vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

181 επισκέπτες, 1 χρήστης
thanos1071

Ulton VWM Innova RTA

Αποσυνδεδεμένος gkountis

• 2
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Ulton VWM Innova RTA
« Απάντηση #180 στις: Ιανουαρίου 07, 2024, 22:07 »
Ως κάτοχος γνήσιου innova από την πρώτη στιγμή κυκλοφορίας έχω να πω σε όσους ατμίζουν στο 1.0mm, ότι θα ενθουσιαστούν με τόσο smooth και αθόρυβη είναι η τζούρα. Περισσότερο και από τον fev

Αποσυνδεδεμένος gkountis

• 2
« Απάντηση #181 στις: Ιανουαρίου 13, 2024, 13:25 »
έχω τζαμάκι που ψάχνεις αν θες

Αποσυνδεδεμένος strs1973

• 1
« Απάντηση #182 στις: Ιανουαρίου 18, 2024, 11:35 »
Καλησπέρα αν μπορείς να μου στείλεις και εμένα τον τρόπο που παραγγέλνουν από 2f

Καλημερα θα ηθελα και εγω αν ειναι ευκολο να μου πειτε τον τροπο πως ψωνιζω απο 2fdeal.απο aliexpress σταματανε τελωνειο ?
ευχαριστω πολυ

Αποσυνδεδεμένος VapeSniper

• *
  • 19
« Απάντηση #183 στις: Μαρτίου 24, 2024, 20:33 »
Καλησπέρα σε όλους.
Έκανα αρκετές δοκιμές στον Innova, με σύρματα και πλεκτές αντιστάσεις, με διάφορα στησίματα στα βαμβάκια και σαν συμπέρασμα κατεληξα ότι έχει ωραία smooth τζούρα, καλή γεύση και ανάλυση αλλά υστερεί στο χτύπημα κάτι το οποίο είναι σημαντικό για τους πρώην καπνιστές.
Για κάποιον που ατμιζει RDL με χαμηλή νικοτίνη και θέλει γεύση και μόνο πιστεύω θα τον καλύψει.
Προσωπικά κάνω σφιχτό MTL με 3 ατμό rotation (fev, byka, arise) και ως αναφορά την πληρότητα που αισθάνεσαι στην τζούρα, το χτύπημα δηλ. που έχουν, ο Innova είναι αρκετά πίσω.
Επίσης, προτιμά τις κρέμες και τα φρούτα με διάθεση να τα γλυκιζει λίγο παραπάνω.
Όταν τον γεμίζετε συνιστώ να ανοίγετε τα υγρά με τον ατμό προς τα κατω.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 24, 2024, 20:38 από VapeSniper »

Αποσυνδεδεμένος Christos Z

• **
  • 175
  • To Vape or Not To Vape
« Απάντηση #184 στις: Απριλίου 20, 2024, 13:10 »
Τον κλώνο της sxk τον έχει κανείς;Είδα τον έφερε το nexxton και μάλιστα είναι κι ένα δεκάρικο φθηνότερος από τον αντίστοιχο της ulton. Τελικά ο άτμο βγάζει γεύση;οι απόψεις διίστανται απότι διαβάζω.

Αποσυνδεδεμένος e-akapnos

• 839
  • Dum vivimus vivamus
« Απάντηση #185 στις: Απριλίου 20, 2024, 20:16 »
Έχω τον κλώνο Ulton αγορασμενο από nexxton. Αν ψάχνεις κορυφαία γεύση τότε κοίταξε κάποιον άλλο ατμοποιητη, όπως τον By-Ka v9. Όχι ότι είναι άγευστος. Τουναντίον δίνει πολύ καλή γεύση, απλώς τις κορυφές θα τις βρεις στους υπόλοιπους τομείς: Εμφάνιση, λειτουργικοτητα, ευκολία χρήσης, χωρητικότητα, κ.λ.π. Γι' αυτό θεωρώ πώς είναι μια πολύ καλή αγορά για mtl/rdl.

