Δεν θα απολογηθώ για τα πόστ (στα π@π@ρια μου κιόλας) αλλά έχει γέλιο που οι περισσότεροι που έχουν κάνει παράπονα δεν έχουν στη κατοχή τους τον ατμοποιητή. Πλάκα έχουν και αυτοί βεβαίως που δεν ασχολούνται (λένε) αλλά στα λαιβ μπήκαν (ναι από δω μέσα μιλάω) και έγραφαν ότι τους κατέβει ή όπως τους συμφέρει καλύτερα.
Ωραίες οι αερολογίες που γράφετε αλλά κάποια γραφόμενα έχουν στόχο και τα λαμβάνουν αυτοί που πρέπει.
Αυτά και καλή συνέχεια..
ΥΓ1 Όντως πολλοί ΔΕΝ ξέρουν να στήνουν, αλλά νομίζουν ότι ξέρουν.
1] Κανένας δεν σου ζήτησε να απολογηθείς [ και βασικά ποιος ο λόγος ? Και σαν τι να απολογηθείς ? ] Και στα παπάκια σου κιόλας ... } [τι μου θυμίζει αυτό τι μου θυμίζει ....]
2] όσοι έκαναν αρνητική κριτική στον ατμό είτε λένε ψέματα ότι τον έχουν , είτε είναι βαλτοί , είτε δεν ξέρουν να στήνουν , είτε έχουν εμπάθεια προς τον τάδε κτλ [τι μου θυμίζει αυτό τι μου θυμίζει ....]
3] Κανένας δεν είπε ότι δεν έχει δει , η ότι δεν βλέπει λαιβ , η.παρουσιάσεις κτλ [ δηλαδή εάν δεν συμφωνούμε μαζί σου , αυτό σημαίνει ότι πουλάμε παραμύθι ότι δήθεν δεν ασχολούμαστε ? ]
Επίσης εάν κάποιος εκφέρει άποψη πχ σε ένα λαιβ , η εδώ , η όπου αλλού ,για ένα προϊόν η οποία άποψη δεν είναι της αρεσκείας σου , τότε παίζει συμφέρον ,από πίσω , και πρόκειται για προσωπική επίθεση εναντίον κάποιου συγκεκριμένου κτλ [τι μου θυμίζει αυτό τι μου θυμίζει ....]
4] Αυτοί που λαμβάνουν τα γραφόμενα μας , τα οποία έχουν στόχο [ και ο στόχος ποιος είναι είπαμε ? ] και είναι αυτοί που πρέπει κτλ ποιοι είναι η ΕΥΠ του ατμού ?
5] Και ε ναι λοιπόν εσύ ξέρεις να στήνεις , και οι άλλοι όχι , και νομίζουν ότι ξέρουν [τι μου θυμίζει αυτό τι μου θυμίζει ....]