vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

NJoy-Ν Pro (με cartomizer).

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
  • Φύλο: Άντρας
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
Απ: NJoy-Ν Pro (με cartomizer).
« Απάντηση #105 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 17:19 »
Μεγάλε sktoris, έσκισες.  :thumbsup_move_1:

Βέβαια εκμεταλεύτηκες τις γνώσεις σου στο Video editing και χτύπησες τον Under στο αδύνατο σημείο του.  :))

Βλέπω το Θάνο να κάνει συνεχείς αναθεωρήσεις στο δικό του βίντεο για να μπορέσει να αντέξει τον ανταγωνισμό.  :))

Αποσυνδεδεμένος tronicgr

• **
  • 210
  • eGo + Vinirette e-liquids
    • Home Motion Flight Simulator
« Απάντηση #106 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 18:03 »
Μεγάλε sktoris, έσκισες.  :thumbsup_move_1:

Βέβαια εκμεταλεύτηκες τις γνώσεις σου στο Video editing και χτύπησες τον Under στο αδύνατο σημείο του.  :))

Βλέπω το Θάνο να κάνει συνεχείς αναθεωρήσεις στο δικό του βίντεο για να μπορέσει να αντέξει τον ανταγωνισμό.  :))

Χαχαχα, οντως, με εφαγε λαχανο και εμενα...   :laugh1:  Πισω στο video editing..... και πανω που γυριζα το νεο μου βιντεο  :wall:

Μπραβο Sktoris, απιθανο βιντεο!!!!

Αποσυνδεδεμένος taxtsom

• 514
« Απάντηση #107 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 20:03 »
Τα θερμά μου συγχαρητήρια Sktoris! :sign_oraios:

Αποσυνδεδεμένος sktoris

• 836
  • Njoy/BL/Titan/Miniturbo/Εgo/SDMKIΙ Black+Silver
« Απάντηση #108 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 20:19 »
Σας ευχαριστώ πολύ :).
Σε κάποια από τις επομένες παρουσιάσεις προιόντων που θα έχουμε εδώ στο φόρουμ,
προσφέρομαι να κάνω το μοντάζ αλλά και το γύρισμα για όποιον θα ήθελε αλλά δεν μπορεί.

Πίσω στα του Npro.
Γέμισα το cartomizer με RY4 της Janty.
Το γεύτηκα όπως ποτέ πριν!
Τό χτύπημα ήταν εφάμιλλο ενός 510 αλλά χωρίς την αλλοίωση στη γεύση.
Το cartomizer εκμετελεύεται στο έπακρον τη γεύση του υγρού και την αναδεικνύει.
Είχα όμως εντονότερο στάξιμο παρόλο που δεν το γέμισα πολύ. Πρέπει να έβαλα 15 σταγόνες.

Αποσυνδεδεμένος alfisti

• 1033
    • alfistigr photo
« Απάντηση #109 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 20:29 »
έχεις πιό έντονο στάξιμο:
1. διότι είναι pg, άρα πιό αραιή από την vg (πού έχει το cartomizer -είπα πως γιά μένα έχει ecopure-).
2. έχει γεμίσει το "πανάκι" πίσω. ή φύσα "ανάποδα" (από το άσπρο καπάκι), ή βγάλτο προσεκτικά καί καθάρισε το "πανάκι".

άντε καί σε υπερπαραγωγή   :D :D

Αποσυνδεδεμένος sktoris

• 836
  • Njoy/BL/Titan/Miniturbo/Εgo/SDMKIΙ Black+Silver
« Απάντηση #110 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 20:49 »
..έχει γεμίσει το "πανάκι" πίσω. ή φύσα "ανάποδα" (από το άσπρο καπάκι), ή βγάλτο προσεκτικά καί καθάρισε το "πανάκι".

Το φύσημα δεν έκανε τίποτα, το δοκίμασα.
Θα προσπαθήσω να κάνω το δεύτερο, να βγάλω το καπάκι.
Ποιο πολύ γιατί μου αρέσει να παίζω με το ηλεκτρονικό μου τσιγάρο. Hobby...
Διαφορετικά όντως θεωρώ τα cartomizer μίας χρήσης.
άραγε γιατί να μην μπορούν να έχουν την απόδοση του cartomizer στο atomizer; Μου φαίνεται πολύ περίεργο.
Ίδια τεχνολογία χρησιμοποιούν. Πώς γίνεται να διαφέρει τόσο πολύ;... :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος alfisti

• 1033
    • alfistigr photo
« Απάντηση #111 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 21:21 »
θα στραπατσαριστεί ελαφρώς, πρόσεξε!

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #112 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 21:35 »
Αν δεν διαλυθεί.  :tongue_smilie: ::)
Για το άσπρο καπάκι λέω.

Να μια βελτίωση ακόμα: Να έχει σιλικονένια καπάκια που βγαίνουν εύκολα. Όχι μόνο για να τα γεμίζουμε αλλά και για να σκουπίζουμε το πλεονάζον υγρό σε περίπτωση που στάζει.

