Κοίτα, η λογική μου στο άτμισμα είναι η ίδια που είχα και με το τσιγάρο όταν κάπνιζα αρειμανίως πριν 6 χρόνια + και δεν έχει αλλάξει. Για μένα το κάπνισμα ή άτμισμα είναι τρόπος ζωής και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να είναι τόσο περίπλοκο όσο φαίνεται σήμερα το η/τ.
Απλά πράγματα, τι θέλω ?
Θέλω να έχω ένα η/τ συνέχεια και να το πιπιλάω -όλη μέρα, αλλά και στο κρεβάτι όταν πάω να κοιμηθώ και στο μπάνιο πριν κάνω ντούζ, επίσης να το έχω πάντα στο χέρι μου και όταν βγαίνω και πάω για ψώνια...
Την ίδια λογική είχα και με το τσιγάρο, αρχικά κάπνιζα βαριά 3-4 πακέτα, και αφού λέω καπνίζω που καπνίζω, δεν παίρνω ελαφρά, σκέφτηκα για να μην έχω θέματα υγείας. Πήρα τα ελαφρά το ίδιο φυσικά κάπνιζα, μετά πήρα τα 01, μετά πήρα καπνό, 1ας καπνός/ημέρα ..μια από τα ίδια
άρα λέω, ότι και να πάρω το ίδιο θα καπνίζω/ατμίζω!
Και μπήκα στην λογική πώς λοιπόν να ατμίζω όλη μέρα -οικονομικά, φτηνά & χωρίς να μου πιάνουν τον k@..
Έχουμε και λέμε:
α) Υγρά diy αρώματα: ότι ληγμένο υπάρχει το θέλω, το ατμίζω, το αγοράζω (αρκεί να είναι φρούτο), όχι όμως κίτρινο που θα μου χαλάει γρήγορα τις αντιστάσεις μου. Ποτέ δεν ρωτάω όταν αγοράζω συμπυκνωμένα αρώματα τι γεύση θα έχουν.
Ότι γεύση θέλουν ας έχουν.. (τους κάνει εντύπωση όταν αγοράζω από τα καταστήματα).
β) Αντιστάσεις: ότι χαλάει ποιο αργά τις 18650 ..1.8 /2 ohm (ψέματα ?)
γ) Nικοτίνη, antitpd / purity clouds, κιτρινισμένες ..ποτέ, "χαλάνε με τον καιρό" (εδώ γελάμε) και μαυρισμένες βάζω δεν έχω πάθει τίποτα, οι νικοτίνες για μένα απλά -δεν χαλάνε.