vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

421 επισκέπτες, 6 χρήστες
Methodios, kyrgiannis, sakissalonika, maprix, maraki1308, manoslykos

SvoёMesto battery mod vv/vw

Αποσυνδεδεμένος DaemonaS

• **
  • 468
  • Φύλο: Άντρας
  • C'est la vie !!!
Απ: SvoёMesto battery mod vv/vw
« Απάντηση #105 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2012, 16:35 »
Τα περισσότερα mods στα 510 βγαίνουν... Δεν είναι κάτι νέο αυτό...

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• 1519
« Απάντηση #106 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2012, 16:44 »
Αυτό που ξέρω είναι πως το provari το lava το z-max το v-max που είναι vv έχουνε σπείρωμα να δέχονται ατμο με 510&ego και θα έπρεπε και αυτό να είναι έτσι!!

Αποσυνδεδεμένος DaemonaS

• **
  • 468
  • C'est la vie !!!
« Απάντηση #107 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2012, 16:50 »
Επειδή έχω πρόβατο, ποδιά ego στο λέω γκαραντί δεν χωράει... Έχει ένα υποτυπωδες πηγαδάκι αλλά αυτό είναι όλο, CE4 κλπ δεν παίρνει... Άλλο το πηγάδι και άλλο πράμα να παίρνει ego

Αποσυνδεδεμένος Nordic

• **
  • 371
  • Black Metal Vapers
« Απάντηση #108 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2012, 16:50 »
Μακαρι ο ανθρωπος να κανει παταγο αλλα μεχρι τοτε η ποιοτητα και η αξιοπιστια της provape θα ειναι μοναδικη παγκοσμιως στα vv.
Περα απο αυτο, μου αρεσει στην οψη αν και λιγο μεγαλο για τα γουστα μου.

« Απάντηση #109 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2012, 04:07 »
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w9ZbkMlanUU&feature=player_embedded[/youtube]

Τάση τροφοδοσίας - 3,2 B-4, 2Β (μία μπαταρία Li-).
Εύρος τάσης εξόδου - 3,0 V-6 είναι 0V.
Μέγιστη υποστηριζόμενη έξοδος - 15W.
Ατμοποιητές από 1.0 ohms
Ένδειξη - διψήφιο επτά τμημάτων οθόνη και ένα εξωτερικό LED.
Όταν χρησιμοποιείτε τον πίνακα, που είναι εξοπλισμένα με πρόσθετες λειτουργίες προστασίας κατά αντίστροφη ένδειξη ισχύος LED με προαιρετική.
Εξωτερικό κουμπί.
Τάση λειτουργίας σταθεροποίησης - Ναι, το μενού επιλέγεται από το χρήστη.
Επιλογή τάσης βήμα - 0,1 V.
Ισχύς σταθεροποίηση λειτουργία - Ναι, το μενού επιλέγεται από το χρήστη.
Επιλογή βήμα επιλογής - 0,2 Watt στην περιοχή 3,0-10,0 W 0,5 W στην περιοχή των 10,0-15,0 Τρ.
Προστασία μπαταριών - Ναι, on / off
Χαμηλή μπαταρία - Ναι, τέσσερις διαβαθμίσεις της κατάσταση της μπαταρίας.
Δυνατότητα να αλλάξετε τη φωτεινότητα της κύριας οθόνης - Ναι, το μενού, οι πέντε βαθμούς.
Χρονόμετρο χρόνος λειτουργίας λειτουργία θέρμανσης -. Ναι, συσσωρεύοντας να 99ch.59min, επαναφορά το χρονόμετρο από το μενού.
Ωμόμετρο - Ναι, στο μενού.
Περιορισμό του χρόνου θέρμανσης σε σταθερή πάτημα ενός κουμπιού στον τρόπο λειτουργίας - Ναι, η θερμότητα - 15 δευτερόλεπτα. Όταν πατήσετε το κουμπί για περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα, η συσκευή μεταβαίνει σε κατάσταση αναμονής.
Προστασία κατά της υπερθέρμανσης των συστατικών εξουσία - Ναι, 60 ° C, με την ένδειξη.
Προστασία βραχυκυκλώματος στην έξοδο - Ναι, με την ένδειξη.
Ένδειξη ατμοποιητή θερμαντήρας - Ναι, με ένδειξη.
Κλείδωμα λειτουργίας αν δεν μπορεί να διατηρήσει την καθορισμένη τάση, ή ισχύς - Ναι, με την ένδειξη.
Προστασία από αντίστροφη πολικότητα τροφοδοσίας - Προαιρετική

