vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

789 επισκέπτες, 6 χρήστες
Methodios, Milarepa, camber, manoslykos, mathimatikos1966, anetost

OVAL V6 vv MOD

Αποσυνδεδεμένος G

• **
  • 394
  • Φύλο: Άντρας
  • GG Extremist
Απ: OVAL V6 vv MOD
« Απάντηση #90 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 20:01 »
Καλά ρε συ από την Peleon δεν το πήρες? Να τους το στείλεις πίσω και να τους ζητήσεις άλλο. Εγγύηση έχει και ΣΙΓΟΥΡΑ θα το έχουν ξανακούσει.

Αποσυνδεδεμένος ATMISTHS

• 813
  • JUSTICE IS COMING........Vape or.......
« Απάντηση #91 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 20:04 »
Ναι φιλε μου απο εκει το πηρα και οπως λενε εχουν 1 μηνα εγγυηση ειμαι μεσα στο μηνα οκ......το θεμα ειναι θα αναγνωρισουν οτι ειναι της συσκευης προβλημα η θα μου πουν τπτ κουλα??? Αυριο πρωι παω ΕΛΤΑ για αποστολη..... :yes:

Αποσυνδεδεμένος G

• **
  • 394
  • GG Extremist
« Απάντηση #92 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 20:07 »
Όχι ειδοποίησέ τους ΠΡΩΤΑ με mail για να σου πουν που να το στείλεις τυχόν οδηγίες, μήπως θέλουν να γράψεις τίποτα στο φάκελο κτλ..

Αποσυνδεδεμένος ATMISTHS

• 813
« Απάντηση #93 στις: Φεβρουαρίου 15, 2012, 20:11 »
Τους εστειλα μαιλ και μου ειρθε αυτοματοποιημενο μηνυμα αυτο:

Witam
Jezeli masz problem, sprzet jest uszkodzony prosimy o przeslanie wadliwego elementu do naszego serwisu.

If you have a problem, the equipment is damaged, please send the defective item to our service.

Guarantee Policy
We strive to provide you with quality e-cigarette, but it might not perform as expected by the time it's delivered or after a time. In such cases, you may ask for a replacement or a refund. After you receive your order, please do use them first to see whether they can work well.
1.  Should I send back broken items?
If your items are broken unfortunately, you can send them back for replacement. We need you send them back because we are required to post back to the factory to ask for replacement as well.
2. When will you send me replacement?
Generally, we will ship the replacement after we get the broken items. However, in order to make you get the replacement ealier, it is possible for us to proceed the replacement first on receiving shipping fee or with your new order after you inform us that you have sent back the broken item. When you place your new order, you must leave a message in order message box.
Service adress:
F.H. Peleon 21-136 Firlej  Wesola Poland service contact:  [email protected] Atomisers Atomisers are delivered operationally, except LR atomisers. If this is not the case on receipt, it can be returned and will be replaced free of charge. The return shipping costs are for the customer.  There is no warranty on LR atomisers.
Batteries
Batteries generally have a warranty of 1-3 months. If the battery stops working it can be returned and will be replaced free of charge. The customer pays for the return shipment. Normal wear and tear is excluded from warranty.
Liquid, cartomizers,  and disposables No Warranty.
Other
itemsWarranty as shown with the item. The customer pays for the return shipment.
Generally, we will ship the replacement after we get the broken items. However, in order to make you get the replacement ealier, it is possible for us to proceed the replacement first on receiving shipping fee or with your new order after you inform us that you have sent back the broken item. When you place your new order, you must leave a message in order message box or payment note to remind us of it.

Τους εστειλα και μεσα απο το site να δω αν και ποτε θα απντησουν αλλιως υπαρχει και το Dispute...... :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος koke

• **
  • 112
  • γουσταρω τον ατμο
« Απάντηση #94 στις: Φεβρουαρίου 16, 2012, 17:16 »
τελικα ειχε δικιο ο seb :respect:(ειμουν σιγουρος) και μας γλυτωσε πολλους απο εμας που τον ακουσαμε καμποσα ευρω. :thumpup:παρε Βαγγο τα κουτακια v6 και αναστησε τα :yes:ακομα δεν εχω δει καποιο απο αυτα να δουλευει χωρις προβληματα,ποσα να μπορεσουν να αντικαταστησουν;μαλλον ολα.και αυτο ρε παιδια που θα σας ξαναστειλουν θα ειναι οκ; :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος ATMISTHS

• 813
« Απάντηση #95 στις: Φεβρουαρίου 16, 2012, 19:21 »
Αν ειχε δικιο λεει... +100000 οταν μου το αλλαξουνλεω να τοστειλω για μπουγατσα με κρεμα  :thumpup: κατευθειαν......

