vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

367 επισκέπτες, 7 χρήστες
kmitkas, Tem, athmichalop, Dhmfot, camber, manoslykos, maraki1308

Perfumer's apprentice

Αποσυνδεδεμένος ExMortus

• **
  • 395
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Perfumer's apprentice
« Απάντηση #855 στις: Αυγούστου 26, 2015, 03:36 »
http://www.todmuller.com/ejuice/ejuice.php

Μόνο μέχρι 10 ml σου βγάζει σταγόνες, οπότε κάνε τον αντίστοιχο πολλαπλασιασμό κάθε φορά (στη συγκεκριμένη περίπτωση x2 τις σταγόνες αρώματος)

Sent from my SM-T210 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• **
  • 365
    • workfolio
« Απάντηση #856 στις: Αυγούστου 26, 2015, 10:16 »
@ vas24 :
Μην εμπιστεύεσεαι τις σταγόνες γιατί από μπουκάλι σε μπουκάλι μπορεί να αλλάζει το μέγεθός τους.
Πάρε μερικές σύριγγες ινσουλίνης (1ml)  και κάνε τους υπολογισμούς σου

@sakaplias 100 :
Αν θέλεις ημερομηνία λήξης, επικοινώνησε με την TPA, δώσε το batch number και θα σου την πουν.
Παλιότερα πουλούσαν μόνο μεγάλες συσκευασίες σε μαγαζιά και τα μαγαζιά μετέγγιζαν το προϊόν στα δεκάμελα που πουλούσαν.
Τώρα δίνουν σε μαγαζιά και τις μικρές συσκευασίες τους 4ml & 15ml, οπότε είναι αρκετά πιθανό τα μπουκάλια 15ml που έχεις
να είναι συσκευασμένα από TPA.

Παλιότερα, αν θυμάμαι καλά πουλούσαν λιανική και μπουκαλάκια των 10ml, αλλά όχι σε καταστήματα. Στα καταστήματα έδιναν μόνο bulk.

ΥΓ : όλα τα αρώματα/γεύσεις που ατμίζουμε προέρχονται από την βιομηχανία της εστίασης. Εκεί προϋπήρχαν και χρησιμοποιούνταν πολύ πριν εφεύρει ο κινέζος το η.τ. Τα βάλαμε στα diy γιατί ήταν η εύκολη, έξυπνη και μέχρι τώρα πιο "σίγουρη" επιλογή για πληθώρα γεύσεων.
Αρώματα αποκλειστικά φτιαγμένα για ατμιστική χρήση δεν υπάρχουν και, θα αργήσουν να φτιαχτούν γιατί πρέπει να μπει πολύ βαθια το χέρι στην τσέπη για έρευνα και πιστοποίηση. Το ίδιο ισχύει και στα έτοιμα υγρά, τα ίδια αρώματα χρησιμοποιούν.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #857 στις: Αυγούστου 26, 2015, 10:25 »
τα αρώματα τα πήρα από fabvape .εσύ Κώστα που χρησιμοποιείς TPA αρώματα διαφέρουν τα μπουκαλάκια έχουν ημερομηνία λήξεως?

αυτο που σου ειπαν και οι υπολοιποι ... τα 10 μελα ειναι συνηθως απο μεταγγισεις αλλα τα 15μελα σαν αυτα που εβαλες φωτο ειναι απο την μαμα εταιρεια ..  βαζουν αριθμο παρτιδας και οχι ημερομηνια νομιζω

Αποσυνδεδεμένος sakaplias100

• **
  • 280
« Απάντηση #858 στις: Αυγούστου 26, 2015, 12:54 »
μόλις μου απάντησαν από fabvape ότι τα 10μλ είμαι αυτό που λέτε από μεταγγίσεις από προμηθευτές από Ευρώπη και τα 15μλ είναι απο την μαμά εταιρεία τα οποία έχουν αριθμό παρτίδας και κάπου στην σελίδα τους έβαλα  αυτούς τους αριθμούς και μου έβγαζε πληροφορίες για το άρωμα αλλά και πάλη δεν έγραφε κάπου ημερομηνία λήξεως το μόνο που έγραφε ήταν ότι εάν το ανοίξεις πρέπει να καταναλωθεί μέσα σε 9 μήνες μετά πάει πέταμα χαλάει     

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #859 στις: Αυγούστου 29, 2015, 21:59 »
Ουσιαστικά τπτ δεν χαλάει. Όλα αυτά τα αρώματα δεν χαλάνε εάν κρατάμε την τυπική διαδικασία αποθήκευσης (ξηρό σκοτεινό μέρος, καλά κλεισμένα τα μπουκαλάκια)!

