vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

781 επισκέπτες, 6 χρήστες
thanoulis, mathimatikos1966, anetost, zalaros, Methodios, Milarepa

μαυρισμενη γλωσσα το εχει παθει κανεις?

Αποσυνδεδεμένος djzoutsos

• *
  • 17
  • Φύλο: Άντρας
  • In love with my SSGG Stealth & Odysseus
Απ: μαυρισμενη γλωσσα το εχει παθει κανεις?
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 09:21 »
ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο. οπως και να εχει ομως οταν ξυπνησω θα σας πω τα νεα για να μην εχουμε μισες δουλειες.
καλημερα!

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 09:24 »
Κάνε στοματικές πλύσεις με αλατόνερο είτε με στοματικό διάλυμα ναι? Κ πιστεύω θα είσαι καλά όταν ξυπνήσεις αργότερα  ;)

Αποσυνδεδεμένος Andyvai

• *
  • 31
  • Atmo-lover
« Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 09:33 »
Η γλώσσα μου είναι τριχωτή και μαύρη! Τι συμβαίνει;

Όπως μας ενημερώνει ο κ. Γιώργος Λάσκαρης, ιατρός-οδοντίατρος, καθηγητής Στοματολογίας Ιατρικής Σχολής Παν. Αθηνών, «η τριχωτή γλώσσα είναι αποτέλεσμα της επιμήκυνσης των φυσιολογικών τριχοειδών θηλών της γλώσσας, οι οποίες φυσιολογικά έχουν ένα μήκος λίγων χιλιοστών. Στην τριχωτή γλώσσα η θηλή υπερβαίνει το 1 εκ.». Η βασική αιτία είναι το στρες. Εδώ συμβαδίζει με τη λαϊκή έκφραση «μάλλιασε η γλώσσα μου»! Επιπλέον, μπορεί να προκληθεί από τη συστηματική λήψη αντιβιοτικών, την υπερβολική τοπική χρήση στοματοπλυμάτων και το κάπνισμα. «Ο χρωματισμός οφείλεται στην πρόσμειξη χρωστικών από τροφές ή στην ανάπτυξη βακτηρίων».

Τι να κάνετε: Σε ήπιες περιπτώσεις αρκούν η καλή στοματική υγιεινή και το βούρτσισμα της γλώσσας - 15 με 20 κινήσεις από το βάθος της προς τα εμπρός, μία φορά την ημέρα. Σε σοβαρές, ωστόσο, περιπτώσεις απαιτείται η συνδρομή ειδικού στοματολόγου για την κατάλληλη θεραπεία.

Αποσυνδεδεμένος Νικος

• 1124
« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 09:37 »
Ελπιζω να προλαβες να πας για υπνο.

:) :) :) :) :) :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος kallitexnis

• *
  • 333
  • Όλα στη ζωή είναι θέμα Χημείας...
    • Atmos Lab Official Website
« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 09:42 »
Ταπεινή και Υποκειμενική άποψη:
Δε νομίζω να φταίει το Tribecca. Γιατί πολλοί από εδώ μέσα θα ήταν μαυρογλώσσηδες...
Ωστόσο, οι χρωστικές παίζουν περίεργα παιχνίδια...

Πάντως όποιος θέλει ροζ χρωματάκι γλώσσας, έχω εφαρμόσει ένα ωραίο κερασάκι μούρλια σε απόχρωση ροζέ φουλ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΣΤΙΚΗ ΕΞΤΡΑ... (ροζ σαν την Πόρσε της Τζούλιας)  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Νικος

• 1124
« Απάντηση #20 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 09:46 »
Πανο,
δωσε μου μια συνταγη να γινονται κοκκινα τα χειλια μου.

