Γι' αυτό στοκάρω μανιωδώς ατμοποιητές από τα βάθη της Κίνας
Ευτυχώς υπάρχουν και άνθρωποι με χιούμορ που καταλαβαίνουν από τρολ, όχι σαν μερικούς μερικούς που τσιμπάνε και πέφτουν σε περισυλλογή και στοχασμό.
Μην παρεξηγιέσαι ρε συ Αντιπρόσωπε κι εγώ μέρος του μάπετ σόου είμαι κι από τους τελευταίους μάλιστα που απέμειναν σ' αυτή τη γωνιά και παίρνω και το χαπάκι της πίεσης πια, αμέεε...Εσύ έπρεπε να ήσουν στην παρέα, τότε, που γινόταν τσιπ##&@νας, με τους σινμπόιδες, πως τους λέγανε, τους λιάκουρες, κάτι χρυσαύγουλες και λοιπές φιγούρες, θα περνάγαμε ωραία...
Αχ πάνε αυτές οι εποχές, χάθηκε κι η Πετρούλα μας, ο άλλος ο νερατζόκωλος συντονιστής μιλάει μόνο πρωτευουσιάνικα πια, άσταδιαλα, μελαγχόλησα κι εγώ, θα πάω στο άλλο νήμα, να τρολάρω τον άλλο μελαγχολημένο μου φαίνεται.
Που βασίζεται η παραπάνω άποψη; Παίζουν καινούριες νομοθεσίες;
Μέχρι το 2025 όχι, αλλά τότε τη νομοθεσία θα την επιβάλει η αγορά, όπως κάνει πάντα σχεδόν και οι παράγοντες της αγοράς προετοιμάζονται για τέτοιες εξελίξεις, οι οποίες έχουν αρχίσει να γίνονται εμφανείς θαρρώ και στους καταναλωτές. Ελάχιστα ατμομάγαζα δουλεύουν με ελάχιστους χαϊεντάδες και τα περισσότερα δουλεύουν με λίγους που ασχολούνται με μοντάκια, ατμοποιητές και τα συναφή και τους πολλούς που κυκλοφορούν με ποντάκια και ντισπόσαμπλ και διαρκώς αυξάνουν το ποσοστό τους και τους βλέπεις πλέον παντού. Πάλι καλά δηλαδή γιατί αλλιώς θα τους βλέπαμε με τσιγάρο.