vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

477 επισκέπτες, 6 χρήστες
antiklitos140, stauros53, Milarepa, Cloune, manoslykos, Tem

Συνδιασμοί φιτιλοαντίστασης για τον Οδυσσέα

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
  • Φύλο: Άντρας
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Απ: Συνδιασμοί φιτιλοαντίστασης για τον Οδυσσέα
« Απάντηση #435 στις: Φεβρουαρίου 19, 2012, 14:54 »
Προσπαθείς να μετατρέψεις τον Οδυσσέα σε ΙΑΤΤΥ;
Ακριβώς  :)) :))

Μου βγάζει ένα ελάχιστο σφιριγματάκι που και που, επειδή δεν έχω σφραγίσει τελικά καλά τα πλαϊνά. Την επόμενη φορά θα το κάνω καλύτερο.
Βασικά για μένα κίνητρο δεν είναι να κάνω τον Οδυσσέα iAtty (σε γεύση), αλλά να μου κρατάει το setup πάνω από 10 μέρες. Αν τελικά αντέξει νομίζω οτι αξίζει τον κόπο

Αποσυνδεδεμένος nikpoth

• **
  • 262
« Απάντηση #436 στις: Φεβρουαρίου 19, 2012, 15:16 »
ArXoS αν καλύψεις τα πλαϊνά δεν θα κοπεί τελείως η ροή τις τζούρας και του αέρα?Δοκίμασα να βάλω φυτίλι μέσα στο κεραμικό(κατω απο την αντισταση) και έσφιξε η τζούρα παρα πολύ.

Αποσυνδεδεμένος thanos_rr

• **
  • 246
    • Δρομοκρατία
« Απάντηση #437 στις: Φεβρουαρίου 19, 2012, 16:11 »
Λοιπόν εδω και πάλι με νεο setup δεν εχω φτιάξει ποτέ μέχρι στιγμής 2 φορές το ίδιο πλην μιας περίπτωσης  :laugh1:
Το προηγούμενο ντουμανιάρικο σεταπ που ειχα βαλει και βίντεο με το απίστευτο ντουμανι ήταν το καλύτερο απο άποψης ντουμανιού και γεύσης.Όμως δυστυχώς δε κράτησε πάνω απο 2,5 μέρες  :( Ξαφνικά έπεσε πολύ η απόδοση του,είχε πιάσει τρελλά κατάλοιπα,εκανα dry burning και κατάφερα μόλις μετα βιας να κάνω μισό τανκάκι.Όμως οσο δουλευε σκότωνε τα πάντα στο διάβα του.Το συνιστώ για δοκιμή μόνο και μόνο για να γουστάρει κάποιος,δυστυχώς όμως φαίνεται οτι δεν έχει αντοχή
Ψάχνοντας λοιπόν ποιότητα αλλά και διάρκεια μου ρθε μια φαεινή ιδέα,να δοκιμάσω κάτι φρέσκο...
Έτσι λοιπόν έκανα το εξής σεταπ.
Triple coil αντίσταση (σύμφωνα με το βίντεο του αμερικάνου και οχι 3 ξεχωριστές αντιστάσεις με 3 ξεχωριστά φυτίλια.) , μονό φυτίλι μέχρι κάτω,διπλό τοπικά όπως κάνω πάντα και σύρμα 10αρι.3 σύρματα 10αρια λοιπόν στριμένα μόνο στις άκρες μεταξύ τους μαζί με το χωρίς και ανοιχτές μετά οι αντιστάσεις.
Λοιπόν δουλεύει πάρα πολύ καλά.Εχει το πιο έντονο χτύπημα που εχω νοιώσει ποτέ ,αλλά υστερεί κατα 30% σε ντουμάνι απ τη προηγούμενη και χάνει πολύ ελαφρά σε γεύση.Δηλαδή θα έλεγα οτι βγάζει ανθρώπινο ντουμάνι,και οχι τα σύννεφα καπνού που είχε το προηγούμενο.
Την ακούω πολύ καλά με το χτύπημε (με ζουμί halo malibu 6mg) ,αλλά η αλήθεια είναι οτι θα ήθελα λίγο ντουμανάκι παραπάνω  :-[
Αν κρατήσει 5+ μέρες θα είναι μια πολύ καλή επιλογή.Είδωμεν  :hmmm:

Υ.Γ Μάνο δε  σ εχω ξεχάσει απλά μ έτρωγε για κάτι φρέσκο,οταν πεθάνει αυτό το επόμενο σεταπ είναι 28αρι στριμμένο με 13αρι  ;)

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
« Απάντηση #438 στις: Φεβρουαρίου 19, 2012, 16:14 »
ArXoS αν καλύψεις τα πλαϊνά δεν θα κοπεί τελείως η ροή τις τζούρας και του αέρα?Δοκίμασα να βάλω φυτίλι μέσα στο κεραμικό(κατω απο την αντισταση) και έσφιξε η τζούρα παρα πολύ.
Το κεραμικούλι του 510 που έβαλα έχει τρύπα ακριβώς από κάτω για να περνάει ο αέρας. Απλά θέλει λίγο παίδεμα για να μην περνάει αέρας και από τα πλαϊνά και αραιώνει την τζούρα.
Κατά τα άλλα, όσο παιρνάει η ώρα όλο και πιο γμτο γίνεται. Σχεδόν λυπάμαι που έδωσα τον iAtty  :))

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #439 στις: Φεβρουαρίου 19, 2012, 16:19 »
Ειχες ΙΑΤΤΥ και τον έδωσες;  :o :o :o :wall:

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
« Απάντηση #440 στις: Φεβρουαρίου 19, 2012, 16:22 »
ναι, τότε θεωρούσα τα carto510D καλύτερη λύση  :)) :)) :))

• 1482
    • Violin love
« Απάντηση #441 στις: Φεβρουαρίου 19, 2012, 16:24 »
Πάμε πάλι...
 :wall: :wall: :wall:  :))

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• 960
« Απάντηση #442 στις: Φεβρουαρίου 19, 2012, 16:33 »
Κι εγω μαζι  :wall: :wall: :))

Αποσυνδεδεμένος fotakos

• **
  • 216
    • www.publiceye.gr
« Απάντηση #443 στις: Φεβρουαρίου 19, 2012, 16:43 »
Ειχες ΙΑΤΤΥ και τον έδωσες;  :o :o :o :wall:
Βρε τι έχετε πάθει όλοι με τον Ιαττυ και εγώ είχα μέχρι εχθές 1 και δεν τον άτμιζα.
Προτημω τον Οδυσσεα για πολλούς λογους.

• 1482
    • Violin love
« Απάντηση #444 στις: Φεβρουαρίου 19, 2012, 16:48 »
Μας αναγκάζεις να πάμε σε τρίτο γύρο...
Αρη μαζί μου...

:wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• 960
« Απάντηση #445 στις: Φεβρουαρίου 19, 2012, 16:51 »
Ναι, παμε δυνατα!!  :wall: :wall: :wall:

Αποσυνδεδεμένος crisx

• 567
« Απάντηση #446 στις: Φεβρουαρίου 19, 2012, 17:01 »
Λοιπόν εδω και πάλι με νεο setup δεν εχω φτιάξει ποτέ μέχρι στιγμής 2 φορές το ίδιο πλην μιας περίπτωσης  :laugh1:
Το προηγούμενο ντουμανιάρικο σεταπ που ειχα βαλει και βίντεο με το απίστευτο ντουμανι ήταν το καλύτερο απο άποψης ντουμανιού και γεύσης.Όμως δυστυχώς δε κράτησε πάνω απο 2,5 μέρες  :( Ξαφνικά έπεσε πολύ η απόδοση του,είχε πιάσει τρελλά κατάλοιπα,εκανα dry burning και κατάφερα μόλις μετα βιας να κάνω μισό τανκάκι.Όμως οσο δουλευε σκότωνε τα πάντα στο διάβα του.Το συνιστώ για δοκιμή μόνο και μόνο για να γουστάρει κάποιος,δυστυχώς όμως φαίνεται οτι δεν έχει αντοχή
Ψάχνοντας λοιπόν ποιότητα αλλά και διάρκεια μου ρθε μια φαεινή ιδέα,να δοκιμάσω κάτι φρέσκο...
Έτσι λοιπόν έκανα το εξής σεταπ.
Triple coil αντίσταση (σύμφωνα με το βίντεο του αμερικάνου και οχι 3 ξεχωριστές αντιστάσεις με 3 ξεχωριστά φυτίλια.) , μονό φυτίλι μέχρι κάτω,διπλό τοπικά όπως κάνω πάντα και σύρμα 10αρι.3 σύρματα 10αρια λοιπόν στριμένα μόνο στις άκρες μεταξύ τους μαζί με το χωρίς και ανοιχτές μετά οι αντιστάσεις.
Λοιπόν δουλεύει πάρα πολύ καλά.Εχει το πιο έντονο χτύπημα που εχω νοιώσει ποτέ ,αλλά υστερεί κατα 30% σε ντουμάνι απ τη προηγούμενη και χάνει πολύ ελαφρά σε γεύση.Δηλαδή θα έλεγα οτι βγάζει ανθρώπινο ντουμάνι,και οχι τα σύννεφα καπνού που είχε το προηγούμενο.
Την ακούω πολύ καλά με το χτύπημε (με ζουμί halo malibu 6mg) ,αλλά η αλήθεια είναι οτι θα ήθελα λίγο ντουμανάκι παραπάνω  :-[
Αν κρατήσει 5+ μέρες θα είναι μια πολύ καλή επιλογή.Είδωμεν  :hmmm:

Υ.Γ Μάνο δε  σ εχω ξεχάσει απλά μ έτρωγε για κάτι φρέσκο,οταν πεθάνει αυτό το επόμενο σεταπ είναι 28αρι στριμμένο με 13αρι  ;)

Θάνο μια παρατήρηση αν και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει.
Η αντίσταση που έφτιαξα με 20αρι σύρμα, μάλλον έκανα πολύ κοντινές μεταξύ τους τις σπείρες και το εργαλείο κράτησε κοντά 2 βδομάδες. ΧΩΡΙΣ dry burning. Όλες οι προηγούμενες μου βγάζανε μια βδομάδα περίπου πάλι χωρίς dry burning. Προβληματίστηκα γιατί να συμβαίνει αυτό και κατέληξα στο ότι οι σπείρες στο 20αρι ήταν κοντά η μια με την άλλη με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο εύκολα να πιάσουν κατάλοιπα. Δεν μου έρχεται άλλη εξήγηση :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος thanos_rr

• **
  • 246
    • Δρομοκρατία
« Απάντηση #447 στις: Φεβρουαρίου 19, 2012, 17:08 »
Χρήστο εγω σε οτι έχει σχέση με τον Οδυσσέα,δε μπορώ ποτέ να δώσω εξήγηση  :))
Όπως βλέπεις και στη φωτό απ το 28αρι οι σπείρες είναι πολύ κοντά

Παρόλα αυτά στη 3η σχεδόν μέρα ψόφησε  :(
Αλλα χαλάλι το ποσο με φτιαξε οσο δούλευε δεν το αλλάζω.Τώρα έκανα αυτή την αντίσταση με 10αρι σύρμα με τη λογική οτι επειδή είναι πολύ λεπτό το σύρμα θα τα καθαρίζει όλα.
Τώρα αν βγεί αληθινή και σωστή η σκέψη μου άγνωστον.Είδωμεν.
Πάντως εγω καταλήξει πως είναι και πως θα σου κάτσει ενα σεταπ.Με το ιδιο σεταπ στη μια περίπτωση είχα καταπληκτικά αποτελέσματα και στην άλλη τραγικά  :-\
Ξαναδοκίμασε κάποια στιγμή να κάνεις αυτο που σου κράτησε 2 βδομάδες,να δούμε αν θα ξανακρατήσει τόσο  8)

Αποσυνδεδεμένος crisx

• 567
« Απάντηση #448 στις: Φεβρουαρίου 19, 2012, 18:58 »
Συμφωνώ για αυτό λέω δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει.
Ξαναέφτιαξα με 20αρι πριν 2 μέρες και το τεστάρω. Η μόνη διαφορά είναι οτι έχω κατέβει στα ωμ. 1,1 τώρα ενώ την προηγούμενη φορά ήμουν στα 1,8. Μου έβγαλε λιγότερες σπείρες και δεν ξέρω πως θα πάει. Από ντουμάνι το ίδιο με το προηγούμενο

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #449 στις: Φεβρουαρίου 19, 2012, 19:02 »
Το τελευταίο μου βίντεο με το ίδιο setup. ;D 8) 8) :idiot1: :idiot1: :idiot1:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ :yahoo: :yahoo: :yahoo: :idiot1: :idiot1:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eO7dqgDDftE&context=C3284886ADOEgsToPDskIoepWYAlID4hWuYkN2_K3C[/youtube]

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1022 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114332 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450626 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110851 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375217 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328460 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1085 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6455 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15319 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29387 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99973 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F