vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

409 επισκέπτες, 3 χρήστες
Taskaramou, maprix, Buliwyf

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Nobacco tec tankomizer

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5390
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Nobacco tec tankomizer
« Απάντηση #45 στις: Φεβ 27, 2012, 23:25 »
τι εννοεις οτι δεν σε ικανοποιει κτυπημα , γευση ? αν δεν σε ικανοποιησει σε κτυπημα ο Giant  με την αναλογη νικοτινη τοτε  :dontknow:
απο χτυπημα εννοω οτι δεν με κανοποιουν.
giant δεν εχω δοκιμασει, αν κ εχω μπαταριες giant :D
ειναι με τανκ ο giant?

Δοκίμασε giant και τον i-mist
με i-mist ξεκινησα.. καλος, αλλα αυτο το βαλε βγαλε φιλτρακι με κουρασε.
θελω κατι με τανκ.. οπως ο w, ή ο want.
giant δεν εχω δει καν...  ειμαι κ επαρχια.. δεν εχει ποικιλια εδω.

Αποσυνδεδεμένος akpe

• "yeah, we get it, you vape"
  • 654
« Απάντηση #46 στις: Μαρ 22, 2012, 09:37 »
Μιας και έχω αρχίσει να πειραματίζομαι, θα τσιμπήσω 1-2 σήμερα ή αύριο να τους δοκιμάσω στο Giant :)

Φαίνονται παρόμοιοι με τους (ce2) οι οποίοι με είχαν εντυπωσιάσει στο lava, και αν με ικανοποιήσουν σε γεύση/ατμό/χτύπημα/διάρκεια ζωής κ.λπ. ίσως αντικαταστήσω το τankάκι.  ;)

Συνδεδεμένος Buliwyf

• 1953
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #47 στις: Μαρ 22, 2012, 10:12 »
  :thumpup: αλλα απο τοτε τρελο χτυπημα.Δεν ξερω και ουτε μπορω να καταλαβω το γιατι αλλα βαραει σαν τρελο  :confused1: :o

Αυτό γίνεται γιατί το σιλικονάκι πάτησε σωστότερα (περισσότερο κενό πιθανότατα) και γίνεται καλύτερη τροφοδοσία υγρού.
ΔΕΝ σε χαλάει, ε??????????
 :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 654
« Απάντηση #48 στις: Μαρ 22, 2012, 11:35 »
Πως στο κέρατο το γεμίζουμε σωστά βρε παιδιά;! Το γέμισα προσεκτικά με συριγγα μέχρι λίγο πριν γεμίσει, έβαλα το πώμα προσέχοντας να μην το πιέσω με κλεισμένη την τρύπα (για να μην δημιουργηθεί πίεση) και πάλι όμως γέμισα υγρά που βγήκαν από την τρύπα που κουμπώνει στη μπαταρία! :idiot1:

Σαν πρώτες εντυπώσεις, πολύ πιο έντονη γεύση και αρκετά ζεστός ατμός  :thumpup:

Από χτύπημα (σε margy 12ρι) και παραγωγή ατμού είναι πάνω-κάτω τα ίδια με τους DCT atomizers της nobacco, άντε να βγάζει λίιιγο παραπάνω ατμό.

Αποσυνδεδεμένος malamadre

• Steam Driver
  • 717
Re: Nobacco tec tankomizer
« Απάντηση #49 στις: Μαρ 22, 2012, 11:56 »
Μηπως εριξες πολλες σταγονες στην αρχη μεσα στο σφουγγαρακι και βγηκαν απο κατω?

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 654
« Απάντηση #50 στις: Μαρ 22, 2012, 13:07 »
Μα δεν έχει σφουγγαράκι! Μάλλον μπερδεύτηκες με το DCT;  :)

Βασικά μάλλον το γέμισα λάθος στην αρχή, δεν έβαλα όλη την βελόνα μέσα και λίγο υγρό βγήκε στο πάνω μέρος του λαστιχένιου πώματος (ευτυχώς δεν έπεσε στην τρύπα της αντίστασης). Έβαλα το πώμα χωρίς να καθαρίσω το υγρό που έμεινε πάνω οπότε κάπου εκεί έγινε η ζημιά. Καλά να πάθω με τη βιασύνη μου που ήθελα να το γεμίσω στο αμάξι  :laugh1:

Απλά θα πρέπει να πάρω και 1-2 μπουκαλάκια με βελόνα γιατί δεν παλεύεται γέμισμα με κανονική σύριγγα. Ειδικά όταν θέλω γέμισμα κάθε 4ωρο :P

Αποσυνδεδεμένος ijey

« Απάντηση #51 στις: Μαρ 22, 2012, 13:46 »
Δε χρειάζεται βελόνα για να το γεμίσεις και με απλό μπουκάλι γίνεται εάν πιέσεις λίγο το σημείο που έχει την εγκοπή.
Επίσης το υγρό στο πάνω μέρος δε το γλιτώνεις γιατί υγροποιείται ο ατμός που μαζεύεται στο κενό και σιγά σιγά με τη χρήση γεμίζει με υγρό.

Αποσυνδεδεμένος malamadre

• Steam Driver
  • 717
Re: Απ: Nobacco tec tankomizer
« Απάντηση #52 στις: Μαρ 22, 2012, 13:56 »
Μα δεν έχει σφουγγαράκι! Μάλλον μπερδεύτηκες με το DCT;  :)
χαχαχα...εχεις δικιο μπερδευτηκα,γραψε λαθος....:)

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος akpe

• 654
« Απάντηση #53 στις: Μαρ 22, 2012, 14:16 »
malamadre no worries :)

Όντως το γέμισα με ένα πλαστικό μπουκαλάκι 20ml της οvale που είχα και όλα οκ  :thumpup:

Αυτό που πρόσεξα είναι πως κάθε φορά που γεμίζω αλλά και κάθε φορά που βγάζω/βάζω το επιστόμιο δημιουργείται πίεση μέσα στο tankomizer και δεν έχω ιδέα που πηγαινοέρχονται τα υγρά. Συνέπεια αυτού, μόνο στις πρώτες (1-3) εισπνοές (τζούφιες πάντα, χωρίς να το έχω πάνω στη μπαταρία) νοιώθω το υγρό να κάνει μπουρμπουλήθρες ( :laugh1: ) χωρίς να μου έρχεται όμως υγρό στο στόμα, ενώ υπάρχει ελάχιστη διαρροή, μια σταγόνα το πολύ, από την τρύπα στο σημείο που συνδέεται με την μπαταρία. Να μην ανησυχώ, ε;

Επίσης το υγρό στο πάνω μέρος δε το γλιτώνεις γιατί υγροποιείται ο ατμός που μαζεύεται στο κενό και σιγά σιγά με τη χρήση γεμίζει με υγρό.

Το οποίο υγρό, αν βγάλω και ξαναβάλω το επιστόμιο μπαίνει πάλι στη δεξαμενούλα από την πίεση  :thumpup:

Εντωμεταξύ το δοκίμασα και στο Lava, τα ίδια ικανοποιητικά αποτελέσματα αν και μέχρι 3.9v-4v. Παραπάνω δίνει έντονη γεύση καμένου, προφανώς ψήνει το margy ::)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 22, 2012, 14:26 από akpe »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 130 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20159 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1011 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877661 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361834 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 466141 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907585 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519161 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1564 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375196 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701399 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19933 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos