vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

341 επισκέπτες, 4 χρήστες
lagoudakis, zamploutos, Milarepa, Buliwyf

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

SvoёMesto battery mod vv/vw

Αποσυνδεδεμένος DaemonaS

• Αναθεματισμένο Internet εσύ και οι γνώσεις που κατέχεις!!! Σε ψάχνω παλεύω και σε κυνηγώ ! Μα εσύ ποιο γρήγορα τρέχεις !!!!
  • **
  • 468
  • Φύλο: Άντρας
  • C'est la vie !!!
Απ: SvoёMesto battery mod vv/vw
« Απάντηση #105 στις: Σεπ 18, 2012, 16:35 »
Τα περισσότερα mods στα 510 βγαίνουν... Δεν είναι κάτι νέο αυτό...

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• US Navy Seals.
  • 1522
« Απάντηση #106 στις: Σεπ 18, 2012, 16:44 »
Αυτό που ξέρω είναι πως το provari το lava το z-max το v-max που είναι vv έχουνε σπείρωμα να δέχονται ατμο με 510&ego και θα έπρεπε και αυτό να είναι έτσι!!

Αποσυνδεδεμένος DaemonaS

• Αναθεματισμένο Internet εσύ και οι γνώσεις που κατέχεις!!! Σε ψάχνω παλεύω και σε κυνηγώ ! Μα εσύ ποιο γρήγορα τρέχεις !!!!
  • **
  • 468
  • C'est la vie !!!
« Απάντηση #107 στις: Σεπ 18, 2012, 16:50 »
Επειδή έχω πρόβατο, ποδιά ego στο λέω γκαραντί δεν χωράει... Έχει ένα υποτυπωδες πηγαδάκι αλλά αυτό είναι όλο, CE4 κλπ δεν παίρνει... Άλλο το πηγάδι και άλλο πράμα να παίρνει ego

Αποσυνδεδεμένος Nordic

• Δράκος
  • **
  • 372
  • Black Metal Vapers
« Απάντηση #108 στις: Σεπ 18, 2012, 16:50 »
Μακαρι ο ανθρωπος να κανει παταγο αλλα μεχρι τοτε η ποιοτητα και η αξιοπιστια της provape θα ειναι μοναδικη παγκοσμιως στα vv.
Περα απο αυτο, μου αρεσει στην οψη αν και λιγο μεγαλο για τα γουστα μου.

« Απάντηση #109 στις: Σεπ 19, 2012, 04:07 »
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w9ZbkMlanUU&feature=player_embedded[/youtube]

Τάση τροφοδοσίας - 3,2 B-4, 2Β (μία μπαταρία Li-).
Εύρος τάσης εξόδου - 3,0 V-6 είναι 0V.
Μέγιστη υποστηριζόμενη έξοδος - 15W.
Ατμοποιητές από 1.0 ohms
Ένδειξη - διψήφιο επτά τμημάτων οθόνη και ένα εξωτερικό LED.
Όταν χρησιμοποιείτε τον πίνακα, που είναι εξοπλισμένα με πρόσθετες λειτουργίες προστασίας κατά αντίστροφη ένδειξη ισχύος LED με προαιρετική.
Εξωτερικό κουμπί.
Τάση λειτουργίας σταθεροποίησης - Ναι, το μενού επιλέγεται από το χρήστη.
Επιλογή τάσης βήμα - 0,1 V.
Ισχύς σταθεροποίηση λειτουργία - Ναι, το μενού επιλέγεται από το χρήστη.
Επιλογή βήμα επιλογής - 0,2 Watt στην περιοχή 3,0-10,0 W 0,5 W στην περιοχή των 10,0-15,0 Τρ.
Προστασία μπαταριών - Ναι, on / off
Χαμηλή μπαταρία - Ναι, τέσσερις διαβαθμίσεις της κατάσταση της μπαταρίας.
Δυνατότητα να αλλάξετε τη φωτεινότητα της κύριας οθόνης - Ναι, το μενού, οι πέντε βαθμούς.
Χρονόμετρο χρόνος λειτουργίας λειτουργία θέρμανσης -. Ναι, συσσωρεύοντας να 99ch.59min, επαναφορά το χρονόμετρο από το μενού.
Ωμόμετρο - Ναι, στο μενού.
Περιορισμό του χρόνου θέρμανσης σε σταθερή πάτημα ενός κουμπιού στον τρόπο λειτουργίας - Ναι, η θερμότητα - 15 δευτερόλεπτα. Όταν πατήσετε το κουμπί για περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα, η συσκευή μεταβαίνει σε κατάσταση αναμονής.
Προστασία κατά της υπερθέρμανσης των συστατικών εξουσία - Ναι, 60 ° C, με την ένδειξη.
Προστασία βραχυκυκλώματος στην έξοδο - Ναι, με την ένδειξη.
Ένδειξη ατμοποιητή θερμαντήρας - Ναι, με ένδειξη.
Κλείδωμα λειτουργίας αν δεν μπορεί να διατηρήσει την καθορισμένη τάση, ή ισχύς - Ναι, με την ένδειξη.
Προστασία από αντίστροφη πολικότητα τροφοδοσίας - Προαιρετική

Αποσυνδεδεμένος Drunkyard

• **
  • 221
  • Σύντομα θα ξεπροβάλλει.....
« Απάντηση #110 στις: Σεπ 19, 2012, 04:41 »
έχει ξανά συζητηθεί το Semovar ;)

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,5420.45.html

« Απάντηση #111 στις: Σεπ 19, 2012, 04:42 »
Ακόμα το περιμένεις ?  :nope: άδικα  :yes:
Mod «SvoёMesto» v.2.0 - «Full Kit» 135 €  8) 8)
http://shop.svoemesto.ru/index.php?productID=682
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπ 19, 2012, 04:49 από Giannis Pap »

Αποσυνδεδεμένος DjRevolution

• Dj Revolution
  • *
  • 46
« Απάντηση #112 στις: Νοε 26, 2012, 02:44 »
Να επανέλθουμε λίγο στο θέμα μια και θα ήθελα να πω κάποια λόγια μετά από σχεδόν ένα χρόνο χρήσης του (ναι είμαι ένας από τους 3 που πήραν τα πρώτα 3 κομμάτια που έβγαλε γύρο στις 10 Γενάρη του 2012 (και έχω πάρει και άλλα από τότε), τον πίστεψα όταν σχεδόν όλοι σχεδόν χαβαλέδιαζαν μαζί του και δεν το μετάνιωσα. Όσοι γνωρίζουν ή επίσημη πρώτη από το κατάστημα του για SvoёMesto 2.0 + Semovar + Kayfun ήταν η 2/2/2012 και βγήκαν 15 κομμάτια Semovar (έκαναν 5 λεπτά να φύγουν), για μεμονωμένα κυκλώματα VV/VW board «Nivel» (Ηλεκτρονικό Κύκλωμα Semovar) ήταν 14/2/2012 που βγήκαν τότε 5 κομμάτια προς πώληση (αν θυμάμαι καλά έφυγαν σε λιγότερο από 1 λεπτό), από αυτά 1 πήγε Καναδά, 2 Γερμανία και δύο ήρθαν Ελλάδα όπως έγγραψε μετά ο Sergey στο φόρουμ, κάποιοι εδώ μέσα κατά πάσα πιθανότητα είναι οι τυχεροί κάτοχοι τους και θα μπορούσαν να μας πουν εντυπώσεις και αυτοί αν θέλουν. Μάλιστα εκείνα τα βράδια γινότανε χαβαλές στο φόρουμ του για το πόσα λεπτά θα κάνουν να φύγουν. Πιστεύω βεβαία ότι φεύγουν και αλλά κομμάτια με απευθείας επαφή.

Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο Post μου είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου MOD (SvoёMesto 2.0 + Semovar χωρίς Ατμό) και κάτοχος μεμονωμένων Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων VV/VW board «Nivel» (Ηλεκτρονικό Κύκλωμα Semovar) τα οποία έχουν ενσωματωθεί σε Custom Mod και θα ενσωματωθούν και σε άλλα στο εγγυς μέλλον.

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο καθημερινής συνεχόμενης χρήσης (6 με 8 ml ημερήσιος) το κύκλωμα δεν παρουσιάζει το παραμικρό πρόβλημα. Για μένα όπως έχω αναφέρει και παραπάνω είναι το κορυφαίο αυτή τη στιγμή στον κόσμο και δεν με ενδιαφέρει καθόλου η προέλευση του, με ενδιαφέρει ότι με ικανοποιεί απόλυτα. Κάνει αυτό που μου υποσχέθηκε και το κάνει με το παραπάνω.

