το ίδιο πρόβλημα ειχα κι εγώ με το Habana και το chocolate premium, με το πρώτο ειδικά το πρόβλημα ήταν τεράστιο, σαν να κάπνιζα φτηνή κολώνια , λίγο άρωμα και μπολικο αλκοόλ, το ανεφερα κάπου στο νημα με τις βάσεις, καθως εκει πιστευα θα ειχα μεγαλύτερο πρόβλημα κι όχι με τα αρώματα
αρχικά πιστεψα πως τα αρώματα ηταν για κάποιο λόγο χαλασμένα, λόγω αποθήκευσης ίσως και παρασκευής αλλα δεν ανέφερα τίποτα περισσότερο πέραν της εντονης γεύσης διαλύτη που ειχα για να μιλήσω οταν θα ειμαι πιο σιγουρος αργότερα
όμως είμαι τώρα στην 6 ημέρα ωρίμανσης, τα πράγματα ειναι πολύ διαφορετικά, εχει πέσει παραπάνω απο 80% αυτο το άρωμα του αλκοόλ-διαλύτη ή χημικίλα γενικότερα -δεν γνωρίζω τι μπορεί να ειναι-
πάντως η αναλογία, του Habana που τώρα μπαφιάζω μετά θα δοκιμάσω και τη σοκολάτα για να δω τη διαφορά με τη "φρεσκια" , που προτείνεται απο την atmos lab ειναι πολύ μικρή θεωρώ, βέβαια ίσως και πάλι ειναι νωρίς
να προσθέσω επίσης πως ο καλλιτέχνης, ο παρασκευαστής δηλαδή, για το δέσιμο και "για όσους βιάζονται" στα αρχικά του ποστς ειχε προτείνει τον φουρνο μικροκυμματων για 10", κάτι που χρησιμοποίησα επιπροσθέτως αυτή τη φορα, στη χαμηλότερη θερμοκρασία -χαμηλότερη κι απο της αποψυξης- και με το μπουκαλάκι σε δοχείο νερου, πάντως η διαφορά ήταν αισθητή ήδη, το ειχα δοκιμάσει -όπως με αρχικά με taste απο σταγόνα στο δάχτυλο
σημειωτέον αναφέρομαι στα αρώματα και όχι στα έτοιμα υγρά, μετά το παρατήρησα οτι μιλούσες για έτοιμο υγρό
Ξεχάστηκα να απαντήσω chillo για την επικοινωνία μου με την Atmos lab (Thanks για το PM)
Λοιπόν επειδή δεν με βόλευαν οι ώρες επικοινωνίας που είχαν στο site τους επικοινώνησα μέσω e-mail.
Ανάφερα οτι ανάφερα και εδώ...
Δείνω την απάντηση με Copy & Paste
"Αναφορικά με το 69 το άρωμα, καλό θα ήταν να δοκιμάσετε να προσθέσετε 1-2% ακόμα.
Ειδικά αν το δοκιμάζετε ακριβώς μετά τη διάλυση χωρίς να το αφήσετε να "δέσει", το 69 φαίνεται να μην υπάρχει έντονα στο 7%. Μετά από κάποιες ημέρες βέβαια, αναδεικνύεται όπως πρέπει.
Οποιοδήποτε πρόβλημα παρτίδας να γνωρίζεται ότι ανακαλείται ακαριαία πλέον (η ιχνηλασιμότητα που εφαρμόζουμε έχει ακρίβεια ημέρας εδώ και ένα χρόνο) και επομένως δεν υπάρχει περίπτωση προβληματικού προϊόντος στα ράφια."
Λοιπόν Chillo, μετά από δύο βδομάδες ωρίμανσης και αφού πρόσθεσα και 1-2% επιπλέον και το άφησα πάλι 2-3 μέρες, καμία διαφορά!!!
Ακριβως η ίδια αίσθηση φτηνής κωλώνιας!!! (Ναι φίλε μου Chillo έχουμε ακριβώς την ίδια γεύση αρώματος από τρία διαφορετικά αρώματα μέχρι στιγμής...)
Προσωπικά δεν ξέρω τι παίζει, αλλά η διαίσθηση μου μου λέει οτι κάτι παίζει με το συγκεκριμένο άρωμα, και έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να το χρησιμοποιήσω για παραγωγή υγρών ατμίσματος...
Ο μόνος λόγος που σκέφτηκα να το αγοράσω ήταν λόγο των υψηλής προτίμησης στον πίνακα του συγκεκριμένου Thread...
Όπως επίσης δεν μπορώ να γνωρίζω μήπως τρέχει κάτι με τον τρόπο φύλαξης των αρωμάτων από την Nobacco...
Αυτό που μπορώ να γνωρίζω είναι η κρίση μου και η διαίσθηση μου, που και τα δύο μου λένε να μην χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένο φιαλίδιο άλλο... Όχι γιατί δεν μου αρέσει σαν άρωμα απλά, αλλά γιατί δεν μου βγάζει την αίσθηση ενός ασφαλούς δείγματος για να το χρησιμοποιήσω...
Εν τω μεταξύ ένα δεύτερο ερώτημα μου προς την Atmos lab ήταν σχετικά με τις VG και PG με 36mg Nicotine και το αν χρειάζονται αραίωση με WFI και σε τι ποσοστό. (από το Forum διαβάζοντας και ψάχνοντας βρήκα οτι είναι 5-10 για την PG και 10-20 για την VG απλά ήθελα να το επιβαιβεώσω...)
Η απάντηση που πήρα είναι η εξής:
"Καταρχήν οι νικοτινούχες βάσεις έχουν ήδη νερό εντός που χρησιμοποιείται για την ομογενοποίηση στη διάλυση της νικοτίνης.Άρα, δε χρειάζεται περαιτέρω διάλυση."
Και όπως απάντησα και στην Atmos Lab με επόμενο e-mail μου, οτι δεν αναγράφεται πουθενά στα συστατικά των δύο παραπάνω και το νερό, όπως πχ αναγράφεται στην Balance 20mg Nicotine.