vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών


Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

106 επισκέπτες, 0 χρήστες

Twitter

VANDYVAPE PULSE AIO

Αποσυνδεδεμένος zamploutos

 • ***
 • 892
 • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
VANDYVAPE PULSE AIO
« στις: Μαρτίου 15, 2022, 23:33 »

(Το προϊόν το παρέλαβα από τη Sourcemore)
(Οι φωτογραφίες μεγαλώνουν κάνοντας κλικ πάνω τους, ώστε να δείτε καλύτερα τις λεπτομέρειες)
Με τον κωδικό PAIOK η συσκευή κοστίζει $56.99
(δεν κερδίζω απολύτως τίποτα από τον εκπτωτικό κωδικό)


Ο Tony B που έκλαιγε πριν τέσσερα χρόνια για την κακιά VOOPOO που θα αντέγραφε την κοιτίδα του σκουόνκινγκ
το Pulse BF με τη πλακέτα, κατάφερε να αντιγράψει χωρίς καμιά ντροπή το Billet Box και να το κάνει καλύτερο/χειρότερο.

Το Pulse AIO είναι μία συσκευή τύπου Billet Box και είναι συμβατή με τα περισσότερα boro tanks της αγοράς.
Παίζει με μία 21700 μπαταρία είτε με μία 18650 μπαταρία μέσω ενός αντάπτορα και φτάνει μέχρι τα 80W.
Έχει διαστάσεις 55.6x97.5x28.2mm και μπορεί να φορτίσει μέσω μιας θύρας Type-C.

Η συσκευασία περιλαμβάνει τη συσκευή, 2 boro tanks, καλώδιο Type-C, κατσαβιδάκι, εργαλειάκι
για να ξεβιδώνουμε τον αντάπτορα για το επιστόμιο και να βγάζουμε την εργοστασιακή αντίσταση και το κουμπί,
ένα εργαλειάκι για να μετράμε το μήκος των ποδιών της αντίστασης, ανταλλακτικά όρινγκ και βίδες,
αντάπτορα για 18650 μπαταρία, 2 εργοστασιακές αντιστάσεις και δύο κανονικές για το επισκευάσιμο boro.

Οι εργοστασιακές αντιστάσεις είναι η VVC 30 στα 0.3Ω και η VVC 60 στα 0.6Ω.
Οι άλλες δύο είναι μονόκλωνο ni80, 24ga στα ~0.4Ω η κάθε μία.


Η συσκευή πωλείται στα παρακάτω έξι χρώματα.Και τώρα που πέρασε τελείως η μόδα με τις συσκευές τύπου Billet Box, στη χομπίστικη high end μεριά είναι ακόμα πάρα πολύ στη μόδα και επικρατεί ένας χαμός από συσκευές και boro τανκ αλλά με τιμές απλησίαστες για τους περισσότερους, η Vandy Vape παρέα με τον Tony B αποφάσισε να βγάλει τον κλώνο του BB. Εξωτερικά δηλαδή είναι ίδιο με το Billet Box αλλά στο πολύ πιο χοντρό του και στο πολύ πιο ψεύτικο του. Η συσκευή είναι σκέτη πλαστικούρα και δεν έχει καθόλου ευχάριστη αίσθηση στο χέρι, ειδικά αν έχεις πιάσει 2-3 Billet Box στα χέρια σου, το συγκεκριμένο είναι μακράν σαν πλαστικουρέ παιχνιδάκι από τα τζάμπο. Εσωτερικά η συσκευή έχει αρκετές διαφορές σε σχέση με το BB, κάποιες λογικές αλλά κάποιες τελείως ότιναναι.

Στο πάνω μέρος της συσκευής που βρίσκεται το επιστόμιο, έχουμε από κάτω το λεγόμενο flush kit ή flush nut το οποίο δουλεύει σαν αντάπτορας για επιστόμια τύπου 510 αλλά είναι και αυτό που συγκρατεί το boro tank στη θέση του. Απαρχαιωμένος αντάπτορας, που μόνο κούραση προκαλεί κάθε φορά που θες να βγάλεις το boro tank. Μάλιστα, δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα μόνο στις συσκευές που έχω πιάσει εγώ από το συγκεκριμένο batch αλλά στο boro tank με την εργοστασιακή αντίσταση, πρέπει να βιδώσεις το nut μέχρι πολύ τέρμα κάτω και στην ουσία να πιέσεις παραπάνω από όσο πάει το boro tank γιατί αλλιώς δεν κάνει καλή επαφή πάνω στη συσκευή η αντίσταση και δεν την διαβάζει οπότε δεν μπορείς να ατμίσεις. Το επιστόμιο είναι κατασκευασμένο από τεφλόν και είναι κάπως χοντροκομμένο και παράξενο αλλά δεν με απασχόλησε ιδιαίτερα μιας και έχω μπόλικα επιστόμια για Billet Box στη κατοχή μου και το αντικατέστησα αμέσως.

