vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

547 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, sakissalonika, lagoudakis, Mimhsdr, manoslykos

Συνδιασμοί φιτιλοαντίστασης για τον Οδυσσέα

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • Φύλο: Άντρας
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
Απ: Συνδιασμοί φιτιλοαντίστασης για τον Οδυσσέα
« Απάντηση #120 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 02:34 »
..κι εμένα κάποιοι με δουλεύανε, όταν είχα προτείνει να στρίψουμε φιτίλι γύρω απ'την αντίσταση.
Θα το ξαναδοκιμάσω, αύριο όμως γιατί τώρα πάω για ύπνο. ;)

Αποσυνδεδεμένος χαρης43

• *
  • 17
« Απάντηση #121 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 10:16 »
υπομονη μεχρι ο δημητης να μας δωσει σε βιντεο κατι διαφορετικο στο setup του οδυσσεα ειδικα για οσους δεν θα εχουν VV by imeo http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,5832.msg191945.html#msg191945  8)

Αποσυνδεδεμένος manos3906

• 715
  • GGTS+Ιatty/VV by SEB / οδυσεα για καβαντζα
« Απάντηση #122 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 10:29 »
καλημερα και συγνωμη για την παρεμβαση
εγω τωρα δυο (2) βδομαδες ατμιζω με κλειστη καμπανα στα 3,7v με 1.4Ω(στριφτη 0,13-0,16)
ουτε ιχνος καμενου (μονο οταν τελειωση το υγρο)
και ουτε διαροες ουτε τπτ
απο ντουμανη? βρεχει.....
γευση οχι τοσο οσο θα επρεπε αλλα παλευεται
δε ξερω...μου εκατσε?
δυο αντιστασεις εχω κανει στις δυο βδομαδες το ιδιο αποτελεσμα
την πρωτη την ειχα στριφτη 0,13-0,20 στα 1,4Ω ειχε λιγο παραπανω γευση λιγοτερο ντουμανη
η δευτερη οποως προανεφερα

« Απάντηση #123 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 11:08 »
Mε κελειστή καμπάνα συνέχεια λίγο δύσκολο :hmmm:Σημαίνει οτι περνάει υγρό σε μόνιμη βάση κάτι που μπορεί να αντιστοιχεί σε λάθος σετάρισμα. Μάλιστα επειδή δεν ελέγχεις ο ίδιος την ροή του υγρού ενδέχεται να τον τρέχεις σε μόνιμη υποτροφοδοσία κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρκετά την γεύση με την οποία όπως λες έχεις πρόβλημα.

• 715
« Απάντηση #124 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 11:13 »
αν γνωριζεις το υγρο περναει μονιμα μεσα στο φυτιλη με κλειστη καμπανα
απο το κενο που αφηνει το συρμα χωρις αντισταση με το δακτυλιδη
δευτερον εχει να κανει με το υγρο(αραιο ή πυχτο)
αν ειχα υπερτροφοδοσια θα ειχα και διαροες, που δεν εχω
μαλλον το εχω βρει και δουλευη ετσι σωστα

« Απάντηση #125 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 11:19 »
Υπάρχει θεωρητικά ένα κενό, στην πράξη με σωστό σετάρισμα είναι ελάχιστο και δεν επαρκεί για να περάσει εκεί υγρό ακόμα και αρκετά αραιωμένο, εκτος αν δημιουργηθεί πίεση πχ στην αναπλήρωση. Τέσπα αφου σε βολεύει έτσι δεν υπάρχει και λόγος να το συζητάμε.

• 715
« Απάντηση #126 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 11:46 »
δε ειναι θεμα συζητησεις
νομιζω οτι,οτι σεταρισμα κανουμε και δουλευη,ειναι καλο να το ανακοινωνουμε για να το δουν και οι υπολοιποι αν τους βολευη
σημειωση οτι εχω διπλο φυτιλη στο κεραμικο

Αποσυνδεδεμένος MichalisF

• 579
  • Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!
    • https://www.flickr.com/photos/97769829@N08/
« Απάντηση #127 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 14:35 »
Παιδια τωρα εφτιαξα με 0,15 διπλό (στριμμένο) και μηκος 2,5cm,μη ρωτάτε ποιο πολλά γτ δεν εχω πολυμετρο, ;D..και φιτίλι S,δλδ στην διάμετρο του κεραμικού τριπλό. Λοιπόν πολυ μα παρα πολυ ντουμάνι και υπέροχη γευση..Νομιζω οτι ειναι το τέλειο σεταρισμα για μενα..Ειχε αναφερθεί και απο προηγούμενο συνατμιστη,αλλα είπα να το γράψω και γω αφου το δοκίμασα!!!!

Ο Οδυσσέας ειναι καταπληκτικός.. Μπράβο Θανάση!!!! :thumpup:

Παναγιώτη ,το δοκιμάζω και γω απο χθες το πρωί με τη διάφορα αντι για τρία φυτιλια έχω δυο 0,20 και πετάει
 :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος drf

• 557
« Απάντηση #128 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 17:02 »
πάντος το διπλό σεταπ με τις στριφτές αντιστάσεις είναι πολύ φαγανό κάτι 1100άρες που έχω δε προλαβαίνω να φορτίζω , επίσης το υγρό το ρουφάει τρελά.