Αποσυνδεδεμένος georgeboy

• *
  • 39
« Απάντηση #186 στις: Μαΐου 16, 2024, 13:11 »
Παρέλαβα και εγώ τον innova πριν λίγες μέρες γιατί έψαχνα έναν για rdl και παίζει πολύ ωραία,  θα ήθελα να πάρω και τα δαχτυλίδια με 1 ή η τρύπες αλλά ξέρεις ότι δεν θα παίξει σφιχτό mtl είναι μόνο για σφιχτό πνευμονικο και σε αυτό παίζει κορυφαία,  για αυτούς που θελουν να ξεφεύγουν από σφιχτό mtl κάποια στιγμή μέσα στη μέρα και δεν θελουν πολύ αερατους...είναι από τους κορυφαίους (δεν μου έχω δει ούτε στάλα διαρροής) και τον γεμίζω κανονικά από πάνω!

Αποσυνδεδεμένος Mensanos

• *
  • 21
  • ΜΕΤΡΟΝΑΡΙΣΤΟΝ
« Απάντηση #187 στις: Φεβρουαρίου 25, 2025, 16:36 »
Καλησπέρα, χρόνια πολλά , ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλους.
Λοιπόν δεν ξέρω αν φταίω εγώ η είναι της μοίρας γραπτό αλλά ο innova για μενα σε συγκριση με Kayfun v5 με ιδια αντισταση ιδιο υγρο γευση μηδεν, ενω στον kayfun περνω το καπνικο και ελαφρα γλυκο στη γευση στον innova ειναι σχεδον λες και κανω βαση.
Ίσως για αυτό αφού είδε και απο'ειδε ο innova και εξαφανιστηκε... ναι καλα διαβασατε 2 βδομαδες αφου εκανε το μακρινο ταξιδι απο τας ανατολας αποφασισε να εξαφανιστει ,... εφαγα ολο το σπιτι να τον βρω αλλα τιποτα (μαλλον κατα λαθος βρηκε τον δρομο του σε καμια σακουλα σκουπιδιων αλλα ο υπευθυνος αρνειτε πεισματικα να το παραδεχτει :P ).
Κρίμα γιατί αν και δεν έφερνα γεύση σε ημικαπνικο είχα σκεφτεί ότι σε υγρά τύπου muffin man που με μπουχτηζουν λόγο γλύκας σε kayfun στον innova θα επαιζαν καλυτερα, ποιος ξερει... τεσπα και αυτο ηταν το αδοξο τελος του innova μου.
Τώρα σκέφτομαι μιας και ξέρω ότι ο innova δεν με ικανοποιουσε σε συγκριση με τον kayfun να παω σε moka η kayfun prime η και τους δυο θα δειξει.
Αυτά από εμένα να είστε καλά.
ΥΓ.Αν και οφ τοπικ αν έχει κανένας αυτούς τους δυο η έναν από αυτούς και δεν τον θέλει η του περισευει pm να τον αγοράσω.  :)

Ως κατοχος innova και moka θα συμφωνησω μαζι σου. Κανω salted caramel της five pawns (φουλ καραμελα/βανιλια) με 3αρα νικοτινη 50/50 στα 0,70Ω/15w. Ο innova για καποιον λογο δεν μου εδωσε την γευση που μου εδινε ο moka και τον εβαλα στην ακρη. Καποια στιγμη θα ασχοληθω ξανα μαζι του για να του δωσω μια δευτερη ευκαιρια.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1466 349621 Τελευταίο μήνυμα Μαρτίου 06, 2025, 17:46
από Antiprosopos
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 17797 Τελευταίο μήνυμα Μαρτίου 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 412244 Τελευταίο μήνυμα Μαρτίου 02, 2025, 11:58
από zilberto
YiHi SXmini MQ Class Mod [Ηλεκτρονικά mods] 1 941 Τελευταίο μήνυμα Μαρτίου 02, 2025, 10:05
από Giannis.B
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2939 494339 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 28, 2025, 12:56
από treloneritis
Ulton VWM Innova RTA [Κλώνοι επισκευάσιμων] 187 46014 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 25, 2025, 16:36
από Mensanos
Συμφορουμίτες HELP Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2 2286 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 25, 2025, 02:12
από kkoumas
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1721 245906 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 17, 2025, 21:03
από 4son
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3459 858682 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 11, 2025, 18:59
από Νικόλας Λογγινιδης
FUM, Breathelio, Capnos - Συσκευες για να κοψεις το ατμισμα (και οχι μονο) [Εναλλακτικές συσκευές πρόσληψης νικοτίνης] 1 2593 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 08, 2025, 09:53
από Olga68
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2722 691301 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 08, 2025, 02:19
από anetost
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τεχνικά θέματα αντιστάσεων [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3150 331215 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 05, 2025, 21:43
από 4son