Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

368 επισκέπτες, 6 χρήστες
dvelev, manoslykos, Tem, thanos1071, Sergios, ZoeM

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Μπαταριες για τα mod μας....Ποιες ειναι ασφαλεις? Ποιες οι διαφορες τους?  (Αναγνώστηκε 561991 φορές)

Αποσυνδεδεμένος firvain

• 150.000 mg
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: neverland
  • Φύλο: Άντρας
  • What can change the nature of a man?
Μπαταρία που έφαγε τούμπα και έχει κάνει μικρή παραμόρφωση (λακουβιτσα) στη γωνία του πόλου την κάνουμε rewrap ή της κάνουμε κηδεία ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Tρικαλα
Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση.
Ναι μοντάκι με 2 μπαταρίες χρησιμοποιώ (Smok XCube Ultra 200W) και σκέφτομαι να πάρω τώρα και ένα δεύτερο με 4 μπαταρίες γιατί στα 50-60 W άτμισης δεν έχω την αυτονομία που θα ήθελα γιαυτό και ψάχνομαι για μπαταρίες  :)
Στα Watts αυτα οι καλυτερες ειναι αυτες που αναφερω πιο πανω.

Οι μεγαλυτερες σε διαρκεια μπαταριες , ειναι και πιο αδυναμες σαν ενταση ρευματος , με αποτελεσμα να υπαρχει μεγαλυτερη πτωση τασης .
Αποτελεσμα απο αυτη τη μεγαλυτερη πτωση τασης , θα ειναι να εχει η μπαταρια 3.6V  και με την πτωση να φτανει στα 3.0  V και ετσι η πλακετα να διαβαζει αδεια μπαταρια .
Πραγμα που δεν θα το δεις με τις ''δυνατες'' των 20Α .

(οι αριθμοι ειναι παραδειγμα)
Με μοντακι τεσσαρων μπαταριων ομως , δεν ξερω για ποση ωρα θα ατμιζεις .....
Και οχι λογο μπαταριων , αλλα λογο βαρους ....
Επιασα στα χερια μου το RX 300 και ........ , ειναι λιγο βαρυ ....  :eyesplash: :wall: ;D
Μπαταρία που έφαγε τούμπα και έχει κάνει μικρή παραμόρφωση (λακουβιτσα) στη γωνία του πόλου την κάνουμε rewrap ή της κάνουμε κηδεία ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μια φωτογραφια θα βοηθουσε ......

Αποσυνδεδεμένος Xainis

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Athens
:respect:Enercig
Tensai
https://www.atmorama.gr/index.php?route=product/product&product_id=537
Είναι ασφαλείς αυτές; Ποια η διαφορά με τις κόκκινες τις AW?

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• Αποσυντονιστης
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Tρικαλα
Λιγο ανωτερες απο τις AW και σε πολυ καλυτερη τιμη .
Δυο χρονια τις εχω .
Δεν ατμιζω βεβαια πολυ με τις μπαταριες αυτες , αλλα σε σχεση με τις AW ειναι λιγο πιο δυνατες .

Αφοβα η αγορα τους .

Αποσυνδεδεμένος AndyPlkd

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Με μοντακι τεσσαρων μπαταριων ομως , δεν ξερω για ποση ωρα θα ατμιζεις .....
Και οχι λογο μπαταριων , αλλα λογο βαρους ....
Επιασα στα χερια μου το RX 300 και ........ , ειναι λιγο βαρυ ....  :eyesplash: :wall: ;D
Χαχαχα αυτό ακριβώς θέλω να πάρω  ;D ;D ;D. Θα κάνω και τη γυμναστική μου 2 σε 1  :D :D :D.

Αποσυνδεδεμένος apollwnas21

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: αθηνα
  • Βάλτε να πιούμε...
Καλησπέρα σε όλους..
Με αυτή την μπαταρία μέχρι πόσα watt μπορώ να ¨παίξω¨ χωρίς πρόβλημα η εκπλήξεις?
https://www.fasttech.com/products/1420/10001980/1141100
Ευχαριστώ...

Αποσυνδεδεμένος AndyPlkd

• e-non ατμιστής
  • *
Γειά σου φίλε. Εγώ το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως η Fasttech δεν στέλνει πλέον μπαταρίες στη χώρα μας όπως και η Gearbest.

Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Βάλτε να πιούμε...
Ναι το γνωρίζω, απλά τις βρήκα εκεί, τις έχω αγορασμένες ηδη.

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• Φουγαροκαραβάνα
20 watt, 25 max.
Αν δεις ένδειξη "weak battery" θα πρέπει να χαμηλώσεις.

Αποσυνδεδεμένος Yagammi

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ν. Ιωνια
Δεν στέλνει; Έκανα παραγγελία, δύο μπαταρίες Samsung και την δέχτηκε κανονικά. Θα μου της ακυρωσουν;

Αποσυνδεδεμένος AndyPlkd

• e-non ατμιστής
  • *
Από Fasttech την έκανες την παραγγελία? Γιατί ήθελα και εγώ να πάρω αλλά τις έβαζα στο καλάθι και όταν έκανα checkout δεν μου έβγαζε καμιά μέθοδο αποστολής και παρόλο αυτό πάτησα continue αλλά δεν γινόταν τίποτα.

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 11, 2017, 15:16 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος Yagammi

• e-medium ατμιστής
  • **
Ναι fasttech στο check out εμένα μου είχε μόνο μία συγκεκριμένη επιλογή τσεκαρισμενη και δεν μπορούσα να το αλλάξω. Safe battery delivery κάτι τέτοιο μου έγραφε.

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Βάλτε να πιούμε...
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, οχι φίλε από Gear best τις είχα πάρει τα χρηστούγεννα νομίζω.

Αποσυνδεδεμένος AndyPlkd

• e-non ατμιστής
  • *
Τυχερός είσαι που πρόλαβες   
Πλέον δεν στέλνουν. Εγώ παράγγειλα πριν λίγες μέρες από nkon και περιμένω να δω πότε θα μου έρθουν. Ελπίζω να είναι αυθεντικές.

Ναι fasttech στο check out εμένα μου είχε μόνο μία συγκεκριμένη επιλογή τσεκαρισμενη και δεν μπορούσα να το αλλάξω. Safe battery delivery κάτι τέτοιο μου έγραφε.
Αυτό μου το έβγαζε και εμένα. Δυστυχώς δεν είναι η μέθοδος αποστολής. Μα μπόρεσες και την ολοκλήρωσες την παραγγελία? Γιατί εμένα δεν προχωρούσε παρακάτω.

Διαγραφή άμεσης παράθεσης
Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρ 11, 2017, 15:17 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος Yagammi

• e-medium ατμιστής
  • **
Στην παραγγελία είχα και ένα μοντακι. Οι μπαταρίες λένε ready to ship, το μοντακι αναμένεται να το στείλουν σήμερα. Τώρα θα δείξει μπορεί στην πορεία να μου τις ακυρώσουν τις μπαταρίες.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 32 2717 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:50
από mathimatikos1966
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1479 391853 Τελευταίο μήνυμα Απρ 23, 2025, 20:29
από tony1976
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 376024 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 260780 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 722571 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 264432 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 684233 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 778 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1535 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22563 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2582 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 890413 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.