(Το προϊόν το παρέλαβα από τη Sourcemore)
Mε τον κωδικό VS100 το προϊόν κοστίζει $38.89
ΔΕΝ κερδίζω τίποτα με τον κωδικό που θα βάλετε.
Γενικά δύσκολα να πεις ότι μπορεί πλέον να βγει ένα μοντάκι που να έχει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Αν όμως έχει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί συνήθως θα είναι κάτι που δεν ενδιαφέρει κανέναν ή είναι κάτι πάρα πολύ αδιάφορο. Τώρα εδώ έχουμε ένα μονομπάταρο μοντάκι με μια «λειτουργία» ας πούμε που είναι μόνο για το οπτικό αποτέλεσμα που χωρίς κανένα λόγο μου αρέσει φουλ και κάθομαι και παίζω με το μοντάκι και το χαζεύω χαχα. Όμως, αν και έκανα ήδη την εισαγωγή, δεν θα πω ακόμα τι είναι. Να το διαβάσετε όλο χαχαχα.
Το Vinci Spark 100 είναι μονομπάταρο(18650) μοντάκι της VOOPOO είναι κατασκευασμένο από aluminum alloy, με διαστάσεις 143x28x33mm, ζυγίζει 140g με τη μπαταρία, παίζει από τα 5 εώς τα 100W, έγχρωμη οθόνη 0.96" και μπορεί να φορτίσει μέσω της Type-C θύρας που διαθέτει.
Η συσκευασία περιλαμβάνει το μοντάκι, ένα δεύτερο bubble τζαμάκι, δύο αντιστάσεις και ένα καλώδιο Type-C.
Επίσης, κυκλοφορεί στα παρακάτω χρώματα:
Δεν είμαι σίγουρος πόσο με έχει βολέψει το μοντάκι στο χέρι, έχει αυτό το τετραγωνοειδές σχήμα που γενικά δεν με ενοχλεί, αν και δεν το προτιμώ συνήθως, όμως οι τέσσερις γωνίες του είναι κάπως άγαρμπες και είναι λες και θα με γρατζουνίσει ενώ εννοείται δεν το κάνει. Το θέμα είναι εκεί που ενώνεται το μοντάκι με τα πορτάκια και είμαι σίγουρος ότι ελάχιστοι θα ασχοληθούν με αυτό και εγώ πρέπει απλά να το συνηθίσω. Συνεχίζουμε. Το μοντάκι παίρνει τσίμα τσίμα μέχρι και 25αρη ατμοποιητή χωρίς να προεξέχει σχετικά πάντα. Εγώ το ταιριάζω με 24αρηδες αυτή τη περίοδο και μου κάθεται πολύ καλά στο μάτι. Λίγο προσοχή και εδώ στο βίδωμα γιατί το υλικό είναι τέτοιο που κάνει σημάδι και γρατζουνιά πολύ εύκολα και ο πόλος είναι τελείως φλατ με το σώμα του μοντ.

Έχουμε πορτάκι και από τις δύο μεριές. Από τη μία είναι η ένωση για το φως...όμως θα μιλήσουμε σε λίγο για αυτό. Από την άλλη μεριά έχουμε την μπαταρία. Δύο πολύ δυνατοί μαγνήτες συγκρατούν τα πορτάκια στη θέση τους. Τα πορτάκια θέλουν λίγο να προσέξεις για να κουμπώσουν σωστά βέβαια, θα το ήθελα λίγο καλύτερο. Η μπαταρία χώνεται πολύ μέσα αλλά έχουμε την κλασική υφασμάτινη ταινία οπότε βγαίνει πανεύκολα. Πάμε όμως πάλι στην άλλη μεριά. Το πορτάκι έχει «φωτάκια» που θυμίζουν αστέρια στον ουρανό. Ναι οκ ακούγεται ότιναναι και είναι τόσο όμορφο ρε γμτ. Δυστυχώς δεν μπορώ πλέον να βάλω gif εδώ για να δείτε ακριβώς τι εννοώ και με τις φωτογραφίες δεν το καταλαβαίνεις Οπότε προτείνω να τσεκάρετε ένα βίντεο. Αξίζει. Μπορεί και όχι αλλά εμένα μου άρεσε χαχα.

Το κουμπί του fire πολύ ωραίο επίσης. Το νιώθεις ότι προεξέχει πολύ στην αφή όμως δεν είναι τόσο έξω. Κάνει λίγο πλαστικουρέ ήχο στο πάτημα αλλά έχει ωραία αίσθηση το πάτημα όπως και το κουμπί γενικότερα. Κάτω από την οθόνη τα συν και πλην είναι λίγο χαμηλότερης ποιότητας νομίζω, τίποτα το τρελό όμως απλά κομπλέ. Από κάτω έχουμε και έναν διακόπτη που ανεβαίνει-κατεβαίνει για να κλειδώνουμε και να ξεκλειδώνουμε τη συσκευή αν θέλουμε. Μη γράφω πάλι πόσο αδιάφορο είναι να υπάρχει αυτό, γίνομαι γραφικός χαχαχ. Η οθόνη τώρα είναι έγχρωμη, αρκετά φωτεινή και με όλες τις ενδείξεις που θα θέλαμε. Μου αρέσει που έχει ποσοστό στη στάθμη της μπαταρίας εκτός από την ένδειξη με τη μπαταρία που τελειώνει.

Από τις διάφορες λειτουργίες τώρα, έχουμε τα κλασικά της VOOPOO με τα smart και τα RBA που δεν ξέρω ποιος χρησιμοποιεί και δεν βάζει απλά τα βατ που θέλει. Επίσης έχουμε δύο διαφορετικά θέματα να διαλέξουμε, στην ουσία αλλάζει το animation στην οθόνη, να αυτό που τρώει τη μπαταρία χωρίς λόγο αλλά έχει φάση. Στα θετικά ότι μπορούμε να βγάλουμε και το animation αλλά και το αν θέλουμε τα σατεράκια-φωτάκια στο πλάι.
Με δύο λόγια; Ωραίο, φαντεζί, βολικό και όχι βολικό. Δεν παρατήρησα κάτι στο θέμα αυτονομία και τα ρεύματα μου φαίνονται νορμάλ. Δεν είχα κάποιο missfire μέχρι στιγμής και σίγουρα θέλει προσοχή στη χρήση λόγω υλικού κατασκευής.
Αυτά.