vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

564 επισκέπτες, 9 χρήστες
Tem, lagoudakis, kon95, gfilip, grag, Ποντικός, camber, john67, jim356

Συνδιασμοί φιτιλοαντίστασης για τον Οδυσσέα

Αποσυνδεδεμένος BABIS1098

• 1981
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Συνδιασμοί φιτιλοαντίστασης για τον Οδυσσέα
« Απάντηση #810 στις: Απριλίου 08, 2012, 18:13 »
μαλλον legend7gr εκανες κατι τετοιο εσυ για να μπαινει η αλλη καμπανα???

Αποσυνδεδεμένος legend7gr

• **
  • 316
  • The decisions you make define you as a person.
« Απάντηση #811 στις: Απριλίου 08, 2012, 18:15 »
ακριβως babis  :thumpup:

• 1981
« Απάντηση #812 στις: Απριλίου 08, 2012, 18:22 »

δες πιο πίσω στο νήμα πως το έχω κάνει αυτό αξίζει το κόπο διότι είναι λίγο διαφορετικό(και κατά την γνώμη μου καλύτερο) από το αρχικό που είχε φτιάξει κάποιο άλλος συνατμιστης από τον  οποίο βεβαία  πήρα την κεντρική ιδέα

οντως πολυυυυυ ντουμανι!!!! :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος legend7gr

• **
  • 316
  • The decisions you make define you as a person.
« Απάντηση #813 στις: Απριλίου 08, 2012, 18:33 »
το ειδα, αλλα δεν εχω κεραμεικο απο ιαττυ για να το κανω, και ουτε το upgrade του οδυσσεα. Με αυτον τον τροπο παντως νομιζω οτι η θερμοκρασια του ατμου θα ανεβει πολυ περισσοτερο, πραγμα που προσωπικα με χαλαει. Η θερμοτητα του οδυσσεα με το απλο κεραμεικο για μενα ειναι ιδανικη  :thumpup:

• 1981
« Απάντηση #814 στις: Απριλίου 08, 2012, 18:50 »
οντως η θερμοκρασια του ατμου ανεβει!!!οχι τραγικα ομως!!!
ουτε εγω ειμαι λατρης του ζεστου ατμου αλλα τα οφελοι που σου δινει ειναι πιο πολλα!!!! :thumpup:
εξαλλου αυτο το σεταρισμα ειναι ιδανικο για 3,7ν που σε αυτα τα βολτ δεν εχουμε μεγαλες θερμοκρασιες
οταν βγει το vir δεν θα εχει αναγκη ο οδυσσεας απο τετοιες πατεντες!!!! :yes: :yes: :yes:
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 08, 2012, 19:06 από BABIS1098 »

Αποσυνδεδεμένος ggero

• 613
« Απάντηση #815 στις: Απριλίου 08, 2012, 19:08 »
Babis θα δοκιμάσω σίγουρα την πατέντα σου !...Τι είναι αυτό που έχεις βάλει στο καλαμάκι ?

• 1981
« Απάντηση #816 στις: Απριλίου 08, 2012, 19:16 »

ειναι ενα πριτσινι!!!!! :laugh1:  :laugh1:  :laugh1:  :laugh1:
ηταν μια ιδεα που μου ειχε δωσει εδω καποιος αλλος οταν ειδε την αρχικη μου παντετα που ειχα κανει με το σωληνακι απο μπικ!!!!
για να μειωσω την διατομη της καμπανας!!!!
αντι για πριτσινι βαλε λιγη μονωτικη ταινια οπως ειχα κανει εγω αρχικα για να γεμισεις τα κενα!!!
δες στο νημα< ΟΔΥΣΣΕΑΣ Ο ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΣ  Απάντηση #3659> υπαρχουν και φωτο!!! :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 08, 2012, 23:40 από BABIS1098 »

