vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

308 επισκέπτες, 4 χρήστες
Methodios, paiktaras, lagoudakis, Milarepa

FLAVOURART - Γεύσεις, αρώματα και βάσεις

Αποσυνδεδεμένος gpanos

• **
  • 248
  • Φύλο: Άντρας
Απ: FLAVOURART - Γεύσεις, αρώματα και βάσεις
« Απάντηση #2775 στις: Νοεμβρίου 22, 2013, 11:48 »
Αν θες να πειραματιστείς κάνε λιγότερα ml. Όσο λιγότερα τόσο λιγότερος και ο χρόνος ωρίμανσης. Π.χ. στο 1ml σε 30 λεπτά είσαι έτοιμος.  :thumpup:  Εφόσον χρησιμοποιείς VG να προσέξεις αν εμπεριέχει WFI αλλιώς πάρε από ένα φαρμακείο διότι η γλυκερίνη είναι πολύ πηχτή.

Αποσυνδεδεμένος metmat

• **
  • 470
« Απάντηση #2776 στις: Νοεμβρίου 22, 2013, 11:52 »
Δεν βιάζομαι να είναι έτοιμα. Έχω απόθεμα έτοιμων υγρών μέχρι να μαγειρευτούν σωστά!!!  :D
Η βάση που θα χρησιμοποιήσω είναι η umami suave. Νομίζω ότι περιέχει 10% νερό.

Αποσυνδεδεμένος stratos25

• *
  • 77
    • Ηλεκτρονικό Τσιγάρο  Enjoy e-Smoke
« Απάντηση #2777 στις: Νοεμβρίου 22, 2013, 19:48 »
Μεταφορά από flavourart-περιεργη μυρωδια

Αυθεντικα υγρα της Flavourart μονο σε πλαστικο μπουκαλακι των 10ml και πλεον με νεο μπουκαλακι που ξεχωριζει απο τα αλλα!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 23, 2013, 12:35 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος WILDE

• 1786
« Απάντηση #2778 στις: Νοεμβρίου 22, 2013, 21:17 »
κλειστό το μπουκάλι
και το χρώμα λογικά σε μερικές ημέρες θα σκουρίνει

Αποσυνδεδεμένος metmat

• **
  • 470
« Απάντηση #2779 στις: Νοεμβρίου 22, 2013, 21:27 »
Το μπουκαλάκι μόλις έκλεισε!
Τώρα πόσες μέρες θα χρειαστούν για να είναι έτοιμο το υγρό μου με δεδομένο ότι έφτιαξα μόνο 5 ml για δοκιμή;

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #2780 στις: Νοεμβρίου 23, 2013, 12:27 »
Από προσωπική εμπειρία, τα υγρά της FA θέλουν καμιά εβδομάδα για να δέσουν. Όσον αφορά το αν θα είναι ίδια με τα έτοιμα υγρά, θα πλησιάσεις πολύ αλλά το αποτέλεσμα ακριβώς δεν νομίζω να το πετύχεις. Το πιο πιθανόν είναι να μην το καταλάβεις κιόλας, αλλά μην απογοητευτείς, το ωραίο της ιδιοκατασκευής είναι να φτιάχνεις κάτι όπως το θες. Αν θες να πειραματιστείς λίγο παραπάνω, στα καπνικά δοκίμασε να προσθέσεις και λίγο MTS, ενισχυτικό γεύσης το οποίο δίνει σώμα και χαρακτήρα στα καπνικά. Προσωπικά χρησιμοποιώ 3στ/10ml.

Αποσυνδεδεμένος metmat

• **
  • 470
« Απάντηση #2781 στις: Νοεμβρίου 23, 2013, 13:52 »
Εδώ με πιάνεις λίγο (έως πολύ) αδιάβαστο!
Τι είναι το MTS και που μπορώ να το βρω;

Αποσυνδεδεμένος duman

• **
  • 256
« Απάντηση #2782 στις: Νοεμβρίου 23, 2013, 14:20 »
Είχα κι εγώ την ίδια απορία. τι είναι το Mts.

Στις πρώτες σελίδες αναφέρεται ως :

Παράθεση
3) Το ΜTS είναι υγρό. Δεν αυξάνει την παραγωγή ατμού απλώς τον κάνει παχύτερο και απαλότερο.

κι εδώ
Παράθεση
το MTS είναι ένα ενισχυτικό γεύσης της Flavour Art το οποίο σημαίνει Mellow Thick Smooth και το συστηνει για καπνικά.
Μην φανταστείς τρελές διαφορές, αλλά τα ανεβάζει ένα επίπεδο τα καπνικά, και όχι μόνο τα δικά της.

Αποσυνδεδεμένος metmat

• **
  • 470
« Απάντηση #2783 στις: Νοεμβρίου 23, 2013, 15:01 »
Ωραία! Δεν είχα δει εκείνα τα posts. Τώρα ξέρω τι είναι!
Δεν βρίσκω όμως κάποιο ελληνικό κατάστημα από το οποίο να μπορώ να το αγοράσω!

Αποσυνδεδεμένος gpanos

• **
  • 248
« Απάντηση #2784 στις: Νοεμβρίου 23, 2013, 15:02 »
Έχει ακουστεί ότι το MTS δεν είναι ότι καλύτερο για τον οργανισμό μας γι αυτό και κάποιοι που το έφερναν στην Ελλάδα το σταμάτησαν.

