α)
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ! Slammer για να ωριμάσουν τα μπουκαλάκια με υγρά τα αφήνεις ανοιχτα ;
Τα αρώματα της FA δεν χρειάζονται ωρίμανση με ανοικτό μπουκάλι, δεν περιέχουν κάποια αλκοόλη ώστε να περιμένουμε να εξατμιστεί.
β)
Ευχαριστώ ! Virginia δεν μου άρεσε οπότε να δοκιμάσω Tuscan . Μάλλον πικρίλα μου λείπει από το κ.τ.
Βασικά δεν θέλω το καπνικό υγρό να γλυκίζει . Το PERIQUE BLAC τι λέει ; Επίσης είμαι επαρχία δυνατότητα δοκιμής δεν υπάρχει δυστυχώς .
Έλα μια βόλτα από Κέρκυρα και θα δοκιμάσεις ότι FA τραβάει η ψυχή σου! Όσο για την πικρίλα, αν ασχοληθείς με DIY, τότε καλή επένδυση είναι το Bitter Wizard, ένα ενισχυτικό το οποίο κάνει ακριβώς αυτό που λέει. Αν όχι, υπάρχουν και άλλα υγρά τα οποία θα σε πικράνουν τα μάλλα. Κάτι Puros Naturalles ας πούμε. Επίσης, παίζουν και βάσεις άλλης εταιρείας, οι οποίες δίνουν τασακίλα αβέρτα!
γ)
Άλλη μια ερώτηση βάσεις και αρώματα τα παίρνετε από Ιταλία η εδώ ; Για να καταλάβω αν υπάρχει διαφορά . Ευχαριστώ πολύ!
Μία φορά που πήρα, πήρα από Ιταλία, βέβαια έκανα μεγάλη παραγγελία και άξιζε τον κόπο. Πλέον, τα περισότερρα αρώματα τα βρίσκεις και Ελλάδα.
Τέλος, όντως η FA έχει μία δική της άποψη για το τι εστί καπνός!