vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

179 επισκέπτες, 2 χρήστες
camber, thanos1071

YiHi SXmini MQ Class Mod

Αποσυνδεδεμένος zamploutos

• 920
  • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
YiHi SXmini MQ Class Mod
« στις: Φεβρουαρίου 27, 2025, 19:28 »
(Το προϊόν το παρέλαβα από τη Sourcemore)

Mε τον κωδικό SMCM το προϊόν κοστίζει $$40.39
ΔΕΝ κερδίζω τίποτα με τον κωδικό που θα βάλετε.

Μιας και οι εναπομείναντες συμφορουμίτες κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι και φαν του MTL, τσέκαρα αυτό το εξαίσιο μοντάκι και εννοείται είπα να το στείλουν για να το δείξουμε και εδώ. Η παρουσίαση θα είναι κάπως σύντομη γιατί πόσα να πεις για ένα μοντ πλέον.

Το SXmini MQ Class είναι ένα μονομπάταρο μοντάκι της Yihi το οποίο λειτουργεί με μία 18650 μπαταρία, έχει διαστάσεις 36.7x76mm, μπορεί να παίξει μέχρι τα 60W και μπορείς να το φορτίσεις ή να κάνεις αναβάθμιση μέσω της θύρας Type-C που διαθέτει και η συσκευασία περιλαμβάνει το μοντάκι και ένα καλώδιο Type-C.

Επίσης, κυκλοφορεί στα παρακάτω χρώματα:

Πολλά δεν έχουμε να πούμε και κυρίως θα μείνουμε σε εμφάνιση κλπ αλλά ας ξεκινήσουμε. Το μοντάκι είναι πάρα πολύ μικρό και πραγματικά χωράει μέσα στη χούφτα μου και δε φαίνεται καθόλου. Παίρνει μέχρι 24αρη ατμοποιητή εύκολα χωρίς να προεξέχει και από εκεί και πάνω έχει να κάνει με το τι αρέσει και ενοχλεί τον καθένα. Επίσης ξέχασα να αναφέρω παραπάνω ότι το μοντάκι είναι και πάρα πολύ ελαφρύ και ζυγίζει περίπου 120γ μαζί με τη μπαταρία μέσα. Φουλ μεταλλική κατασκευή από το σώμα του μοντ, το καπάκι της μπαταρίας κλπ που δίνει έτσι μια ωραία αίσθηση ότι κρατάς κάτι ίσως πιο ακριβό αλλά ταυτόχρονα δεν θα ήθελα να το δοκιμάσω πως τα πάει με τις πτώσεις. Πολύ ωραίο φινίρισμα επίσης όπως και το χρώμα που είναι εξαιρετικό και στις τρεις επολογές που δίνει η εταιρεία. Λίγο προσοχή πάνω όπως βιδώνεται τον ατμοποιητή γιατί ανάλογα τον άτμο μπορεί να του κάνετε κάποιο σημάδι αν και έχει αυτά τα σκαλιστά προς τα μέσα γύρω από τόν πόλο. Στην από κάτω μεριά τώρα έχουμε το βιδωτό καπάκι της μπαταρίας που σίγουρα δεν θα βρει και πολλούς υποστηρικτές αλλά ταιριάζει με το γενικό ρέτρο ίματζ του μοντ. Το «καπάκι» είναι το κλασικό βιδωτό που βρίσκαμε σε μοντ πριν 10 χρόνια και ειδικά σε χειροποίητα και δεν μπορώ να πω ότι δεν είναι κάπως κουραστικό κάθε φορά που πρέπει να αλλάξεις μπαταρία. Είναι και πολύ ψευτοφτιαγμένο το συγκεκριμένο αλλά εγώ προσωπικά πλέον φορτίζω με καλώδια τα μοντ μου και έχω πάψει να βάζω φορτιστές για μπαταρίες κλπ, πέρασαν αυτά τα χρόνια. Οπότε μικρό το κακό για μένα.