Απλά οι νόμοι στο Αμερική είναι πάρα πολύ σκληροί και τρομερά τυπικοί.
Είναι λοιπόν υποχρεωμένοι να γράφουν ότι γράφουν γιατί με τόσους δικομανείς δεν έχουν καμία όρεξη να βρουν τον μπελά τους και να τρέχουν σε δικαστήρια και να πληρώνουν τα μαλλιά της κεφαλής τους.

Οι εταιρίες που φτιάχνουν τρόφιμα δλδ και ανοίγουν την Bulk συσκευασία για να βάλουν 5 π.χ. σταγόνες, μετά από εννέα μήνες τα πετάνε?

Εγώ προσωπικά, έχω φτιάξει και ατμίσει DIY με "ληγμένα" και θα συνεχίσω να το κάνω.
Άλλωστε, όταν ήμουν με κ.τ. πριν πάνω από 4+ χρόνια δεν ρώταγα την ΣΕΚΑΠ ή τον ΚΑΡΕΛΙΑ κ.λ.π. να μου πουν εάν ήταν ληγμένα τα καπνά και τα φίλτρα.

Που θέλω να καταλήξω, αν και είμαι πάρα πολύ off topic (εκτός θέματος).
Μην ψάχνουμε να διυλίσουμε τον κόνοπα.
Έχουμε καλυτερεύσει την ζωή μας αλλά μην αρχίσουμε να γινόμαστε υπερβολικοί!
Άλλωστε είναι τόσα πολλά που πρέπει να ρωτάμε για άλλα πράγματα, που παίρνουμε καθημερινά, που το άτμισμα είναι, το τελευταίο? ίσως που θα πρέπει να μας απασχολεί.
Ας ξεκινήσουμε από το νερό π.χ. ή από τα αλεύρια και αφού λύσουμε όλα τα άλλα, ας μείνει το η.τ.! ;)

Τέλος του εκτός θέματος (off topic), απλά παρακολουθώ διάφορες συζητήσεις και ήθελα από καιρό να τα πω.
Την συγνώμη μου.

Αποσυνδεδεμένος icedcloud

• **
  • 287
« Απάντηση #860 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 19:36 »
Ερωτηση. Επειδη αμεσα θελω να φτιαξω ενα υγρο που εφτιαχνα. Κοντα στο vanilla bean icecream ποιο απο τα παρακατω ειναι?:
1) vanilla cupcake
2) french vanilla
3)Vanilla custard
4)vanilla swirl
5)vanilla bourbon

Αποσυνδεδεμένος ExMortus

• **
  • 395
« Απάντηση #861 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 20:36 »
Έψαχνα να βρω κάτι αντίστοιχο σε γεύση που να μην έχει διακετύλιο και λοιπές ουσίες και κάπου στο reddit είχα βρει μια συνταγή που το 8% Vanilla Bean Gelato το έκανε Vanilla Bean Gelato 4% + French Vanilla 2% + Cream Fresh 1% (ναι ξέρω ότι βγαίνει 7% και όχι 8%). Έβγαινε ακριβώς το ίδιο υγρό, λίγο καλύτερο μη σου πω μετά την ωρίμανση. Έχω δοκιμάσει να βάλω Sweet Cream αντί για το τελευταίο μιας και δεν το βρίσκω πουθενά πια και είναι παρόμοιο.

