Επανέρχομαι με το
Custard Cookie της
Sad Boy και το πρώτο συμπέρασμα είναι πως το υγρό είναι σχετικά καθαρό (για μπισκότο...). Δεν είναι ασφαλώς Timekeeper ή Isabelle (πιο πίσσα μόνο τα ΝΕΤ) αλλά δεν είναι και καθαρό νεράκι βέβαια. Είναι κάτι σαν το Atlas του ζιρομπάκου (που θεωρώ πως είναι μάλλον καθαρό για μπισκότο) και καθαρότερο από το PAP της Eleven. Άτμισα περίπου 28ml Custard Cookie και εκεί αισθάνθηκα πως έπρεπε να αλλάξω βαμβάκι. Δεν είχα αντιληπτή αλλοίωση γεύσης αλλά το υγρό είχε ελαφρώς σκουρύνει και είχε σχηματίσει κι ένα σκούρο δακτυλίδι στο κάτω μέρος του τανκ. Όταν ξεβίδωσα την καμπάνα είδα πως το βαμβάκι
δεν ήταν κατάμαυρο μεν, αλλά ήταν αρκετά "κουρασμένο" και την ζήταγε την αλλαγή του. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα ~28ml και το υγρό θα μπει στα μόνιμα. Μπισκότο ομολογώ πως δεν πολυ-καταλαβαίνω αλλά μπορεί να φταίει ο δικός μου ουρανίσκος που είναι λίγο καμένος. Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι μία εντελώς σκέτη, μονοδιάστατη custard, τόσο νόστιμη όμως που άνετα την κατατάσσω στις κορυφαίες custards που έχω ποτέ ατμίσει. Νομίζω πως το αδικώ λίγο το υγρό μ' αυτό το τελευταίο οπότε αναδιατυπώνω: το Custard Cookie είναι ένα από τα νοστιμότερα υγρά (custards ή όχι) που έχω ποτέ ατμίσει, αν όχι το νοστιμότερο! Oh yes! Μπράβο στον σεφ!!!
ΥΓ. Και επειδή ο φίλος μου ο Μήτσος δεν τα πιάνει με την μία, "ναι Μήτσο, το Custard Cookie
είναι το τρέχον παπαγαλόζουμο"...
.
.
.
6 μέρες μετά...Τα παραπάνω τα έγραψα την περασμένη Τετάρτη αλλά όταν μπήκα να τα ποστάρω το φόρουμ πέρναγε ΚΤΕΟ οπότε εγώ συνέχισα τις δοκιμές. Δοκίμασα το υγρό και με άλλα στησίματα και με άλλους ατμοποιητές πλην του eviva (όπου και έγινε η πρώτη δοκιμή). Όπως ήταν αναμενόμενο το υγρό είχε καλύτερη συμπεριφορά σε πνευμονικούς ατμοποιητές με περισσότερα βατ. Αυτή την στιγμή το ατμίζω σε Leto με φουλ αέρα στα 28-30 βατς και βρίσκομαι ήδη στα 35ml με το ίδιο βαμβάκι. Βέβαια το υγρό μου αρέσει τόσο πολύ που ακόμα και 3ml μόνο να άντεχε με το ίδιο βαμβάκι, πάλι μόνιμο παπαγαλόζουμο θα γινόταν.