vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

434 επισκέπτες, 3 χρήστες
dvelev, stauros53, manoslykos

Μπαταριες για τα mod μας....Ποιες ειναι ασφαλεις? Ποιες οι διαφορες τους?

Αποσυνδεδεμένος meyas1987

• **
  • 161
  • Φύλο: Άντρας
να το θεσω αλλιως επειδη μιλαμε για μπαταριες στην τσιτα οι δυο που λεμε τα 20 A ειναι αρκετα για super subohm η εχουμε κατι αλλο ,με μικροτερη χωρητικοτητα αλλα να αντεχει οσο πιο χαμηλα γινεται??
gracias για την απαντηση ομως, αυτες εχω στο καλαθι ετοιμες να παρω .. ;)

και btw ρωτω ξανα πιο πολυ γιατι πινακες μπαταριων  δεν μπορω να μεταφρασω και ευκολα αλλα σχολια και αποψεις..
https://www.fasttech.com/forums/2535100/t/1730670/discharge-graph/2
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 05:39 από meyas1987 »

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Τα mod τα οποία μας λες, είναι ηλεκτρονικά και μάλιστα πολύ καλά. Χρησιμοποιούν δύο μπαταρίες σε σειρά. Εκτός από αυτές που σου απάντησαν πιο πριν, και φυσικά τις απαντήσεις που ακούραστα δίνει ο shadokan και δύο και τρεις φορές, προσθέτω και τις Samsung 25R.

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
θελω τα φωτα σας, για φιλο φουλ subohmιστα ,και μηχανηκο αλλα και ψηλα watt μαλλον snowwolf η xcube 2 , τι μπαταριες να του προτεινω?

Ήμουν σχεδόν "φανατικός" οπαδός των Sony VTC5, αλλά από χθες που έχω βάλει στον Χιονόλυκο τις LG HG2, έχω πάθει πλάκα. Από χτες το μεσημέρι έχω ατμίσει 15ml με τον TFV4 καρφωμένο στα 90W, και οι LG δεν έχουν αδειάσει ακόμα, η οθόνη του SnowWolf τις δείχνει στο 30% φόρτιση!!!  :o :thumpup:

Άσε που πήρα τις LG από το CrazyVaper φτηνότερα από όσο αγοράζω τις Sony...

Στη σελιδα του crazyvapor δεν τος βλεπω τισμπαταριες!!

Mobile klaz speaking...

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
Πάρε τηλέφωνο τον Κυριάκο φίλε Κώστα, τις έχει τις LG άμεσα διαθέσιμες, μόλις προχτές τις έφερε.  ;)

Το site δυστυχώς δεν ενημερώνεται επαρκώς...

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
Υπάρχει μπαταρία 18650 στα 40Α? Ότι θέλουν πουλάνε μου φαίνεται :hmmm:
Ποιος θα πάει να δώσει 18,5 ευρώ για να πάρει Vamped προσέχοντας μάλιστα και τις απομιμήσεις όπως γράφει η υποσημείωση? :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος Ksp

• 1277
  • Το μπουκάλι είναι μισογεμάτο...
Πάντως εγώ άκουσα τον ύψιστο shadockan και έβαλα στο rdna την lg και με έβγαλε 5 μέρες βάσει της χρήσης που κάνω !!!
Μια μέρα έβαλα μια του κιλού που είχα η οποία έλεγε 4000mha και δεν άντεξε μέχρι το βράδυ!!!
Σήμερα παρήγγειλα από fasttech και 2 samsung (αφού την προτείνει ο shadockan) να δω τι λέει κι αυτή!!!

Αποσυνδεδεμένος ExMortus

• **
  • 395
Vamped, Imren, Subohmcells, Cloud Chaser και ούτω καθεξής. Από απατεώνες άλλο τίποτα φίλε Ribot, κοροιδεύουν τον κόσμο και εκμεταλλεύονται αφελείς ανθρώπους. Θα έπρεπε να υπάρχει πολύ πιο αυστηρή νομοθεσία όσων αφορά τις μπαταρίες, μου φαίνεται εγκληματικό όλο αυτό που συμβαίνει.