:-* :-* :-* :-* :-*

Αποσυνδεδεμένος kleovoylos

• *
  • 8
« Απάντηση #21 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 13:55 »
Το ίδιο έπαθα πριν μια δεκαετία όταν είχα προσπαθήσει να κόψω το τσιγάρο και κάπνιζα για κανα μήνα πίπα. Το φαινόμενο λέγεται "τρικυμία της γλώσσας". Τουλάχιστον αυτό μου είχε πει ένας ΩΡΛ στον οποίο είχα απευθυνθεί, τότε. Προφανώς οφείλεται σε ερεθισμό σε συνδυασμό με μειωμένη άμυνα του οργανισμού και δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

• *
  • 17
« Απάντηση #22 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 17:14 »
δυστυχως συνεχιζει να ειναι ιδιο το χρωμα. θα περιμενω κανα δυο μερες μπας και περασει. ελπιζω να μην ειναι τιποτα 'κακο'.

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• 960
« Απάντηση #23 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 17:19 »
Το κακο που λες δεν εμφανιζεται ετσι ξαφνικα, και επισης με το κακο νοιωθεις την γλωσσα σαν ξυλο ακαμπτο.
Μην τρομοκρατεισαι αλλά θα ελεγα να πας και σε κανεναν γιατρο.

Αποσυνδεδεμένος smartmedia

• *
  • 81
« Απάντηση #24 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 17:49 »
 :)) :)) :))  Ειλικρινά δεν έχω γελάσει μέχρι τώρα στο forum τόσο πολύ, μέχρι που διάβασα κι αυτό το topic.
Φίλε djzoutsos σόρρυ, δεν έχω καμία διάθεση να σε ειρωνευτώ η να κοροϊδέψω απλά μου φάνηκε πολύ αστείο διαβάζοντας το όλο θέμα.
Στα σοβαρά τώρα, πρώτη επιλογή σίγουρα Γιατρός, εδω μπορεί ο καθένας να λέει το μακρύ του και το κοντό του, συμπεριλαμβανομένου και εμού αλλά σε θέματα υγείας δεν πρέπει να παίζουμε.
Τώρα η δική μου διάγνωση :hmmm: είναι:
Αν ο καφές ήταν ζεστός ή καφτός και μάπα ποιότητα, τότε σίγουρα διέγειρε τη βλεννογόνο της στοματικής κοιλότητας, σε συνδυασμό με τη χαμηλή αντίσταση 1,6 και τις απανωτές τζούρες λόγω άγχους στη δουλειά σε φέρανε σε αυτή την τραγική κατάσταση. Αυτό που με απασχολεί είναι οτι μετά απο τόσες ώρες είναι ακόμα έτσι.
Αρχίζω να σκέφτομαι οτι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα το υγρό που ατμίζεις να έπαθε ψυχολογικό μαλακομπούκομα, κοινώς να άλλαξε η χημική σύστασή του. Μην ξεχνάμε οτι τα υγρά εκτός απο VG-PG-Nicotine περιέχουν και άρωμα το οποίο άρωμα περιέχει χρωστικές. Περισσότερη ανάλυση δεν μπορώ να κάνω. Ας το δούν οι Χημικοί του forum.
Ελπίζω μόνο να είναι περαστικό και να γίνεις γρήγορα καλά... :thumbsup_move_1:

• *
  • 17
« Απάντηση #25 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 18:01 »
ε πως μα μη γελας με το θεαμα.
και γω το ιδιο θα εκανα. ολα τα περιεργα σε μενα τυχαινουν ρε γμτ.
εμενα μου πηγε στο μυαλο οτι μπορει να ειναι καμενο υγρο η απο το φυτιλι η κατι σε σχεση με αυτα.
ο καφες παντως ηταν φραπε....
οσο για τον γιατρο η αληθεια ειναι οτι αυτο ειναι το σωστο αλλα δεν τα παω καλα με τους γιατρους και δεν θελω να πηγαινω ισως γιατι φοβαμαι αυτο που θα ακουσω.
ιδωμεν...

