Καλησπέρα, για αρχή θα ρωτήσω αν σταμάτησες το άτμισμα λόγω συσκευής ή εμπειρίας. Έτσι κάπως θα καταλάβουμε αν χρειάζεσαι αναβάθμιση σε ατμοποιητή και μοντάκι ή σε υγρά, νικοτίνη κτλ.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Καλησπέρα και σε ευχαριστώ. Έχω κάνει δύο προσπάθειες μέχρι τώρα, που κράτησαν λίγες εβδομάδες.
Νομίζω ότι το μεγαλύτερο λάθος ήταν ότι το είδα σαν μια προσπάθεια να ελαττώσω το τσιγάρο.
Δηλαδή οκ, θα ατμίζω, αλλά μπορώ να κάνω και 4-5 τσιγάρα την ημέρα, αντί για 1μιση πακέτο.
Δεν ήταν πολύ ισχυρό το κίνητρο.
Καλησπέρα κι από μένα .Αν οι μπαταρίες και το μοντάκι είναι σε καλή κατάσταση θα σου έλεγα να πάρεις ένα ναυτίλο 3 με αντίσταση 0,7 (κόστος λίγο πάνω από 20 ευρώ). ένα καπνικό έτοιμο απλό (ligua θα διάλεγα) με 12αρα νικοτίνη. Αργότερα θα δεις πως μπορείς να φτιάξεις πιο φθηνά το υγρό που σου αρέσει. Κυρίως πρέπει να πειστείς ότι καπνίζεις για τη νικοτίνη την οποία δε θα στερηθείς με το ηλεκτρονικό. Αρα είναι μια απόφαση με ποιο από τους δύο τρόπους θα τη λαμβάνεις. Σου εύχομαι να πετύχεις αυτή τη φορά.
Καλησπέρα και σε ευχαριστώ. Οι μπαταρίες και το μοντάκι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Τώρα όμως που σου απαντάω, συνειδητοποιώ ότι η σκέψη μου ήταν " να μην πάρω καινούργιο εξοπλισμό, γιατί μπορεί να μην τα καταφέρω, οπότε....".
Δεν είναι καλή προσέγγιση αυτή, για ξεκίνημα.
Μου αρέσει πολύ η σκέψη που προτείνεις ότι καπνίζω για τη νικοτίνη και ότι αυτό που χρειάζομαι θα το παίρνω από το ηλεκτρονικό. Χωρίς την πίσσα, τη τσιγαρίλα και τις βρωμιές των αποτσίγαρων.
Είναι πολύ χρήσιμο αφήγημα και πιστεύω ότι θα δουλέψει.
Επίσης τις προηγούμενες φορές ξεκίναγα με νικοτίνη 6 και προσπαθούσα μετά από 2 εβδομάδες να το κάνω 3. Λάθος και αυτό. Μου το είπε και η κοπέλα στο κατάστημα, που μου έδωσε καπνικό υγρό με 12 νικοτίνη.
Αλλά το πιο σημαντικό είναι η σκέψη και η προσήλωση στο στόχο της μετάβασης.
Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων