vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Χρηση η.τ. στο στρατο

Αποσυνδεδεμένος pugsang

• 1972
  • Φύλο: Άντρας
  • Riding the line between hobby and mental illness
Απ: Χρηση η.τ. στο στρατο
« Απάντηση #75 στις: Οκτωβρίου 07, 2016, 13:17 »
Βλέπω όλα τα καλά παιδιά από εκεί έχουμε περάσει... Αντε βρε και ΥΕΑ για να δεις εκτός από το περπάτημα και το τρέξιμο :D. Υπάρχει ακόμα ύλη ΥΕΑ? Υπάρχουν ακόμα δόκιμοι?

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #76 στις: Οκτωβρίου 07, 2016, 13:26 »
Και εγώ ένδειξη ΥΕΑ είχα, αλλά έκανα ολόκληρη ιστορία για να το αποφύγω. Είχα σκοπό να συνεχίσω αλλού την καριέρα μου. Μπορεί να παρουσιάστηκα με μαύρο μπερέ, αλλά απολύθηκα με γαλάζιο...

Αποσυνδεδεμένος Gatilaras

• **
  • 230
  • Που πας ρε γιδα μες την καταιγιδα χωρις μπλοκε?
« Απάντηση #77 στις: Οκτωβρίου 07, 2016, 16:27 »
Υπαρχουν κ σχεδον ολοι πλεον(εκτος καποιον εξαιρεσεων-ειδικες κατηγοριες) εχουν ενδειξη ΥΕΑ,αλλα μακρια απο εμας κ οπου θελει ας ειναι :laugh1: :laugh1:
ΚΕΥΠ δεν μπηκε κανενας σας?

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #78 στις: Οκτωβρίου 07, 2016, 16:47 »
97Γ  2η ΜΑΛ Ασπροπύργου, κάποτε στριβαμε αλεξίπτωτα και τωρα αντιστάσεις,
Θα προσπαθήσω να φτιάξω μια απο αρτανι

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #79 στις: Οκτωβρίου 07, 2016, 22:09 »
Κάνθαλ στο αλεξίπτωτο μη βάλεις πάντως γιατί δεν σε βλέπω καλά... :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος geanagno

• **
  • 497
« Απάντηση #80 στις: Οκτωβρίου 07, 2016, 22:58 »
Δεν ξέρω τι λέτε για αλεξίπτωτα, πάντως ασυρμάτους επισκευάζω άνετα με kanthal  :))

Αποσυνδεδεμένος Atmogia

• **
  • 492
« Απάντηση #81 στις: Οκτωβρίου 07, 2016, 23:01 »
Aυλωνα πο πο μαυρο μπερε τη μου θημησατε τωρα Ορεστιαδα !!!Θα ανοιξω ενα θεμα μου φενεται μονο για το που ητανε ο καθενας στο στρατο

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #82 στις: Οκτωβρίου 07, 2016, 23:15 »
Υπήρξε ένα όμοιο πολλά χρόνια πριν.
Ελπίζω να άλλαξαν τα πράγματα από το 93 που ήμουν εγώ. Δεν μπορώ να φανταστώ την οποιαδήποτε ατμομηχανή μου (μαζί με το κουτάλι που μας έδωσαν την πρώτη μέρα) στα Τριπολίτικα έρπινγκ...

Αποσυνδεδεμένος haytek

• **
  • 106
  • Si vis amari, ama
« Απάντηση #83 στις: Νοεμβρίου 08, 2016, 17:09 »
καλησπέρα στη κοινότητα, γνωρίζουμε αν θα έχω θέμα στην 1η μέρα μου στο Π.Ν. , να έχω πάνω μου 2 μοντακια, 1 αβοκαντο + 1 ντριπερ , (βαμβάκια και σύρμα τα έχω έτοιμα) και το σημαντικό 400ml υγρό; θα υπάρξει κανενα πρόβλημα; κρίμα είναι 9 μηνες χωρις τσιγαρο, να το ξαναρχισω για χαζαμαρες !

Αποσυνδεδεμένος Gatilaras

• **
  • 230
  • Που πας ρε γιδα μες την καταιγιδα χωρις μπλοκε?
« Απάντηση #84 στις: Νοεμβρίου 08, 2016, 17:15 »
Εκτος οτι θα μαθεις τι εστι σκοπετο απο την πρωτη μερα ωστε τα ατμιστικα σου να τα εχεις κ μετα το περας της θητειας(κλεψει κλεψει) δεν νομιζω να εχεις θεμα.Γιατι δεν παιρνεις μια συσκευη τυπου aio και στο πρωτο επισκεπτηριο κ αφου δεις τι παιζει εκει μεσα να σου φερουν τον εξοπλισμο σου??