Η πλακέτα είναι Yihi οπότε έχουμε την αξιοπιστία και μπορούμε να παίξουμε και να παραμετροποιήσουμε αρκετά τη τζούρα μας. Εγώ προσωπικά δεν ασχολήθηκα τόσο πολύ απλά έβαλα την επιλογή hard για να δίνει παραπάνω δύναμη λίγο στην αρχή της τζούρας γιατί μου αρέσει αυτός ο τρόπος ατμίσματος. Τα κουμπιά του μοντ τώρα, έχουμε το fire button που στην αρχή δεν μου γέμισε το μάτι και κάπως δεν μου άρεσε καθόλου στο πάτημα αλλά σαν να έχω λίγο καλύτερη γνώμη τώρα. Ελπίζω να μη μαλάκωσε με τη χρήση γιατί δεν είναι καλό σημάδι αυτό στο μέλλον και απλά εγώ να άλλαξα γνώμη. Οπότε ωραίο το κουμπί του fire όμως κάπως κάτι δεν μου αρέσει ακόμα στο πάτημα. Εγώ θα έλεγα να το τσεκάρετε από κοντά. Τα δύο άλλα κουμπιά τώρα, μιλάμε και να προσπαθούσαν δεν θα μπορούσαν να τα κάνουν πιο σκληρά. Σχεδόν θέλει προσπάθεια για να πατήσεις ένα για να αλλάξεις τα βατ. Όχι ότι με ενοχλεί ιδιαίτερα απλά για να ξέρετε. Η οθόνη τώρα, μια βασική οθόνη για yihi μοντάκι με ότι χρειάζεται κανείς, τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο.

Με δύο λογάκια, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πολύ μικρό και βολικό, το συνδιάζω με MTL και ειδικά κάποιον κοντό ατμοποιητή και από θέμα μεγέθους είναι λες και έχω ένα ποντάκι μαζί μου. Τώρα για αυτονομίες μπαταρίας κλπ δεν έχω να πω κάτι, φορτίζω μια φορά στις δύο μέρες και όποιος έχει ατμίσει με yihi πλακέτα ξέρει τι να περιμένει, όποιος δεν έχει μπορεί να δοκιμάσει με αυτό.

Αυτά.

Αποσυνδεδεμένος Giannis.B

• **
  • 371
  • Φύλο: Άντρας
Απ: YiHi SXmini MQ Class Mod
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 02, 2025, 10:05 »
Ευχαριστώ για την παρουσίαση,όπως πάντα περιεκτικός και αμερόληπτος. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το K1 της ambition mods με την ζυγαριά να γέρνει περισσότερο προς το Κ1. Η παρουσίαση σου βοήθησε αρκετά,. Θα ήθελα και στα δύο stealth mode αλλα ζητάω πολλά για απλές πλακέτες.Ευχομαι να το χαρείς.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1466 349620 Τελευταίο μήνυμα Μαρτίου 06, 2025, 17:46
από Antiprosopos
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 17796 Τελευταίο μήνυμα Μαρτίου 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 412244 Τελευταίο μήνυμα Μαρτίου 02, 2025, 11:58
από zilberto
YiHi SXmini MQ Class Mod [Ηλεκτρονικά mods] 1 941 Τελευταίο μήνυμα Μαρτίου 02, 2025, 10:05
από Giannis.B
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2939 494335 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 28, 2025, 12:56
από treloneritis
Ulton VWM Innova RTA [Κλώνοι επισκευάσιμων] 187 46013 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 25, 2025, 16:36
από Mensanos
Συμφορουμίτες HELP Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2 2286 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 25, 2025, 02:12
από kkoumas
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1721 245906 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 17, 2025, 21:03
από 4son
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3459 858680 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 11, 2025, 18:59
από Νικόλας Λογγινιδης
FUM, Breathelio, Capnos - Συσκευες για να κοψεις το ατμισμα (και οχι μονο) [Εναλλακτικές συσκευές πρόσληψης νικοτίνης] 1 2593 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 08, 2025, 09:53
από Olga68
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2722 691299 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 08, 2025, 02:19
από anetost
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τεχνικά θέματα αντιστάσεων [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3150 331214 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 05, 2025, 21:43
από 4son