθα ότι θα φέρει τα πάντα το funstore (σετ ego και ανταλακτικά). Παιδιά περιμένω με αγωνία τις εντυπώσεις σας. Εγώ πάντως παραμένω ενθουσιασμένος!