Λοχος ακυρο... Δεν ξερω τι παιζει στα υδατινα στρατα για να σου πω παντως προσοχη στον εξοπλισμο χρειαζεται σιγουρα..

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #85 στις: Νοεμβρίου 08, 2016, 17:18 »
Το καλυτερο ειναι να πας με κατι απλο κ αυτο διακριτικα ωστε να δεις πως ειναι τα πραματα μεσα κ μετα βλεποντας κ κανοντας.Σιγουρα θα βρεθουν κ αλλοι συνατμιστες.Δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου κ να πω οτι δε θα εχεις θεμα.

Αποσυνδεδεμένος haytek

• **
  • 106
  • Si vis amari, ama
« Απάντηση #86 στις: Νοεμβρίου 08, 2016, 17:26 »
Ευχαριστώ καταρχάς για την αμεση απαντηση. Το απλό και διακριτικό για μένα είναι αυτό που διαθέτω ενα 50w modaki και τον αβοκάντο. Όλοι ξέρουμε το ρητό "οπου τελειωνει η λογική , αρχίζει ο στρατός" , αλλά κάπου εδώ μπαίνει το θέμα υγεία στη μέση και όντας από 04/02/16 μη καπνιστής, δεν έχω καμία προθέση αν υπάρξει θέμα(που το απεύχομαι) , να το δεχτώ και να κάνω Κ.Τ. ξανά , που το σιχαίνομαι. Τουτέστιν σημαίνει μανούρα με όμορφη και ηρεμη συζητηση, και οπου βγάλει. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ, και θέλω να ελπίζω πως ξέρουν τι εστι ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ για να μουν πουν "στα κραταμε αυτά"..

Αποσυνδεδεμένος chief79

• 517
« Απάντηση #87 στις: Νοεμβρίου 08, 2016, 17:28 »
Ο στρατος καταλαμβανει...
Η αεροπορια βομβαρδιζει...
Και το ναυτικο...ερχεται στο τελος να κανει δεξιωση  :lotpot:

Περα απο την πλακα , δεν νομιζω να εχεις καποιο ιδιαιτερο προβλημα,αρκει να εισαι διακριτικος
και να βρεις τις καβατζες σου με τις πριζες. Ισως και ενα εργοστιασιακο σετακι με καμποσες 
αντιστασεις μαζι, σε περιπτωση που δεν ευκαιρεις να στησεις.
Εξαλου απο οτι θυμαμαι , η προπαιδευση ειναι καμια 20 αρια μερες (οποτε 400 μλ υγρο...?), μετα παιζει αδεια (3-5 μερες) και μετα πας στην μοναδα σου. 
Πανε και καμια 15 αρια χρονια...απο τοτε :)

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #88 στις: Νοεμβρίου 08, 2016, 17:29 »
Με το ''απλο'' εννοουσα μην πας με ολα τα ατμιστικα σου εκει μονο οτι χρειαζεσαι για αρχη.Δεν ειπα κατι διακριτικο αλλα ''διακριτικα'.Απο εκει κ περα εσυ αποφασιζεις,καλη θυτεια σου ευχομαι :)

Αποσυνδεδεμένος haytek

• **
  • 106
  • Si vis amari, ama
« Απάντηση #89 στις: Νοεμβρίου 08, 2016, 17:34 »
chief79 , σε ευχαριστώ συνάδελφε για τις χρησιμες συμβουλες. Προμηθευτηκα ενα powerbank 20.000mAh οπότε είμαι τζιτζί! by the way, θα πάω Σ.Ε.Α.

Athan, κατάλαβα τι μου είπες φίλος, απλώς τρελάθηκα στην ιδεα να μου τα παρουν ολα με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ( είπαμε το ξέρω μεν οτι οπου αρχιζει ο στρατος,τελειωνει η λογική) , αλλά όχι ντε και καλα να ξαναριξεις τον αλλον στο βουρκο του Κ.Τ. ;) Σε ευχαριστώ και για τις ευχές σου!
Ελπίζω να μην υπάρξει θέμα ;)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 935 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114079 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359665 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449904 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110575 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374601 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327911 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1030 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6379 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15235 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29281 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99818 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F