Ατμίζω 1 βδομάδα ( με διακοπές virnette και ecopure)
το
Malboro (16mg) και το
Virginia (24mg) Velvet cloud , απο Flavourart
οι εντυπώσεις μου ...
Κατ αρχήν το πρώτο πλεονέκτημα είναι οτι τα υγρά ήταν ευγενική προσφορά της nobacco προς την αφεντιά μου , αφου μια μέρα που πέρασα απο κει μου ειπαν "πάρε και αυτά , εμείς τα δοκιμάσαμε και δεν μας άρεσαν".
Λοιπόν , έχουμε και λέμε ...
Η πρώτη εντύπωση είναι ...μα καλά πως περιμένουν να πουλήσει αυτη η αηδία ? Απο ντουμάνι είναι αψογο δεν τίθεται ζήτημα, όμως το 24ρι είχε λιγότερο χτήπημα απο το low virnette
Τσιγαρίσια γεύση 0 , αλλα ...
Κάθε μέρα μου φαίνονταν και καλύτερα.
Αρχισα να καταλαβαίνω τα λεγόμενα του Κώστα , που είχε πει σε κάποιο απ τα ποστ του " Εγω το χτύπημα δεν το αντιλαμβάνομαι σαν κάψιμο στο λαιμό"
Πράγματι το υγρό αν και έχει απαλή και γλυκερή γεύση , όταν ατμίσεις για λίγο σου δίνει μιά πληρότητα και ικανοποίηση που δεν γίνεται αντιληπτή με την τζούρα , αλλά με τις τζουρες, αν με εννοείτε
Με λίγα λόγια αν τραβήξεις 4- 5 τζούρες , δεν θέλεις να ατμίσεις την 6η , σου είναι αρκετό αυτό που άτμισες.
Θέλει όμως το χρόνο του για να το αποδείξει.
Αν προσπαθούσα να βρω το πιό κοντινό του σε αίσθηση ( οχι σε γευση) θα ήταν το ecopure
Μιλάω πάντα γιά το Velvet Cloud που έχει VG για βάση.
Μη περιμένετε λοιπόν hard rock , μη το προτιμησετε για το ποτό σας , αλλά για καθημερινή χρήση είναι μιά χαρά!
Το virginia πάντως (ως γεύση) υπερτερεί του Malboro
Συμπέρασμα...
Θα ήθελα να δοκιμάσω και μη τσιγαρίσιες γεύσεις