Αποσυνδεδεμένος kos-greece

• **
  • 155
  • Χερι που το φοβασαι φιλα το
« Απάντηση #26 στις: Δεκεμβρίου 29, 2011, 18:13 »
Φιλε μου δεν ειναι κατι ανυσηχητικο μαλλον αλλα πηγαινε σε ενα γιατρο καλυτερα δεν θα ακουσεις κατι το ασχημο μαλλον,δεν μπορει να επαθες κατι στο πουθενα και να ευθηνεται το ητ για αυτο.

Ο γιατρος πιστευω ειναι μονοδρομος αν η μαυριλα της γλωσσας παραμεινει και κυριως μην σε ποιανει ανχος χειροτερευεις την κατασταση σου ετσι.

Αποσυνδεδεμένος Ramone

• *
  • 91
  • la vida es chula
« Απάντηση #27 στις: Δεκεμβρίου 30, 2011, 00:27 »
....πω,πω φιλε μου...εγω κανω 6-7μλ Τορκ 56 καθε μερα και η γλωσσα μου ειναι κατακοκκινη  :dontknow:  :dontknow: αυτο πρωτη φορα το βλεπω!!!!Αλλα δεν πιστευω οτι ειναι απο το υγρο η το Η.Τ...... :hmmm:  :hmmm: κατι αλλο φτεει φιλε μου....  :hmmm:  :hmmm:

Συγχώνευση μηνυμάτων: Δεκεμβρίου 30, 2011, 00:41
....ααααααααα και κατι αλλο ....αν γκογκλαρις ""μαυρησμενη γλωσσα"" σου βγαζει αυτο το λινκ.....καλο ειναι να ειμαστε λιγο προσεχτικοι...μην δινουμε τροφη σε καπιους που πως και τη κανουν να βρουν κατι αρνιτηκο για να γραψουν......  >:(  >:(
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 30, 2011, 00:41 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος eftihis.k

• 678
« Απάντηση #28 στις: Δεκεμβρίου 30, 2011, 00:46 »
το εχω δει σε φιλο που δουλευε τον ιδιο ego-w επι ενα μηνα και με 5-7 μλ. υγρου. αλαξε ατμο για μια δυο μερες για να δεις. εγω το απεδωσα στη βρομια που ειχε πιασει ο ατμο ,και στο οτι η αντισταση  του w ειναι πολυ κοντα στη γλωσσα. μολις αλαξε ο ατμο ολα οκ.  ισως με τα 1,6 ωμ να καις και λιγα υγρα και να βγαινουν χρωστικες που δεν πρεπει :dontknow: :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #29 στις: Δεκεμβρίου 30, 2011, 00:49 »
Αν δεν είναι παθολογική η αιτία του συμπτώματός σου (μόνο γιατρός μπορεί να στο πει αυτό), τότε είναι κάτι παροδικό κι οφείλεται κυρίως στα υγρά.
Δες κι εδώ: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,2139.0.html

Πέρασα κι εγώ ένα τετραήμερο με καφέ ίχνη πριν κανα δίμηνο και το εντόπισα στα υγρά ατμίσματος που έκανα τότε. Ήταν με VG νικοτινούχα βάση από Heaven Gifts, την οποία παρ'ότι είχα "κατεβάσει" στα 12mg/ml, είχε φοβερό χτύπημα. Όταν ξαναγύρισα στην Velvet Cloud της Flavourart και μετά από σχολαστική καθαριότητα της γλώσσας κατά το βούρτσισμα των δοντιών, επανήρθε το ροζουλί χρώμα "της υγείας".
Άρα κάτι παίζει σχετικά με την νικοτίνη των υγρών και το χρώμα της γλώσσας.(γνώμη μου)

Σημειωτέον ότι τη γλώσσα μου σε τόσο καλή κατάσταση (τουλάχιστον οπτικά) δεν ήταν ποτέ κατά τη διάρκεια των 23 ετών που κάπνιζα κ.τ. ;)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 981 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114136 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359711 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449968 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110635 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374679 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327979 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1051 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6411 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15268 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99865 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F