vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

406 επισκέπτες, 3 χρήστες
maraki1308, manoslykos, Milarepa

Genesis Line Atomizer

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Φύλο: Άντρας
  • Dulcius Ex Asperis
Απ: Genesis Line Atomizer
« Απάντηση #1950 στις: Ιουνίου 01, 2012, 12:45 »
Το νερό τελικά δεν συντελεί στην οξείδωση αλλα μόνο στην σκλύρηνση.
Αν πυρώσεις το πλέγμα ΠΡΙΝ το στρίψεις η οξείδωση γίνεται παιχνιδάκι.
Απο δικά μου πειράματα, μερικές φορές χρειάζεται επιπρόσθετη σκλήρυνση για να κρατάει καλύτερα το υγρό.
Οπότε του κανω καναδυό καλές πυρώσεις και εμβαπτίσεις αφου το στρίψω, αλλα η οξείδωση εχει ήδη επιτευχθεί.

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #1951 στις: Ιουνίου 01, 2012, 13:59 »
  Steamboy  μετα την οξυδωση το βουτηξες σε νερο ή  δεν το βαπτισες?

Όπως είπα, τίποτε απολύτως απ τα παραπάνω που με ρωτάς.
Μόνο ΜΙΑ με δύο το πολύ καλά περάσματα (διάρκειας 1 λεπτού το πολύ) με το φλόγιστρο και μετά στρίψιμο αντίστασης.

Πριν λίγο έκανα το ίδιο και στο Genesis Maxi με επίσης ίδιο αποτέλεσμα.
Αλλά στον maxi πέτυχα 2.4 Οhms αντίσταση μιας και έκανα 5 σπείρες.
Δηλαδή, για να καταλάβετε, τώρα έχω το ανάποδο πρόβλημα... χαχα.... δε μπορώ να βγάλω Ohms μικρής αντίστασης...  :tongue_smilie:
Όχι πως με χαλάει, μιας και η χρήση όλων των atomizer μου γίνεται σε Provari και lavatube SS οπότε όλα μια χαρά, πλέον. :thumpup:

Και ο Μάνος(Blue) μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό, γιατί όταν πήρε DID μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε πως με σύρμα nickelchrome είχε πρόβλημα και δε μπορούσε να κάνει setup, όταν έβαλε kanthal τα κατάφερε πιο εύκολα.

Μου έκανε και μένα εντύπωση αυτό και γι αυτό το λόγο άλλωστε έκατσα πριν και έκανα setup και στους τρεις genesis που διαθέτω και το αποτέλεσμα ήταν πως κατάφερα να τα στήσω μέσα σε λιγότερο από 20 λεπτά και τα τρία.

Όπως τόνισα και πριν όλα οφείλονται στο σύρμα τελικά, γι αυτό kanthal 0.20mm για να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος blue

• **
  • 117
  • la Vita e bella
« Απάντηση #1952 στις: Ιουνίου 01, 2012, 14:10 »
Ναί όντως με το kanthal έκανα αντίσταση 2,1 και 2,2 ohm για πλάκα..
Βέβαια όχι πως με το nikelchrome δεν τα καταφέρνεις απλά δυσκολεύει περισσότερο.
Το σημαντικότερο πάντως είναι να οξειδώσεις καλά το mesh και διαβάζοντας τα λεγόμενα του alexmach για κάψιμο του πρίν το στρίψω
λέω να το δοκιμάσω.
Βάγγο απίστευτος αυτός ο DID πραγματικά δεν περίμενα να είναι τόσο καλός  :))

Αποσυνδεδεμένος Cotton

• *
  • 69
  • Ο υδρόφιλος
« Απάντηση #1953 στις: Ιουνίου 01, 2012, 14:56 »
Πάντως τον τρόπο του Άλεξ τον δοκίμασα και δεν πίστευα στα μάτια μου πόσο καλά δουλεύει. Ευκολα γρήγορα και καλύτερο αποτέλεσμα. Ούτε βιτζιπιντι ούτε νερα. Τέλος ωφτωπικ. Σόρυ :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #1954 στις: Ιουνίου 01, 2012, 17:35 »
Δυο απ την οικογένεια Genesis(Maxi και DID) πάνω σε Provari(mini) και Lavatube SS  :love_hearts: :love_hearts: :love_hearts:

:party_beer_01:

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• 503
« Απάντηση #1955 στις: Ιουνίου 05, 2012, 20:25 »
Νεο setup  στον  Line v2   σημερα.  Τριπλο 0,13  4 στροφες  1,3 ωμ  αντισταση.  Δοκιμαστε  το .   Πολυ κτυπημα  με  vg  10 mg  , πολυς  ατμος  και η γευση δεν  χαλαει στα  3,7 βολτ  με  ego   μπαταρια.

