vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

389 επισκέπτες, 2 χρήστες
vougiouklakis, Tem

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Genesis Line Atomizer

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Φύλο: Άντρας
  • Dulcius Ex Asperis
Απ: Genesis Line Atomizer
« Απάντηση #1950 στις: Ιουν 01, 2012, 12:45 »
Το νερό τελικά δεν συντελεί στην οξείδωση αλλα μόνο στην σκλύρηνση.
Αν πυρώσεις το πλέγμα ΠΡΙΝ το στρίψεις η οξείδωση γίνεται παιχνιδάκι.
Απο δικά μου πειράματα, μερικές φορές χρειάζεται επιπρόσθετη σκλήρυνση για να κρατάει καλύτερα το υγρό.
Οπότε του κανω καναδυό καλές πυρώσεις και εμβαπτίσεις αφου το στρίψω, αλλα η οξείδωση εχει ήδη επιτευχθεί.

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!
  • 2645
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #1951 στις: Ιουν 01, 2012, 13:59 »
  Steamboy  μετα την οξυδωση το βουτηξες σε νερο ή  δεν το βαπτισες?

Όπως είπα, τίποτε απολύτως απ τα παραπάνω που με ρωτάς.
Μόνο ΜΙΑ με δύο το πολύ καλά περάσματα (διάρκειας 1 λεπτού το πολύ) με το φλόγιστρο και μετά στρίψιμο αντίστασης.

Πριν λίγο έκανα το ίδιο και στο Genesis Maxi με επίσης ίδιο αποτέλεσμα.
Αλλά στον maxi πέτυχα 2.4 Οhms αντίσταση μιας και έκανα 5 σπείρες.
Δηλαδή, για να καταλάβετε, τώρα έχω το ανάποδο πρόβλημα... χαχα.... δε μπορώ να βγάλω Ohms μικρής αντίστασης...  :tongue_smilie:
Όχι πως με χαλάει, μιας και η χρήση όλων των atomizer μου γίνεται σε Provari και lavatube SS οπότε όλα μια χαρά, πλέον. :thumpup:

Και ο Μάνος(Blue) μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό, γιατί όταν πήρε DID μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε πως με σύρμα nickelchrome είχε πρόβλημα και δε μπορούσε να κάνει setup, όταν έβαλε kanthal τα κατάφερε πιο εύκολα.

Μου έκανε και μένα εντύπωση αυτό και γι αυτό το λόγο άλλωστε έκατσα πριν και έκανα setup και στους τρεις genesis που διαθέτω και το αποτέλεσμα ήταν πως κατάφερα να τα στήσω μέσα σε λιγότερο από 20 λεπτά και τα τρία.

Όπως τόνισα και πριν όλα οφείλονται στο σύρμα τελικά, γι αυτό kanthal 0.20mm για να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος blue

• Provari v2 plus Steam Machine
  • **
  • 117
  • la Vita e bella
« Απάντηση #1952 στις: Ιουν 01, 2012, 14:10 »
Ναί όντως με το kanthal έκανα αντίσταση 2,1 και 2,2 ohm για πλάκα..
Βέβαια όχι πως με το nikelchrome δεν τα καταφέρνεις απλά δυσκολεύει περισσότερο.
Το σημαντικότερο πάντως είναι να οξειδώσεις καλά το mesh και διαβάζοντας τα λεγόμενα του alexmach για κάψιμο του πρίν το στρίψω
λέω να το δοκιμάσω.
Βάγγο απίστευτος αυτός ο DID πραγματικά δεν περίμενα να είναι τόσο καλός  :))

Αποσυνδεδεμένος Cotton

• Υγρό να'ναι κιότι να 'ναι
  • *
  • 69
  • Ο υδρόφιλος
« Απάντηση #1953 στις: Ιουν 01, 2012, 14:56 »
Πάντως τον τρόπο του Άλεξ τον δοκίμασα και δεν πίστευα στα μάτια μου πόσο καλά δουλεύει. Ευκολα γρήγορα και καλύτερο αποτέλεσμα. Ούτε βιτζιπιντι ούτε νερα. Τέλος ωφτωπικ. Σόρυ :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!
  • 2645
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #1954 στις: Ιουν 01, 2012, 17:35 »
Δυο απ την οικογένεια Genesis(Maxi και DID) πάνω σε Provari(mini) και Lavatube SS  :love_hearts: :love_hearts: :love_hearts:

:party_beer_01:

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• 504
« Απάντηση #1955 στις: Ιουν 05, 2012, 20:25 »
Νεο setup  στον  Line v2   σημερα.  Τριπλο 0,13  4 στροφες  1,3 ωμ  αντισταση.  Δοκιμαστε  το .   Πολυ κτυπημα  με  vg  10 mg  , πολυς  ατμος  και η γευση δεν  χαλαει στα  3,7 βολτ  με  ego   μπαταρια.