Αποσυνδεδεμένος imeothanasis

• *
  • 698
  • Achilles was a modder
« Απάντηση #817 στις: Απριλίου 08, 2012, 19:24 »
Babis, εχω πει σε προηγουμενα post οτι η γευση στον Iatty προερχεται απο τα πλαστικα του μερη. Επιβεβαιωση αυτου ειναι και η δικη σου κατασκευη babi. Δοκιμασα την ιδεα σου με το αλουμινενιο πριτσινι και ειδα την διαφορα. Μετα δοκιμασα με ξυλινο πιπακι και ειδα αλλη γευση. Μετα εβαλα κομματι πλαστικου μεσα στο πιπακι και πηρα γευση Iatty. Μετα εβαλα βαμβακι το οποιο κρατησε ολη την γευση του αρωματος και της νικοτινης. Καπνιζα τελειως αγευστα το οποιο παρεπιπτοντως δεν ηταν καθολου ασχημο. Οποτε η γευση ειναι κατι που ρυθμιζεται σχετικα ευκολα

• 1981
« Απάντηση #818 στις: Απριλίου 08, 2012, 22:16 »
καλησπέρα Θανάση !!!δεν ξέρω αν παρατήρησες μέσα στο πριτσινι βάζω πλαστικό   σωληνάκι !!!αν δοκίμασες αυτό που είχα αφήσει στο Βασίλη(guru) ήταν με πλαστικό σωληνάκι μέσα απλά δεν προεξείχε και δεν φαινόταν !!!ουσιαστικά αλλαγή γεύσης υπάρχει καθώς και καλύτερο κτύπημα με τα περισσότερα υγρά !!εγώ πολλά υλικά δεν δοκίμασα αλλά άλλαξα αρκετές διατομές και παρατήρησα ότι όσο  στενεύει η τρύπα τόσο αυξάνει η γεύση/κτύπημα βέβαια μέχρι ένα όριο μειώσεις διατομής γίνεται αυτό,από εκεί και  κάτω παραμένει το ίδιο. Έχω δοκιμάσει με μεταλλικό σωληνάκι (σκέτο πριτσινι)και με πλαστικό(πριτσινι με εσωτερικά πλαστικό σωληνάκι ) όντως υπάρχει διαφορά διότι στο μεταλλικό  το υγρό ψύχεται πιο πολύ!!!

Μια διευκρίνηση δεν προσπαθώ να κάνω τον οδυσσεα ιαττυ όπως είπαν κάποιοι !!!!απλα ειναι ενα σεταρισμα
πολυ καλο για τα χαμηλα βολτ των 3,7!!!! :thumpup: :thumpup: :thumpup:
Οπως εχω ξαναπει η μεγαλη αξια και δυνατοτητες του οδυσσεα θα φανουν με το VIR!!!

PS:ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΟΥ!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 08, 2012, 23:16 από BABIS1098 »

Αποσυνδεδεμένος akisjon

• *
  • 79
« Απάντηση #819 στις: Απριλίου 08, 2012, 22:27 »
λοιπον δεν θυμαμαι ποιος εφτιαξε πρωτος την φυτιλοαντισταση αλλα την εχω εδω και 5 μερες με μια φορα dry burn unbelievable 0.13 και 0.16 στρυφτες στα 1,5 ωμ με 0.2 μμ φυτιλη και 4,2 v ....Τι ζητατε ΓΕΥΣΗ? ΧΤΥΠΗΜΑ? ΝΤΟΥΜΑΝΙ? ολα σε ενα  φιλε μου βρηκα την αντισταση μου   :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος akisjon

• *
  • 79
« Απάντηση #820 στις: Απριλίου 08, 2012, 22:32 »
ουτε ο chuck norris δεν τα εχει ολα ΧΤΥΠΗΜΑ, ΝΤΟΥΜΑΝΙ................