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #96 στις: Φεβρουαρίου 16, 2012, 21:29 »
Λοιπον ενω περασε το ρεκορ των 5 ημερων καλης λειτουργιας σημερα ακουσατε ακουσατε.......
Γιαννη συγχαρητηρια που περασες το ρεκορ αλλα ρε φιλε εσυ το καταστρεψες τελειως  :)) :)) :))
Πλεον οτι φτιαχνω καινουργιο μοντ θα στο στελνω για τεστ :laugh1:
Αν το περναει θα σημαινει οτι ειναι αθανατο :hmmm: ::) :D

Αποσυνδεδεμένος ATMISTHS

• 813
« Απάντηση #97 στις: Φεβρουαρίου 17, 2012, 04:33 »
Δε φταιω εγω ρε Βαγγελη μονο του ελιωσε  :'( :'( σνιφ,κλαψ,λυγμ  :laugh1: :laugh1: μιλαμε για ΤΟ crash and burn TEST  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος ATMISTHS

• 813
« Απάντηση #98 στις: Φεβρουαρίου 21, 2012, 13:58 »
Λοιπον ενω περασε το ρεκορ των 5 ημερων καλης λειτουργιας σημερα ακουσατε ακουσατε.......Ενω καθομουν αραχτος ξαφνικα μου ερχετε μυρωδια καμμενου πλαστικου λεω παει το λαπτοπ καιγετε  :wall: αμ ελα που δεν ειτανε το λαπτοπ......παω στο πασο της κουζινας μου οπου και εκει το ειχα αφησει το VV και αντικριζω αυτο που θα δειτε στις φοτο!!!  :wall: :wall: :wall:
Και αφου παραλαβανε το πακετο το κατεστραμενΟ μου απαντανε σημερα με μαιλ τα εξης:
Hello,
We have received your V6. The damage may be your fault.
V6 has the ability to sleep (last next five clicks, in a sleep state).
We need more time to chceck what exactly happened to your V6. After this we will send you new V6.
I'll let you know how things will change.

Best Regards,

Να το εχεις ακουμπισμενο με το κουμπακι οχι κατω αλλα επανω και να σου λενε οτι ειτανε δικο σου λαθος........ :wall: για να δουμε την συνεχεια απο τους κυριους στην PELEON......... >:( ετσι για να μην λεμε μονο για τους ''δικους'' μας αλλα για ΟΛΟΥΣ!!!!

Αποσυνδεδεμένος ATMISTHS

• 813
« Απάντηση #99 στις: Φεβρουαρίου 21, 2012, 15:47 »
Τελος καλο ολα καλα full refund  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #100 στις: Μαρτίου 08, 2012, 17:16 »
θα λεμε τα ασχημα αλλα θα λεμε και τα καλα.
Νεο ρεκορ.
Ενας μηνας συνεχομενης λειτουργιας αλλα σημερα παρεδωσε πνευμα μετα απο τα γνωστα σημαδια άρνησης στην επιλογη της τασης στην αρχη........ και μετα οριστικη παυση :))

Αποσυνδεδεμένος ATMISTHS

• 813
« Απάντηση #101 στις: Μαρτίου 08, 2012, 17:21 »
Οχι ρε γμτ  :eyesplash: :wall: πανε τα πρωτεια  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: Βαγγελη αιωνια του η μνημη  :'( :'( :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #102 στις: Μαρτίου 08, 2012, 17:25 »
Θα το αναστησω Γιαννη που θα μου παει? :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος ATMISTHS

• 813
« Απάντηση #103 στις: Μαρτίου 08, 2012, 17:27 »
Το ξερω Βαγγελη μου ενα Λαζαρε Δεβρω Εξω απο εσενα και τσουπππππ........... :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος G

• **
  • 394
  • GG Extremist
« Απάντηση #104 στις: Μαρτίου 08, 2012, 23:18 »
Εμένα από αρχές Φεβρουαρίου που πήρα δύο το ένα παίζει ακόμα κανονικά το άλλο έσπασε ο κονέκτορας. Επίσης και στα δύο ο κονέκτορας παίζει από την 2-3η μέρα. Επίσης το ένα από τη μάνα του δεν δούλευε και το άνοιξα και ένα καλώδιο απλά δεν ακούμπαγε πουθενά. Το κόλλησα και μια χαρά.

Τέλος άντε να έρθουν τα κυκλώματά μου να τα κάνω όλα ...τούμπανα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 975 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114134 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359706 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449966 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110617 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374675 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327973 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1049 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6411 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15267 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29313 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99862 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F