Γειά σας και από εμένα και καλή χρονιά να έχουμε.
Είμαι ένας πρώην φανατικότατος καπνιστής και πλέον εδώ και δύο μήνες παρα 3ημέρες ακούραστος ατμιστής χωρίς ούτε μία τζούρα κ/τ.
Δόντια πρίν μαύρη μαυρίλα, ξέρετε αυτά που φαίνονται πολύ, ιδίως τα μπροστά κοινώς αποκρουστικά. Προσπαθούσα να μη χαμογελώ για να μην φαίνονται. Εχω και χρόνια περιοδοντίτιδα δεκαετίες τώρα, καταλαβαίνετε πως είχαν γίνει, τα ούλα είχαν συρρικνωθεί σχεδόν τελείως. Ο οδοντίατρος μου τράβαγε τα μαλλιά του, μου έλεγε οτι θα χάσω τελείως τα δόντια μου απο το κάψιμο του τσιγάρου.
Αφότου ξεκίνησα όμως το η/τ έχω δεί τεράστιες διαφορές ( όπως και σε πολλά άλλα θέματα υγείας). Τα δόντια μου άρχισαν να ξεφλουδίζουν με το βούρτσισμα απο την μαυρίλα στην κυριολεξία. ΈΧει φύγει σχεδόν όλο το μαύρο και πλέον τα δόντια μου έχουν φυσιολογική απόχρωση., ανεξήγητο.
Μάλιστα επειδή είχα πάει στον οδοντίατρο μου κατα τύχη , τόσο λίγο πριν κόψω το τσιγάρο, όσο και πριν λίγες ημέρες, έπαθε πλάκα. Μου είπε οτι είμαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, έχει αλλάξει πλέον αισθητά και το χρώμα των δοντιών, των ούλων και οτι γενικά η στοματική κοιλότητα Φαίνεται πιο υγιής.
Τόσο πολύ χάρηκε, που θέλει να πάω απο την άλλη εβδομάδα να μου κάνει εντελώς δωρεάν ένα πλήρες ρεκτιφιέ στα δόντια και στα ούλα, γιατί λέει οτι θα έχω τεράστια διαφορά τόσο από πλευράς χρώματος δοντιών όσο και στήν περιοδοντίτιδα.
Και συγγνώμη αν σας κούρασα ή ήμουν πολύ αναλυτικός, απλά δεν έχω συνηθίσει ακόμα να γράφω γενικά σε forum, Είμαι περισσότερο του διαβάσματος....