Κάτι ακόμα, αυτό που ίσως με ικανοποιεί περισσότερο από όλα είναι ότι έδωσα τα χρήματα μου για κάτι που μετά από ένα σχεδόν χρόνο παρά το γεγονός ότι όλοι στο χώρο του Η.Τ. ασχολούνται με ηλεκτρονικά κυκλώματα δεν το έχει ξεπεράσει κανείς.

Δεκέμβριο θα βγεί η νέα έκδοση !!!

Nivel VV/VW Electronic Board - English Installation Guide
http://www.mediafire.com/?y7igeyrldjwkx8j
Nivel VV/VW Electronic Board - English Manual
http://www.mediafire.com/?gz8g553g6cvs27c

« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 26, 2012, 03:02 από DjRevolution »

Αποσυνδεδεμένος Geobest

• *
  • 37
« Απάντηση #113 στις: Νοε 28, 2012, 23:01 »
Θα συμφωνήσω σε πολλά από τα παραπάνω (αν όχι σε όλα) αλλά θα εκφράσω μία απορία, κανονικά επρεπε να είχε χαλασει κόσμο αυτή η πλακέτα, πράγμα που δεν έγινε, γιατί άραγε;

(Πραγματική απορία και όχι ειρωνία ή υπονοούμενο)

Αποσυνδεδεμένος liakouras68

• **
  • 461
« Απάντηση #114 στις: Νοε 28, 2012, 23:09 »
γιατι απλα κυκλοφορησε σε περιορισμενο αριθμο και ο κοσμος δεν την ξερει

Αποσυνδεδεμένος Geobest

• *
  • 37
« Απάντηση #115 στις: Νοε 28, 2012, 23:14 »
δεκτό επι της αρχής,

όμως, στα Αμερικάνικα Sites/Forum συζητήθηκε πάρα πολύ, και σε κάποια Ευρωπαϊκά  :hmmm: :hmmm: :hmmm:

πώς και κάποιο τζιμάνι δεν την αντέγραψε ή έστω κάποιος να μιλαγε με τους ρώσους και να έπερνε δικαιώματα για μαζική παραγωγή και διάθεση  :hmmm: :hmmm: :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος DjRevolution

• Dj Revolution
  • *
  • 46
« Απάντηση #116 στις: Νοε 29, 2012, 00:06 »
ο σχετικός χαμός έγινε, απλά ο Nivel βγάζει πολύ περιορισμένο αριθμό από πλακέτες (και αν θέλεις τη γνώμη μου καλα κάνει).

για την αντιγραφή υπάρχει η περιπτωση να είναι μεγάλο το κοστολόγιο για λίγα κομμάτια, πολλά κομμάτια δύσκολα θα βγούν χωρίς να γίνει αντιληπτό  ;) ;) ;)

όσο για τα δικαιώματα τα έχουν δύο στη Ρωσία (SvoeMesto και AZot) που ξέρεις μπορεί σιγα σιγα να δούμε να γίνεται και για άλλες χώρες !!!

« Απάντηση #117 στις: Φεβ 06, 2013, 21:43 »
Γιατί πότε είχε κάτι διαθέσιμο ?  :)) πάντα out of stock είναι  :confused1: :confused1:

Είδα τώρα μέλος που τον είχε στη κατοχή το από τον Ιούλιο !!!!

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,5420.msg466562.html#msg466562

Αποσυνδεδεμένος Mulder

• -Ο- The Truth Is Out There -Α- Trust No One -Ε- I Want To Believe -Π-
  • 1698
  • Ατμιστής Απο Παρασκευή 13/01/12 21:20
« Απάντηση #118 στις: Φεβ 13, 2013, 18:44 »
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uTpYgAvSBoE[/youtube]

Αποσυνδεδεμένος smokerina

• steam woman
  • **
  • 183
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η φτώχεια που δεν έχει χρέη είναι μεγάλος πλούτος.
« Απάντηση #119 στις: Απρ 17, 2013, 20:40 »

Άρε συμπατριώτες  … Μου άρεσε το  design –Tetris  στον ποιο πάνω .

:)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 99 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 247 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20270 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1071 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878009 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362404 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467135 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909768 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519892 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1618 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375795 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701949 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