Αποσυνδεδεμένος fairy

• 653
  • Φύλο: Γυναίκα
  • YOU NEVER KNOW WHAT YOU CAN DO UNTIL YOU......TRY!
« Απάντηση #113 στις: Νοεμβρίου 01, 2009, 22:28 »
Μπράβο skortis !!!
Φοβερή παρουσίαση και εσύ.
Αυτά κάνει το μεράκι.Μπράβο. :bow: :bow: :bow:

Αποσυνδεδεμένος Cyan

• 477
« Απάντηση #114 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 00:10 »
Μπράβο ρε συ Σωτήρη και απο μένα!  :bravo_encouragements: :bravo_encouragements:
Αψογη παρουσίαση σε ολα! Ανεση, στρωτος λόγος και ευχαριστο video. Αν ποτε θελήσω να πουλήσω τιποτα, θα στο δώσω να το αναλάβεις. Μιλαμε για σίγουρη επιτυχία!

Αποσυνδεδεμένος Undertaker

• 709
  • Undead, Undefeated, UNDERTAKER!
    • Το Blog του Undertaker
« Απάντηση #115 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 00:16 »
sktoris, μπορεί αυτη την φορά να κέρδισες, αλλά το μόνο που καταφερες είναι να πεισμώσεις εμένα και τον tronicgr  ωστε τα επόμενα review μας να είναι ακόμα καλύτερο!!!  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Σε λίγο δεν θα κάνουμε απλά reviews... Το Star-Wars θα κάνουμε!
:thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος tronicgr

• **
  • 210
  • eGo + Vinirette e-liquids
    • Home Motion Flight Simulator
« Απάντηση #116 στις: Νοεμβρίου 02, 2009, 00:18 »
sktoris, μπορεί αυτη την φορά να κέρδισες, αλλά το μόνο που καταφερες είναι να πεισμώσεις εμένα και τον tronicgr  ωστε τα επόμενα review μας να είναι ακόμα καλύτερο!!!  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Σε λίγο δεν θα κάνουμε απλά reviews... Το Star-Wars θα κάνουμε!
:thumpup: :thumpup:

Ναι, ναι, την επομενη θα ειναι διπλο review...  ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• 1462
« Απάντηση #117 στις: Νοεμβρίου 03, 2009, 19:46 »
Να προσθέσω μερικές εντυπώσεις ακόμα.
Εγώ συνεχίζω να το χρησιμοποιώ και είναι ακόμα σε άριστη κατάσταση οι μπαταρίες, σχεδόν όπως στην αρχή :thumpup:
Βασικά τα φιλτράκια τα έχω κάνει πέρα, αφού με τα καρτομάϊζερ δεν υπάρχει σύγκριση.
Επίσης να σας ρωτήσω, δεν συμφωνείτε με την παρατήρησή μου για την θήκη στην αρχική συσκευασία σε όλα τα Η.Τ. :hmmm:
Γιατί βλέπω δεν το έθιξε κανείς το θέμα.
Παράθεση
"...Με λίγα λόγια έχουμε να κάνουμε με μία πλήρη συσκευασία, το μόνο που θέλω να παρατηρήσω (και όχι μόνο προς τον κ. Πετρόπουλο), είναι μία ιδέα απλή, να φροντίσουν δηλαδή να παρέχουν με τη συσκευασία μία μαλακή έστω θήκη για τα καινούρια η.τ. (σαν αυτή που έχουν μερικά στυλό, περίπου με βελούδινη υφή), γιατί πρέπει να έχεις το η.τ. σου σε ασφαλές μέρος από διάφορες επιφάνειες που ενδεχομένως δεν είναι και τόσο καθαρές. Δεν είναι ακριβή λύση και είναι απαραίτητο να υπάρχει, ειδικά τώρα με την έξαρση της γρίπης"...

Αποσυνδεδεμένος alfisti

• 1033
    • alfistigr photo
« Απάντηση #118 στις: Νοεμβρίου 03, 2009, 19:53 »
βεβαίως καί συμφωνώ καί επαυξάνοντας θα έλεγα γιατί όχι κάτι σε ταμπακιέρα στυλ.
δεν θα κόστιζε πάνω από 5 γιούρο.
(γιά 2 μπαταριούλες, κανα φιλτράκι καί έναν ατομ. εδώ δίνουν site τού εξωτερικού.)

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• 1462
« Απάντηση #119 στις: Νοεμβρίου 03, 2009, 19:57 »
Να είσαι καλά. Εννοώ όμως την αρχική συσκευασία.
Όταν το πάρει ο νέος χρήστης να ξέρει που θα το.... βάλει όταν τελειώσει με το άτμισμα και να μην υπάρχει φόβος για μολύνσεις...
Από ταμπακιέρες και άλλες θήκες "βρωμάει¨ο τόπος, αγοράζεις ό,τι θέλεις και φθηνά, εγώ μιλάω για το αρχικό πακέτο  ;)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3092 371384 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 17:52
από billythekid
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 325348 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 290 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5508 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1029 108589 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 10:39
από Giorgos F
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14374 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28150 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2127 355795 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 00:57
από Tem
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 98755 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325032 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 604273 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12739 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F