• *
  • 698
  • Achilles was a modder
« Απάντηση #821 στις: Απριλίου 09, 2012, 00:47 »
καλησπέρα Θανάση !!!δεν ξέρω αν παρατήρησες μέσα στο πριτσινι βάζω πλαστικό   σωληνάκι !!!αν δοκίμασες αυτό που είχα αφήσει στο Βασίλη(guru) ήταν με πλαστικό σωληνάκι μέσα απλά δεν προεξείχε και δεν φαινόταν !!!ουσιαστικά αλλαγή γεύσης υπάρχει καθώς και καλύτερο κτύπημα με τα περισσότερα υγρά !!εγώ πολλά υλικά δεν δοκίμασα αλλά άλλαξα αρκετές διατομές και παρατήρησα ότι όσο  στενεύει η τρύπα τόσο αυξάνει η γεύση/κτύπημα βέβαια μέχρι ένα όριο μειώσεις διατομής γίνεται αυτό,από εκεί και  κάτω παραμένει το ίδιο. Έχω δοκιμάσει με μεταλλικό σωληνάκι (σκέτο πριτσινι)και με πλαστικό(πριτσινι με εσωτερικά πλαστικό σωληνάκι ) όντως υπάρχει διαφορά διότι στο μεταλλικό  το υγρό ψύχεται πιο πολύ!!!

Μια διευκρίνηση δεν προσπαθώ να κάνω τον οδυσσεα ιαττυ όπως είπαν κάποιοι !!!!απλα ειναι ενα σεταρισμα
πολυ καλο για τα χαμηλα βολτ των 3,7!!!! :thumpup: :thumpup: :thumpup:
Οπως εχω ξαναπει η μεγαλη αξια και δυνατοτητες του οδυσσεα θα φανουν με το VIR!!!

PS:ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΟΥ!!!

Η πατεντα σου ηταν η αφορμη για να διαπιστωσω αν ειχα δικιο σε οτι αφορα την γευση Μπαμπη και σε ευχαριστω πολυ γι' αυτο. Σε οτι αφορα στον καπνο και στο χτυπημα, εχεις σαφως δικιο. Γι'αυτο αλλωστε εφτιαξα την Πηνελοπη με στενο σωληνα :)

• 1981
« Απάντηση #822 στις: Απριλίου 09, 2012, 15:42 »
Η πατεντα σου ηταν η αφορμη για να διαπιστωσω αν ειχα δικιο σε οτι αφορα την γευση Μπαμπη και σε ευχαριστω πολυ γι' αυτο. Σε οτι αφορα στον καπνο και στο χτυπημα, εχεις σαφως δικιο. Γι'αυτο αλλωστε εφτιαξα την Πηνελοπη με στενο σωληνα :)
και με μικρότερο κεραμικό ,αν δεν κάνω λάθος!!!  :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Ευχαριστώ Θανάση για τα καλά σου λόγια και είμαστε πάντα στο πλευρό σου για να προσφέρουμε
ότι νέα ιδέα θα μπορέσει να βοηθήσει το μεγάλο έργο που επιτελείς!!!!

• *
  • 698
  • Achilles was a modder
« Απάντηση #823 στις: Απριλίου 09, 2012, 16:15 »
να εισαι καλα Μπαμπη, και εγω σε ευχαριστω φιλε

• 1981
« Απάντηση #824 στις: Απριλίου 19, 2012, 11:20 »
το σεταρισμα που έχω κάνει όπως φαίνεται στις Απάντηση #798 και Απάντηση #808 το έχω 13 ημέρες περίπου και πάει πολύ καλά !!!πιστεύω είναι το καλύτερο που είχα ποτέ σε long mode στα 3,7 volt πάντα.

καλό είναι μετά από τόσες δοκιμές που έχουν γίνει να ποστάρουμε ο καθένας τα καλύτερα σεταρισματα που  ο καθένας έχει δοκιμάσει

χωρίς  πολλά  λόγια  και  σχολιασμούς

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359921 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1003 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450232 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110729 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374817 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328176 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15293 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99932 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F