Βέβαια εδώ ισχύει το "ο καθένας το χρησιμοποιεί με δική του ευθύνη".

Παρακάτω θα βρείτε link με αναλυτική επεξήγηση του τι είναι αλλά και κρητικές από χρήστες.

http://www.myfreedomsmokes.com/diy-concentrated-flavorings/all-flavorings/fa-mts-vape-wizard/

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #2785 στις: Νοεμβρίου 23, 2013, 18:10 »
Η FA είναι από τις πιο σοβαρές εταιρίες στο χώρο των υγρών η.τ. Είναι δυνατόν να κατασκευάζει "υγιεινά" υγρά αλλά ταυτόχρονα να κυκλοφορεί και κάποια "χημικά" με σκοπό να τα 'κονομήσει?

Η απάντηση βρίσκεται εδώ http://clearstream.flavourart.it/site/?p=339&lang=en για το MTS και αν το ψάξετε τέτοιες αναλύσεις υπάρχουν για πολλά υγρά της FA. To Clear Stream το ξεκίνησε η Flavour Art με ΔΙΚΑ της έξοδα αρκετό καιρό πριν και είναι κυτταροτοξική μελέτη ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ για τα περισσότερα υγρά της (συμπεριλαμβανομένου του MTS). Κάτι ανάλογο με την πρόσφατη έρευνα του δικού μας δρ. Φαρσαλινού.

Ας μην ακούγονται λοιπόν διάφορα και παραπληροφορείται ο κόσμος. Το γιατί δεν φέρνει το MTS (αλλά και το Bitter Wizard) η ελληνική αντιπροσωπεία δεν το γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι και τα 2 είναι θαυμάσια πρόσθετα, ιδιαίτερα σε καπνικά αρώματα. Όσοι αγοράζουν από Ιταλία ας τα συμπεριλάβουν στην επόμενη παραγγελία τους και δεν θα χάσουν.

Αποσυνδεδεμένος Pouf

• 605
« Απάντηση #2786 στις: Νοεμβρίου 25, 2013, 15:24 »
Έχει δοκιμάσει κάποιος το FLASH E Liquid;
http://flavourartexpress.biz/index.php?dispatch=products.view&product_id=212#ty%3Bpagination_contents_comments_212%3Bindex.php%3Fdispatch%3Dproducts.view%26product_id%3D212%26page%3D2%26selected_section%3Ddiscussion

Προωθείται ως υποκατάστατο νικοτίνης. Διαβάζοντας τις κριτικές, οι γνώμες διίστανται. Άλλοι το βρίσουν αξιοπρεπές και άλλοι αναφέρουν κάψιμο στον λαιμό, με την αίσθηση του τσίλι.

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #2787 στις: Νοεμβρίου 26, 2013, 04:58 »
To χτύπημα που σου δίνει είναι εντελώς διαφορετικό από τη νικοτίνη.
Αν το χρησιμοποιήσεις αντί νικοτίνης θα έχεις κάψιμο και όχι χτύπημα. Αν το χρησιμοποιήσεις για να μειώσεις τη νικοτίνη θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα.
Το θέμα είναι πόσο ποσοστό θα βάλεις στη νικοτινούχα βάση ώστε να παίρνεις χτύπημα χωρίς κάψιμο. Μετά από 2-3 μπουκαλάκια flash δεν μπόρεσα να βρω κάποια ιδανική αναλογία ίσως γιατί πρέπει πρώτα να το αφήσεις αρκετά για να ομογενοποιηθεί. Εκεί που έλεγα ότι το έχω, μετά από μερικές μέρες με έκαιγε στο λαιμό. Έχω ένα χρόνο να ασχοληθώ μαζί του. Για μένα δεν αξίζει τον κόπο τόσο παίδεμα.

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #2788 στις: Νοεμβρίου 26, 2013, 05:14 »
Θα συμφωνησω με τον ανωτερω μου.
Το αποκορυφωμα ειναι οτι ετοιμο φλας υγρο το εκανα, 70 μηδενικη vg 30 ετοιμο υγρο φλας!
το αφησα 3, μερες να δεσει, αλλα και παλι το καψιμο τρελο.
Δεν ξανασχοληθηκα και φτιαχνω τα δικα μου υγρα με οση νικοτινη θελω!
Καποια στιγμη θα ασχοληθω με mts, δεν το εχω προσπαθησει ακομα!

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #2789 στις: Νοεμβρίου 26, 2013, 10:02 »
Το Flash δεν έχει περάσει ακόμα από τη συλλογή μου, και προσωπικά δεν βλέπω και λόγο, με 5ρα Νικοτίνη μια χαρά είμαι. Για το MTS, είχα φτιάξει στις αρχές της μετά DIY ζωής μου cuban cigar με και χωρίς MTS. Η διαφορά στη γεύση ήταν ελάχιστη, αλλά στην αίσθηση του ατμού ήταν διακριτή, και όσο περνούσε ο καιρός, γινόταν ακόμα πιο έντονη. Δεν το έχω δοκιμάσει σε μη καπνικά, μόνο σε υγρά είτε αποκλειστικά καπνικά είτε να υπερισχύει το καπνικό, 3-4 στ/10ml.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361034 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1196 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114756 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451498 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111373 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376169 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329030 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1234 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6663 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15518 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29673 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 100277 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F