Αυτό που κατάλαβα μέχρι τώρα είναι ότι αυτοί που αντίπαθούν έναν συγκεκριμένο (Μπούς) αντιπαθούν και τον ατμοποιητή..
Τώρα παίρνει η μπάλα και ξένους youtubers
Aδικείς τον εαυτό σου (αν, λέω αν το βλέπεις έτσι) & μάλιστα τριπλά.
1) Δεν περίμενα κανένα Μπους για να να σχηματίσω & να εκφέρω γνώμη για τον συγκεκριμένο άγγλο youtubinfluencer. Δεν μου αρέσει & μάλιστα το έχω γράψει & εδώ μέσα πριν καν παρουσιαστεί ο Labs του Μπους (ή ο Μπους του Labs).
2) Τον ατμοποιητή κανένας Μπους δεν τον κατασκεύασε, ούτε κανένας Μπους έχει το μονοπώλιό του. Ασε που δε στέκει το επειδή αντιπαθείς έναν μαγαζάτορα ΑΡΑ αντιπαθείς & τα προϊόντα που πουλάει. Προϊόντα, μάλιστα που βρίσκονται ελεύθερα σε όλη την αγορά. Και ότι αν ψωνίσεις το ίδιο προϊόν από τον απέναντι μαγαζάτορα που λατρεύεις, τότε αυτό το προϊόν γίνεται αυτόματα καλό. Καταναλωτής είμαι, δεν ψάχνω βολεμένο, νοικοκύρη μαγαζάτορα να με αποκαταστήσει & να κάμουμε οικογένεια.
3) Τα αποσπάσματα του βίντεο που επεσήμανα τα είδες; Τα άκουσες; Αν έκανες εσύ το βίντεο & άκουγες αυτό που ακούγεται, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ θα μιλούσες για "VERY SMOOTH airflow";;; Αν δεν ντρεπόσουν να το πεις αυτό δημόσια, τότε είτε θα ήσουν κουφός είτε θα είχες κάποιο συμφέρον να το προσπεράσεις χωρίς καμία αναφορά/παρατήρηση.
Στην τελική-τελική ΔΕΝ είναι θέμα αντιπάθειας. Βρισκόμαστε σε ένα χώρο που κυριαρχείται από επιχειρηματικά/επαγγελματικά συμφέροντα. Και όταν στο avatar μου περιγράφω τον εαυτό μου ως "I am not anti-social, just not user friendly", το εννοώ. Δεν έχω καμία ανοχή ούτε συστολή σε όποιον εν γνώσει του με δουλεύει κατάμουτρα.