Καθαρά εξωτικές οι γεύσεις και των δυο θα έλεγα. Λίγο πιο έντονη ίσως η γεύση του Dragon (πιταγιά) ενώ το passion (μαραγκούγια) κυμαίνεται σε πιο απαλά επίπεδα, και λίγο πιο μυρωδάτο.
Συνήθως τα χρησιμοποιώ εναλλάξ για να μην τα βαριέμαι. Μοιάζουν όμως και πολύ οι γεύσεις τους, τις θεωρώ κοντινές.
Θεωρώ ότι είναι και τα δυο εξ' ίσου υπέροχα. Εδώ να σου τονίσω ότι δεν τα έχω δοκιμάσει από άλλη εταιρεία για να κάνω κάποια σύγκριση.
To Greek Yogurt που δοκίμασα από την Capella μόνο μου ερχόταν κάπως υποτονικό σε σχέση με ΤΡΑ.
Και να σου πω ότι μου αρέσει κάποιο από τα δυο, εάν εσένα σου αρέσει πιο πολύ το άλλο;;;;
Που αν σου αρέσουν οι εξωτικές γεύσεις είμαι σίγουρος ότι θα σου αρέσουν και τα δυο.
Ο χρόνος ωρίμανσης για μένα είναι από 20 ημέρες έως και 1 μήνα. Όχι γιατί χρειάζονται τόσο τα όποια υγρά, απλά υπολογιστικά πριν μου τελειώσουν τα ζουμιά από την προηγούμενη "φουρνιά" ξεκινάω και να φτιάχνω. Με την ησυχία τους όπως είπες. Καλό τους κάνει, κακό δεν τους κάνει. Τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει ή διαβάσει κάτι ανάλογο.
Εδώ να σου επισημάνω και κάτι άλλο που δε σου ανέφερα ήδη. Είναι το μοναδικό υγρό που ατμίζω εκτός καπνικών.