Αποσυνδεδεμένος eftihis.k

• 678
« Απάντηση #1956 στις: Ιουν 22, 2012, 19:55 »
αυτος ο ατμοποιητης μου εχει σπασει τα νευρα περα απο καθε φαντασια και με εχει ταλαιπορησει τρελα!!
μετα απο την χρηση του did που ειναι σαφως πιο ευκολος στο σεταπ,και εχοντας μαθει πεντε πραγματα γυρω απο το μες αποφασισα να τον ξαναπιασω.του εβαλα 325 μες και αντισταση 1,7 νικελ και ως εκ θαυματος ουτε ενα χοτ σποτ. με το πρωτο πατημα δουλεψε ησυχα η αντισταση.τον μετρησα με το προβαρι στα 2,1ωμ που μεχρι σημερα δεν ειχα φτασει ποτε. οτι δοκιμη και εαν ειχα κανει επαιζε 1,2 με 1,5 ωμ :eyesplash:.
τωρα που δουλευει σωστα ,ειναι ενας πολυ καλος ατμο,με καλη γευση και πολυ ντουμανι,μαλακο χτυπημα με αυτο το σεταπ.
τελικα το μες εχει πολυ κοπο για να το μαθεις,αλλα πολυ καλο αποτελεσμα οταν το κανεις να δουλεψει σωστα.

Αποσυνδεδεμένος MANOSF

• 504
« Απάντηση #1957 στις: Ιουν 22, 2012, 20:49 »
Εγω παλι τον πετυχα με  την πρώτη.  Εκανα  οτι ελεγε  ο τερηδονας  στην παρουσιαση και δεν ταλαιπωρηθηκα καθολου.  Εχω το ιδιο mesh εδω  και 2 μήνες περίπου . Αλλάζω  αντισταση σε  1 λεπτό 1 φορα την εβδομαδα.  Το  μες  το βγαζω και αυτο μια φορα  την εβδομαδα το βραζω  για να φυγουν  τα καταλοιπα   το καιω   και το ξαναβαζω.   

Αποσυνδεδεμένος panaisr

• Ithaka
  • 531
  • its all vapour
« Απάντηση #1958 στις: Ιουν 22, 2012, 20:57 »
Κατά την διαδικασία στριψίματος και καψίματος του mesh έχω παρατηρήσει ότι συμβαίνει το εξής. (πιθανόν να το έχουν παρατηρήσει και άλλοι φίλοι)

Στην άκρη του mesh(κατά μήκος) από το στρίψιμο ορισμένες φόρες ξεφτίζουν (αν μπορούμε να το πούμε έτσι) ορισμένα σηματάκια από την πλέξη , τα οποία τα ρημάδια δεν είναι ορατά εύκολα , παρά μονό με μεγεθυντικό φακό (είμαι και λίγο γκαβός εγώ) αυτά τα σηματάκια λοιπόν που έχουν ξεφτίσει , ακουμπούν δεξιά αριστερά στα τοιχώματα, στο σύρμα, στα ηλεκτρόδια , με αποτέλεσμα να δημιουργούντα μικρά βραχυκυκλώματα , αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ενώ μετράμε και ξανά μετράμε την αντίσταση πριν , όταν την τοποθετούμε είναι αρκετά κάτω αυτού που αναμένουμε.
Όταν έχουμε αυτό το φαινόμενο , απλά με ένα ψαλιδάκι το ξυρίζουμε ας πούμε ώστε να τα κόψουμε.

Αποσυνδεδεμένος Mulder

• -Ο- The Truth Is Out There -Α- Trust No One -Ε- I Want To Believe -Π-
  • 1698
  • Ατμιστής Απο Παρασκευή 13/01/12 21:20
« Απάντηση #1959 στις: Ιουν 22, 2012, 21:05 »
 :hmmm: :dontknow: :hmmm: :dontknow:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Sp-8vSTWw2E&feature=plcp[/youtube]

• 678
« Απάντηση #1960 στις: Ιουν 22, 2012, 21:10 »
παιδια εμενα μου εβγαλε την πιστη!! τουλαχιστον τωρα ειναι στο προβαρι και :fight_shot_bandana: :fight_shot_bandana: :fight_shot_bandana:
το μες το πηρα στραβα στην αρχη,αλλα αυτο που καταλαβα ειναι το να μην παιδευομαι οταν δω απο την αρχη λαθος ωμ. τωρα τα βγαζω τα ξανακαιω και ολα καλα.

Αποσυνδεδεμένος kalafan

• 791
« Απάντηση #1961 στις: Ιουν 24, 2012, 19:18 »
ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει την εξωτερικη διαμετρο του Line?

• 678
« Απάντηση #1962 στις: Ιουν 24, 2012, 19:22 »
Δημητρη δεν εχω παχυμετρο στο σπιτι αλλα πρεπει να ειναι 1,4 εκ.

Αποσυνδεδεμένος kourou90s

• **
  • 126
« Απάντηση #1963 στις: Ιουλ 26, 2012, 12:01 »
Μηπως ξερετε κανενα καταστημα που να εχει τον genesis line v2 για αγορα?? γιατι εχω κοιταξει και οσα τον ειχαν δεν τον εχουν σε διαθεσιμοτητα  :angry_orange: :angry_orange:

• 678
« Απάντηση #1964 στις: Ιουλ 27, 2012, 10:15 »
φίλε μου δεν νομίζω οτι πουλήθηκε ποτέ σε κατάστημα :dontknow: από ξένο φόρουμ το πούλαγαν με λίστα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 147 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 287 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20339 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1109 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878223 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362820 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467596 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911088 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520644 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1639 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376276 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702448 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