όμως έχει απίστευτο ντουμάνι , χτύπημα και γεύση!  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος MichalisF

• 579
  • Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους!
    • https://www.flickr.com/photos/97769829@N08/
« Απάντηση #129 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 17:50 »
Πάντως σε μένα δεν άλλαξε τίποτα στην κατανάλωση :nope:

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #130 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 20:01 »
Πριν απο λιγο εκανα ενα Dual Coil στα 1,4Ω για τον Οδυσσεα με 3πλο φυτιλι:
1) Τυλιγμα 2 αντιστασεων 3Ω η καθε μια σε ενα απο το φυτιλι του Ellada (απο εδω http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,5172.html). Εδω επαιξε και καρφιτσα γιατι το φυτιλι αυτο ειναι αφρατο και δυσκολο στο στριψιμο...
2) Τυλιξα τις 2 ακρες απο τα συρματα αντιστασεων στο πιο χοντρο φυτιλι απο guru με το φυτιλι του guru στην μεση. Τυλιξα μια στροφη για την καθε αντισταση στο ιδιο σημειο που η στροφη επιανε τα 3 φυτιλια και το φυτιλι μηδενικης αντιστασης. Μετα την μια στροφη ενωσα τις ακρες ανα δυο και δημιουργηθηκε η συνδεση.

3) Κουμπωμα τον αντιστασεων στον Οδυσσεα καθετα (δηλαδη μεσα στο Οδυσσεα ειναι κατω το 1 φυτιλι με την αντισταση, στην μεση το φυτιλι του guru και πανω το αλλο φυτιλι με αντισταση) και κοψιμο των φυτιλιων απο Ellada συριζα στο κεραμικο με εναν νυχοκοπτη.... ;)

χωρεσε κουφετο...
Η συνολικη αντισταση που μετρησα μετα τα δεσιματα του Οδυσσεα ειναι 1,4Ω (καπου πρεπει να μου εφυγε το 0,1...) και το ατμιζω στα 3,7V

Στην αριστερη μερια της φωτογραφιας βλεπετε μου ξεφυγε το κυκλακι της ενωσης λιγο προς την ακρη του κεραμικου... αλλα βαριομουν να το διορθωσω... ::) Τους κυκλους γυρω απο τα 3 φυτιλια στις ακρες τα εκανα για σταθεροτητα του ολου συστηματος..

Μεχρι στιγμης οτι καλυτερο εχω φτιαξει...

(Σορυ για τις φωτογραφιες.... ενα κινεζικο κινητο εχω...)

Αποσυνδεδεμένος ΓΙΩΡΓΟΣ

• **
  • 317
  • GGTS ODYSEUS 2X18650 ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΜΟΥ !
« Απάντηση #131 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 22:57 »
Μπράβο πολύ ωραίο setup     :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος suzakias

• *
  • 60
« Απάντηση #132 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 23:26 »
@urahara
 :bow: Θα θελα να μου πεις:
α) Ποσες στροφες εχεις δωσει την καμπανα?
β)Καμενο εχεις?
γ)Απο καταναλωση μπαταριας?
δ)Δοκιμασες οταν εχεις ανοικτη καμπανα με τα 3 φιτιλια αν κατεβαζει υγρο κατω στο θετικο πολο(μπουρμπουληθρες)?
Συγνωμη που σε ρωταω ολα αυτα, αλλα ειναι ενα θεμα για μενα που ετοιμαζω να κανω κατι και εγω με τον Οδυσσεα.
Με εκτιμηση suzakias.

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #133 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 23:44 »
θα προσπαθησω...
α) συνηθως ειμαι στην μιση με μια στροφη με τα υγρα μου. Τωρα ειμαι καρφι στην μια
β)οχι καμενο δεν μου εχει βγαλει ποτε (εκτος απο περιπτωσεις dripping που δοκιμαζα τα ορια του)
γ)για καταναλωση μπαταριας δεν μπορω να σου πω... σημερα ειμαι συνδεδεμενος συνεχεια σε pass.. το provari εχει αργησει... :(
δ)Οσον αφορα στις μπορμπουληθρες μονο στο γεμισμα. Μου εχει γινει συνηθειο πια μολις γεμιζω να καθαριζω τον πολο και να φυσαω. Αν δεν το κανω εχω μπουρμπουληθρες.. Αν το κανω δεν εχω μεχρι το επομενο γεμισμα. Δεν διαφερει αυτο το σεταπ σε αυτο. Μολισ γεμισα ειχα λιγο υγρο στον πολο,καθαρισα,φυσιξα και δεν εχω μετα...

Αποσυνδεδεμένος suzakias

• *
  • 60
« Απάντηση #134 στις: Ιανουαρίου 13, 2012, 23:45 »
Ευχαριστω για την απαντηση σου, καλο σου βραδυ.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359827 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114215 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450032 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374744 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328126 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29344 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99914 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F