Αποσυνδεδεμένος Drunkyard

• **
  • 221
  • Σύντομα θα ξεπροβάλλει.....
« Απάντηση #110 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2012, 04:41 »
έχει ξανά συζητηθεί το Semovar ;)

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,5420.45.html

« Απάντηση #111 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2012, 04:42 »
Ακόμα το περιμένεις ?  :nope: άδικα  :yes:
Mod «SvoёMesto» v.2.0 - «Full Kit» 135 €  8) 8)
http://shop.svoemesto.ru/index.php?productID=682
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 19, 2012, 04:49 από Giannis Pap »

Αποσυνδεδεμένος DjRevolution

• *
  • 46
« Απάντηση #112 στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 02:44 »
Να επανέλθουμε λίγο στο θέμα μια και θα ήθελα να πω κάποια λόγια μετά από σχεδόν ένα χρόνο χρήσης του (ναι είμαι ένας από τους 3 που πήραν τα πρώτα 3 κομμάτια που έβγαλε γύρο στις 10 Γενάρη του 2012 (και έχω πάρει και άλλα από τότε), τον πίστεψα όταν σχεδόν όλοι σχεδόν χαβαλέδιαζαν μαζί του και δεν το μετάνιωσα. Όσοι γνωρίζουν ή επίσημη πρώτη από το κατάστημα του για SvoёMesto 2.0 + Semovar + Kayfun ήταν η 2/2/2012 και βγήκαν 15 κομμάτια Semovar (έκαναν 5 λεπτά να φύγουν), για μεμονωμένα κυκλώματα VV/VW board «Nivel» (Ηλεκτρονικό Κύκλωμα Semovar) ήταν 14/2/2012 που βγήκαν τότε 5 κομμάτια προς πώληση (αν θυμάμαι καλά έφυγαν σε λιγότερο από 1 λεπτό), από αυτά 1 πήγε Καναδά, 2 Γερμανία και δύο ήρθαν Ελλάδα όπως έγγραψε μετά ο Sergey στο φόρουμ, κάποιοι εδώ μέσα κατά πάσα πιθανότητα είναι οι τυχεροί κάτοχοι τους και θα μπορούσαν να μας πουν εντυπώσεις και αυτοί αν θέλουν. Μάλιστα εκείνα τα βράδια γινότανε χαβαλές στο φόρουμ του για το πόσα λεπτά θα κάνουν να φύγουν. Πιστεύω βεβαία ότι φεύγουν και αλλά κομμάτια με απευθείας επαφή.

Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο Post μου είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου MOD (SvoёMesto 2.0 + Semovar χωρίς Ατμό) και κάτοχος μεμονωμένων Ηλεκτρονικών Κυκλωμάτων VV/VW board «Nivel» (Ηλεκτρονικό Κύκλωμα Semovar) τα οποία έχουν ενσωματωθεί σε Custom Mod και θα ενσωματωθούν και σε άλλα στο εγγυς μέλλον.

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο καθημερινής συνεχόμενης χρήσης (6 με 8 ml ημερήσιος) το κύκλωμα δεν παρουσιάζει το παραμικρό πρόβλημα. Για μένα όπως έχω αναφέρει και παραπάνω είναι το κορυφαίο αυτή τη στιγμή στον κόσμο και δεν με ενδιαφέρει καθόλου η προέλευση του, με ενδιαφέρει ότι με ικανοποιεί απόλυτα. Κάνει αυτό που μου υποσχέθηκε και το κάνει με το παραπάνω.

