Λοιπόν παιδιά πριν απο 10 χρονια ξεκινησα το ητ αλλά μου εσπαγαν τα νευρα οι μπαταριες που αδειαζαν, οι διαρροες και αλλα τετοια παρόμοια.
Στο τωρα.... Ο καρδιολογος μου, μου απαιτησε να κοψω το τσιγαρω και μου εδωσε ως εναλλακτικη το ητ. Απο τη Μ Παρασκευη λοιπον ειμαι με Αegus max100 Nautilus 3S 1,0 O στα 14W 3η τρυπα αερα και ρουφάω ενα flavor shot με 4 10 μελα μπουστερ.
Στο θεμα μας τωρα. Οκ πληρωνα 180-200 το μηνα για τσιγαρα οκ, αυτο δεν σημαινει ομως πως πρεπει η καθε εταιρια να μου πιανει τον ποπο με την δικαιολογια ξερεις ποσο έχει παει η φετα γιατι εγινε συζητηση μπροστά μου με πελατη του μαγαζιου που οταν τους εκανε παραπονα πως το μπουστερ της νικοτινης το χρεωνουν στα 4 ευρω οταν την προηγουμενη εβδομαδα ειχε 3, του απαντησαν ξερεις ποσο εχει παει η φετα και εκεινος τους ειπε καλα παιδια τελευταια φορα αγοραζω υγρο απο εδω γεια σας χανετε ενα πελατη πενταετιας.
Και η αληθεια ειναι πως διαβαζοντας στο διαδικτυο τωρα και κοιτωντας τιμες σε σαιτ του εξωτερικου αλλα και στο σκρουτζ σου πιανουν τον ποπο. Δεν ξερω αν ειναι καλες οι νικοτινες του σκρουτζ αν και αγορασα δοκιμαστικα χθες μια 10αδα γαλλικες με 2 ευρω τη μια νομιζω.
Ξερει κανεις απο που μπορω να αγορασω tribeca της halo σε 10μελα και ξεχωριστά αλατα νικοτινης και να τα κανω diy, αλλά να τα παιρνω σιγουρα οχι να μου τα σταματαει το τελωνειο. Πχ βρηκα ενα σαιτ γαλλικο που τα εχει οπως και ενα απο Κυπρο απο αυτους θα ερχονται; Ξερει καποιος; Ειναι αυθεντικά ή είναι τιποτα μουφες;
Αν γνωριζετε κανα σαιτ που να εχει καλες τιμες και καλα υγρα καθαρα και νικοτινες πειτε μου να κανω γιατι ξενερωνω στη σκεψη να πληρωνω 25 ευρω το 60 μελο ή αν παρω το γκαλακτικα να θελω 40 ευρω για καθε 60 μλ που θα φτιαχνω.
Εν τω μεταξύ πρεπει να αρχιζω να φτιαχνω γιατι θελει και κανα 2 εβδομαδες να ωριμασει
Ευχαριστώ