Ουσιαστικά το Vanilla Bean Gelato είναι η ίδια γεύση, αλλά αντί για acetyl propionyl έχει βουτυρικό οξύ. Γι αυτό προσθέτεις και τα άλλα δύο γιατί αν το βάλεις σκέτο σε μεγάλη ποσότητα γίνεται μπουχτιστικό σε σημείο αηδίας. Αν σε καλύπτει σε μικρή ποσότητα, βάλε αυτό.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 20:45 από ExMortus »

• **
  • 287
« Απάντηση #862 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 21:16 »
Βρηκα τι θα κανω τελικα αλλαξα τη συνταγη να δοκιμασω κατι νεο. strawberry ripe + vanilla cupcake + swipped cream+ sweet cream. Θα κανω ενα κεικ φραουλας. Θα διξει. Απλα μεχρι τωρα εκανα παγωτο βανιλια φραουλα και ηταν το βασικο μου. Λογικα και αυτο θα βγει υπεροχο

Αποσυνδεδεμένος yian

• **
  • 498
« Απάντηση #863 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 21:45 »
Γνωρίζουμε κάτι για το Strawberries and Cream Flavor ?

Με ενδιαφέρει κυρίως το εάν πλησιάζει τη φυσική γεύση της φράουλας ή εάν φαίνεται τεχνητό το άρωμα της φράουλας.
Εάν κάποιος το έχει δοκιμάσει στο παρελθόν ας πει μια γνώμη ... ;)

• **
  • 287
« Απάντηση #864 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 00:09 »
τι σκεφτεσαι να φτιαξεις και θες το strawberries and cream?

Αποσυνδεδεμένος yian

• **
  • 498
« Απάντηση #865 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 01:02 »
Δεν το προορίζω για κάποια μίξη, μόνο του θέλω να δοκιμάσω.
Απλά την έχω πατήσει αρκετές φορές με λαχταριστές περιγραφές και ετικέτες που αποδείχτηκαν ελαφρώς χημικές γεύσεις με δόση φαρμακίλας  :wall:

Επειδή δεν έχω δοκιμάσει φράουλα από ΤΡΑ, γιαυτό ρωτώ για γνώμες  ;)
Εάν ακούγεται και η κρέμα αρκετά στο συγκρεκριμένο, δεν θα με χαλάσει καθόλου..

• **
  • 287
« Απάντηση #866 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 01:26 »
Για εμενα η καλυτερη συνταγη με γευση φραουλα ειναι . 6% vanilla bean icecream και 4% ripe strawberry. Απλα θελει υπομονη για τουλαχιστον 1 βδομαδα οριμανση..στις 2-3 εβδομαδες ειναι καταπληκτικο το υγρο. το strawberries and cream δεν το εχω δοκιμασει

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
« Απάντηση #867 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 03:57 »
Πάντως ο fizzmustard που έχει δημιουργήσει ας πούμε αυτή την συνταγή (το Mustard Milk) λέει ότι δεν πρέπει να βάζετε Ripe Strawberry αλλά την σκέτη Strawberry. Εμένα χάλια μου φαίνεται γενικά αλλά εγώ παίζει να έχω πρόβλημα, δεν καταλαβαίνω την φράουλα σε αυτή την συνταγή, δεν καταλαβαίνω μπανάνα στο Grandmaster, όλα μου φαίνονται χάλια, γενικά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάτι έχει βγει off στην γεύση μου. Anyway...  :))

Αποσυνδεδεμένος kaozgoat

• **
  • 252
« Απάντηση #868 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 10:33 »
Εχει παραγγειλει κανενας συσκευασιες bulk απο tpa; ξερετε αν υπαρχει προβλημα στο τελωνειο με τις συσκευασιες των 4 oz;

Αποσυνδεδεμένος ntonto

• **
  • 339
« Απάντηση #869 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 12:52 »
Ωραία τα tpa αλλά να είχαν περιεχόμενο και 10ml τα μπουκαλάκια που πουλάνε τα ελληνικά καταστήματα τι καλά που θα ήταν.

Έχω δίπλα δίπλα ένα μπουκαλάκι άρωμα tpa από ελληνικό κατάστημα και ένα μπουκαλάκι άρωμα από atmoslab και μου θυμίζουν τα μπιμπελό μπαμπούσκες.

Διασταυρωμένο με σύριγγα, από την μύγα ξίγκι έλεος ποια.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360409 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1028 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450770 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110964 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375411 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328504 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1088 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6468 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15331 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29403 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99993 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F