Αποσυνδεδεμένος stafis

• **
  • 141
Το χειρότερο είναι ότι γίνετε επικίνδυνο να εμπιστευτείς μια τέτοια μπαταρία σε κανένα μηχανικό ότι είναι 40a και να κατέβεις χαμηλά. :sad_eyes:

Αποσυνδεδεμένος ExMortus

• **
  • 395
Μα αυτό είναι το πρόβλημα. Ποιος θα πάει να πάρει Vamped ή Imren να βάλει στο Snowwolf ή στο Sigelei; Η πλακέτα δουλεύει άψογα με Samsung και LG, για άτμισμα με Kayfun αλλά και για ντουμάνια στα 180 Watt. Οι μπαταρίες αυτές απευθύνονται σ' αυτούς που κάνουν "cloud chasing" και συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, με μηχανικά μοντάκια. Γι' αυτό άλλωστε κυκλοφορούν δεκάδες τέτοιες μάρκες στην Αμερική που είναι διαδεδομένο το "άθλημα".

Δες εδώ τυπάδες:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ObjVK8-80ME[/youtube]

Αυτά είναι άτομα που δουλεύουν σε κατάστημα και πουλάνε εξοπλισμό. Ανεβάζουν βίντεο που γράφει στον τίτλο REVIEW και το μόνο που κάνουν είναι να τραβάνε τζουριές από αντιστάσεις 0.08Ω. Σε κάποια φάση ο ένας απ' τους δύο έχει το θράσος να πει ότι μ' αυτές τις μπαταρίες μπορείς να στήσεις μέχρι και 0.02Ω αντίσταση (200+ Amberes).

Αποσυνδεδεμένος Zarko27

• 758
Νομίζω ότι από ένα σημείο και μετά, το cloud chasing έχει σαν μοναδικό στόχο την επίδειξη και όχι την προσωπική ευχαρίστηση. Στον εγκέφαλό μας (όχι φυσικά σε όλους, σε ένα μικρό ποσοστό ατμιστών), αρέσει πολύ να βλέπουμε να εκπνέουμε μεγάλα ντουμάνια.

Από αυτή την οπτική, θεωρώ ότι ένα σετάκι σαν το SnowWolf 200W + TFV4 είναι υπεραρκετό για να καλύψει το 99,9% των χρηστών που θα ήθελαν να ατμίσουν σε υψηλά βατ, αλλά με σχετική ασφάλεια. Εγώ τουλάχιστον δεν υπήρχε καμία απολύτως περίπτωση να εμπιστευτώ τέτοια τρελά ρεύματα σε μηχανικό μοντάκι, ακόμα κι αν με πλήρωναν!  :idiot1: :))

Τέλος του off topic...

Αποσυνδεδεμένος cantona

• **
  • 169
επανω σε αυτο οι "καλες" η μια η σαμ ειναι ροζ και η αλλη καπως καφε χρωμα;

Mobile klaz speaking...
Ναι η σαμσουνγκ που πήρα από εκεί είναι ροζ.
Το θέμα όμως είναι πως μου έδωσε ένας φίλος τον vc4 και την έβαλα για την πρώτη φόρτιση.Μετά από περίπου 2 ώρες στο 1Α την έχει φορτίσει,γράφει full αλλά και 1845mah.
Τι ακριβώς παίζει,3000mah δεν πρέπει να είναι κανονικά;.....να της δώσω μια μπανάνα;

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
Η Samsung 30Q είναι 3000mAh στο φάσμα 4.2-2.5V.
Για πλήρη φόρτιση χρειάζεται 3 ώρες με τυπική φόρτιση 1.5Α. Εσένα σου φόρτισε σε 2 ώρες στο 1Α οπότε προφανώς ήταν μισοφορτισμένη και για αυτό δεν είδες παραπάνω mAh.

Αποσυνδεδεμένος cantona

• **
  • 169
Ok άρα πως πρέπει να την φορτίσω για να φτάσει τα 3000;
Στα 4.2V μου την δείχνει τώρα.

Αποσυνδεδεμένος GiorgosRab

• 713
  • Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα
 Ειναι φορτισμένη η μπαταρια σου! Τα 1845 που σου εγραψε ο φορτιστης ειναι αυτα που πηρε μέχρι να φορτιστει, όπως σου ειπε ο Camber ήταν μισοφορτισμενη γι'αυτο. Με λιγα λόγια, της έλειπαν 1845 για να φτασει 3000. Τα 3000 θα τα δεις σε πληρης αποφορτιση..

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1025 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114360 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110905 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375291 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328483 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1086 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6459 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15323 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29398 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99980 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F