Αποσυνδεδεμένος eftihis.k

• 678
« Απάντηση #1956 στις: Ιουνίου 22, 2012, 19:55 »
αυτος ο ατμοποιητης μου εχει σπασει τα νευρα περα απο καθε φαντασια και με εχει ταλαιπορησει τρελα!!
μετα απο την χρηση του did που ειναι σαφως πιο ευκολος στο σεταπ,και εχοντας μαθει πεντε πραγματα γυρω απο το μες αποφασισα να τον ξαναπιασω.του εβαλα 325 μες και αντισταση 1,7 νικελ και ως εκ θαυματος ουτε ενα χοτ σποτ. με το πρωτο πατημα δουλεψε ησυχα η αντισταση.τον μετρησα με το προβαρι στα 2,1ωμ που μεχρι σημερα δεν ειχα φτασει ποτε. οτι δοκιμη και εαν ειχα κανει επαιζε 1,2 με 1,5 ωμ :eyesplash:.
τωρα που δουλευει σωστα ,ειναι ενας πολυ καλος ατμο,με καλη γευση και πολυ ντουμανι,μαλακο χτυπημα με αυτο το σεταπ.
τελικα το μες εχει πολυ κοπο για να το μαθεις,αλλα πολυ καλο αποτελεσμα οταν το κανεις να δουλεψει σωστα.

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• 503
« Απάντηση #1957 στις: Ιουνίου 22, 2012, 20:49 »
Εγω παλι τον πετυχα με  την πρώτη.  Εκανα  οτι ελεγε  ο τερηδονας  στην παρουσιαση και δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου.  Εχω το ιδιο mesh εδω  και 2 μήνες περίπου . Αλλάζω  αντισταση σε  1 λεπτό 1 φορα την εβδομαδα.  Το  μες  το βγαζω και αυτο μια φορα  την εβδομαδα το βραζω  για να φυγουν  τα καταλοιπα   το καιω   και το ξαναβαζω.   

Αποσυνδεδεμένος panaisr

• 529
  • its all vapour
« Απάντηση #1958 στις: Ιουνίου 22, 2012, 20:57 »
Κατά την διαδικασία στριψίματος και καψίματος του mesh έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει το εξής. (πιθανόν να το έχουν παρατηρήσει και άλλοι φίλοι)

Στην άκρη του mesh(κατά μήκος) από το στρίψιμο ορισμένες φόρες ξεφτίζουν (αν μπορούμε να το πούμε έτσι) ορισμένα σηματάκια από την πλέξη , τα οποία τα ρημάδια δεν είναι ορατά εύκολα , παρά μονό με μεγεθυντικό φακό (είμαι και λίγο γκαβός εγώ) αυτά τα σηματάκια λοιπόν που έχουν ξεφτίσει , ακουμπούν δεξιά αριστερά στα τοιχώματα, στο σύρμα, στα ηλεκτρόδια , με αποτέλεσμα να δημιουργούντα μικρά βραχυκυκλώματα , αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ενώ μετράμε και ξανά μετράμε την αντίσταση πριν , όταν την τοποθετούμε είναι αρκετά κάτω αυτού που αναμένουμε.
Όταν έχουμε αυτό το φαινόμενο , απλά με ένα ψαλιδάκι το ξυρίζουμε ας πούμε ώστε να τα κόψουμε.

Αποσυνδεδεμένος Mulder

• 1698
  • Ατμιστής Απο Παρασκευή 13/01/12 21:20
« Απάντηση #1959 στις: Ιουνίου 22, 2012, 21:05 »
 :hmmm: :dontknow: :hmmm: :dontknow:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Sp-8vSTWw2E&feature=plcp[/youtube]

• 678
« Απάντηση #1960 στις: Ιουνίου 22, 2012, 21:10 »
παιδια εμενα μου εβγαλε την πιστη!! τουλαχιστον τωρα ειναι στο προβαρι και :fight_shot_bandana: :fight_shot_bandana: :fight_shot_bandana:
το μες το πηρα στραβα στην αρχη,αλλα αυτο που καταλαβα ειναι το να μην παιδευομαι οταν δω απο την αρχη λαθος ωμ. τωρα τα βγαζω τα ξανακαιω και ολα καλα.

Αποσυνδεδεμένος kalafan

• 791
« Απάντηση #1961 στις: Ιουνίου 24, 2012, 19:18 »
ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει την εξωτερικη διαμετρο του Line?

• 678
« Απάντηση #1962 στις: Ιουνίου 24, 2012, 19:22 »
Δημητρη δεν εχω παχυμετρο στο σπιτι αλλα πρεπει να ειναι 1,4 εκ.

Αποσυνδεδεμένος kourou90s

• **
  • 125
« Απάντηση #1963 στις: Ιουλίου 26, 2012, 12:01 »
Μηπως ξερετε κανενα καταστημα που να εχει τον genesis line v2 για αγορα?? γιατι εχω κοιταξει και οσα τον ειχαν δεν τον εχουν σε διαθεσιμοτητα  :angry_orange: :angry_orange:

• 678
« Απάντηση #1964 στις: Ιουλίου 27, 2012, 10:15 »
φίλε μου δεν νομίζω οτι πουλήθηκε ποτέ σε κατάστημα :dontknow: από ξένο φόρουμ το πούλαγαν με λίστα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114101 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359681 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449932 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110590 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374647 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327947 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1037 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6390 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29296 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99831 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F