δοκίμασα το βραδυ να κάνω ένα charge test στα 1000mah στις 3 hg2 που μέχρι στιγμής από την πρώτη χρήση τις έχω φορτίσει μονο στο reuleaux dna200
Aπό ότι φαίνεται το balancer που έχει η πλακέτα του dna200 τα πάει καλά, μόλις τις έβαλα στον opus τις μέτρησε στα ίδια volts ότι ακριβώς έδειχνε και το escribe τις evolve στο pc.
H χωρητικότητα που μέτρησε ο φορτιστής δείχνει μικρή διαφορα από μπαταρία σε μπαταρία (μέχρι στιγμής 2 διαφορετικοί τύποι μπαταριών που έχω δοκιμάσει στον opus όλες καινούριες με λίγες φορτίσεις η χωρητικότητα τους αντιστοιχεί πάνω κάτω σε αυτό που λένε)
Η αντισταση τους περίμενα να ήταν μεγαλύτερη γιατί αρχικά τις ταλαιπώρησα, τους έχω κάνει 5 εκφορτίσεις στο dna200 οι 3 από αυτές στα 120w μέχρι τα 2.6v και άλλες 2 στα 80w και 40w μέχρι τα 2.8 και 3.2 volts αντίστοιχα
Από ότι δείχνουν οι μετρήσεις του opus (αν και δεν έχω καινούρια η κάποια με λιγότερη και ποιο normal χρήση να συγκρίνω) αντέχουν και δεν φαίνεται να πέφτει η απόδοση τους εύκολα σε ποιο βαριά χρήση
βεβαια τα παραπάνω είναι συμπέρασμα που βγάζω χωρίς να έχω ασχοληθεί ιδιαιτερα με μπαταρίες και φορτιστές μονο με σκουριασμένες γνώσεις ηλεκτρονικού

EDITΚανε dishcharge και φορτισε τες ξανα.
Τέσταρα πάλι την afest στα 1000mah σε διαφορετικό slot την πρώτη φορα ήταν στο πρώτο τώρα στο τρίτο σχεδόν 2600 αρκετά κοντά τα 2 αποτελέσματα
Mηπως στην efest κάνουν rewarp ότι βρίσκουν πρόχειρο η μήπως η μέτρηση του φορτιστή δεν έχει καλή ακρίβεια?
Πρώτο test slot 1
Δεύτερο test slot 3