Aγόραζα πάντα από το DealExtreme λόγω του ότι είναι πολύ οικονομικές και δεν είχε μεταφορικά.
Έκανε βέβαια κάποιο χρόνο μέχρι να έρθουν.
Έχω ακόμη πολλές και κάποιες ακόμη καινούργιες.
Οι περισσότερες είναι ακόμη στην Ελλάδα και τον τελευταλίο καιρό αγόρασα από γερμανικό κατάστημα με ηλεκτρονικά χωρίς να δω ποιοτικά καμιά διαφορά... Κινέζικες και αυτές..
Σε ότι αφορά την ασφάλεια καλύτερα είναι να χρησιμοποιείς προστατευόμενες γιατί πάντα υπάρχει (θεωρητικά!!!) ο κίνδυνος να πάρουν φωτιά.
Δεν θυμάμαι να άκουσα ποτέ περίπτωση να έχει συμβεί αυτό.
Καμιά φορά, εάν πχ. βραχυκύκλωνα καμιά κατά λάθος όταν πάλευα με τις ιδιοκατασκευές, η προστασία έμπαινε σε λειτουργία και σταματούσαν να δουλεύουν. Έβγαζα το κύκλωμα προστασίας και τις ξαναχρησιμοποιούσα. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Δεν συστήνω όμως σε κανέναν και ιδιαίτερα αρχάριο να το κάνει...
Για σιγουριά μόνο προστατευόμενες και εάν πέσουν κάτω ή έχουν εμφανή σημεία χτυπήματος απλά την πετάμε.
Διαφορές δεν είδα ιδιαίτερα... Όλες πάνω κάτω το ίδιο είναι... Άλλες βγαίναν καλές άλλες όχι άσχετα από τον κατασκευαστή. Συνήθως προτιμούσα τις TrustFire.
Εάν θυμάμαι καλά οι IMR έχουν πολύ μικρότερη χωρητικότητα αλλά μπορούν να δώσουν πολύ περισσότερο ρεύμα και δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι δεν παίρνουν φωτιά.
Είχα γράψει κάποτε και ένα μικρό αρθράκι για το θέμα:
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,334.msg4013.html#msg4013EDIT: Και για να μην ξεχνιώμαστε σε όλα π.χ τα κινητά υπάρχουν μπαταρίες ιόντων λιθίου με τον ίδιο ακριβώς κίνδυνο. Δεν έχει σχέση με το ηλεκτρονικό...