Κάτι ακόμα, αυτό που ίσως με ικανοποιεί περισσότερο από όλα είναι ότι έδωσα τα χρήματα μου για κάτι που μετά από ένα σχεδόν χρόνο παρά το γεγονός ότι όλοι στο χώρο του Η.Τ. ασχολούνται με ηλεκτρονικά κυκλώματα δεν το έχει ξεπεράσει κανείς.

Δεκέμβριο θα βγεί η νέα έκδοση !!!

Nivel VV/VW Electronic Board - English Installation Guide
http://www.mediafire.com/?y7igeyrldjwkx8j
Nivel VV/VW Electronic Board - English Manual
http://www.mediafire.com/?gz8g553g6cvs27c

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 26, 2012, 03:02 από DjRevolution »

Αποσυνδεδεμένος Geobest

• *
  • 37
« Απάντηση #113 στις: Νοεμβρίου 28, 2012, 23:01 »
Θα συμφωνήσω σε πολλά από τα παραπάνω (αν όχι σε όλα) αλλά θα εκφράσω μία απορία, κανονικά επρεπε να είχε χαλασει κόσμο αυτή η πλακέτα, πράγμα που δεν έγινε, γιατί άραγε;

(Πραγματική απορία και όχι ειρωνία ή υπονοούμενο)

Αποσυνδεδεμένος liakouras68

• **
  • 461
« Απάντηση #114 στις: Νοεμβρίου 28, 2012, 23:09 »
γιατι απλα κυκλοφορησε σε περιορισμενο αριθμο και ο κοσμος δεν την ξερει

Αποσυνδεδεμένος Geobest

• *
  • 37
« Απάντηση #115 στις: Νοεμβρίου 28, 2012, 23:14 »
δεκτό επι της αρχής,

όμως, στα Αμερικάνικα Sites/Forum συζητήθηκε πάρα πολύ, και σε κάποια Ευρωπαϊκά  :hmmm: :hmmm: :hmmm:

πώς και κάποιο τζιμάνι δεν την αντέγραψε ή έστω κάποιος να μιλαγε με τους ρώσους και να έπερνε δικαιώματα για μαζική παραγωγή και διάθεση  :hmmm: :hmmm: :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος DjRevolution

• *
  • 46
« Απάντηση #116 στις: Νοεμβρίου 29, 2012, 00:06 »
ο σχετικός χαμός έγινε, απλά ο Nivel βγάζει πολύ περιορισμένο αριθμό από πλακέτες (και αν θέλεις τη γνώμη μου καλα κάνει).

για την αντιγραφή υπάρχει η περιπτωση να είναι μεγάλο το κοστολόγιο για λίγα κομμάτια, πολλά κομμάτια δύσκολα θα βγούν χωρίς να γίνει αντιληπτό  ;) ;) ;)

όσο για τα δικαιώματα τα έχουν δύο στη Ρωσία (SvoeMesto και AZot) που ξέρεις μπορεί σιγα σιγα να δούμε να γίνεται και για άλλες χώρες !!!

« Απάντηση #117 στις: Φεβρουαρίου 06, 2013, 21:43 »
Γιατί πότε είχε κάτι διαθέσιμο ?  :)) πάντα out of stock είναι  :confused1: :confused1:

Είδα τώρα μέλος που τον είχε στη κατοχή το από τον Ιούλιο !!!!

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,5420.msg466562.html#msg466562

Αποσυνδεδεμένος Mulder

• 1698
  • Ατμιστής Απο Παρασκευή 13/01/12 21:20
« Απάντηση #118 στις: Φεβρουαρίου 13, 2013, 18:44 »
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uTpYgAvSBoE[/youtube]

Αποσυνδεδεμένος smokerina

• **
  • 183
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η φτώχεια που δεν έχει χρέη είναι μεγάλος πλούτος.
« Απάντηση #119 στις: Απριλίου 17, 2013, 20:40 »

Άρε συμπατριώτες  … Μου άρεσε το  design –Tetris  στον ποιο πάνω .

:)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114102 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359682 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449932 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374647 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327947 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1037 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99831 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F