Για να το πάρουμε τώρα σιγά σιγά προς τα κάτω, θα γράψω πρώτα για τη πίσω μεριά της συσκευής, εκεί που βρίσκεται το κουμπί του fire, η οθόνη και τα δύο κουμπιά (+) και (-). Όπως το κοιτάμε οπότε από μπροστά, πάνω πάνω έχουμε ένα παραθυράκι και μπορούμε να δούμε ένα μέρος του boro tank. Αυτό το παραθυράκι φαντάζομαι ότι υπάρχει εκεί για λόγους αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον λογικό τώρα που γράφω. Από κάτω ακριβώς έχουμε το κουμπί του fire το οποίο δεν είναι κακό. Σκληρούτσικο στο πάτημα, δεν παίζει καθόλου και το νιώθεις πολύ σταθερό. Αν κάτι άλλαζα, αυτό είναι σίγουρα το πολύ δυνατό κλικ που ακούγεται στο πάτημα λες και πατάω κουμπί σε παιχνίδι των παιδιών μου. Πιο κάτω έχουμε την πολύ μικρή αλλά με πολύ φωτεινή και με καλή ευκρίνεια οθόνη. Μας δείχνει τα βαττ που παίζουμε, ωμ αντίστασης, τζούρες και βολτ όταν πατάμε το fire όπως και τη στάθμη της μπαταρίας. Πατώντας τρία κλικ μπορούμε να αλλάξουμε τη ρύθμιση και αντί για βαττ να παίξουμε με έλεγχο θερμοκρασίας, bypass και volt mode. Τα δύο κουμπιά από κάτω είναι αρκετά μικρά και είναι σχεδόν φλατ με τη συσκευή και έχουν πολύ ωραία αίσθηση στο πάτημα. Δίπλα από όλα αυτά έχουμε ένα παραθυράκι για να βλέπουμε το πίσω μέρος της μπαταρίας αλλά και για να μπορέσουμε να τη βγάλουμε από μπροστά.

Από μπροστά τώρα έχουμε τη μπαταρία και το boro tank. Η μπαταρία η οποία εφαρμόζει τέρμα μέσα στη θέση της, είναι ακατόρθωτο να τη βγάλεις αν έχεις ανοιχτό μόνο το μπροστά πορτάκι. Πρέπει να τη σπρώξεις με τα δάχτυλα σου και από πίσω. Οπότε θα πρέπει κάθε φορά που θέλω να αλλάξω μπαταρία να βγάζω και τα δύο πορτάκια για να την αφαιρέσω και αυτό είναι τέρμα χαζό και χωρίς λογική. Ας έβαζε την κλασική κορδελίτσα που βάζουν σε τέτοιες συσκευές και τη τραβάς για να βγει η μπαταρία από την θέση της. Για να χωρέσει τώρα η μπαταρία στη θέση της, η συσκευή έπρεπε να παχύνει. Ναι, όμως τα boro δεν μπορούσαν να παχύνουν γιατί το θέλει συμβατό και με τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν. Με αποτέλεσμα όταν το boro tank βρίσκεται στη θέση του να είναι αρκετά πιο μέσα όπως φαίνεται στις πρώτες φωτογραφίες και έτσι κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη δουλειά όταν θες να αλλάξεις τον αέρα στο τανκάκι σου.

Ευτυχώς, ευχαριστούμε τον μεγαλοδύναμο, δεν αντέγραψε τα πρώτα εκείνα boro tank με τα τζαμάκια που κατεβάζαμε από μπροστά για να γεμίσουμε με υγρό το τανκάκι. Και τα δύο του boro tank έχουν μια μικρή τάπα σιλικόνης την οποία ανοίγεις πολύ εύκολα και αναπληρώνεις με υγρό το τανκ. Το εργοστασιακό boro tank δέχεται δυστυχώς μόνο τις πέντε διαφορετικές και αδιάφορες αντιστάσεις της εταιρείας. Οι αντιστάσεις μπαίνουν και βγαίνουν από τη θέση τους πάρα πολύ εύκολα, ακόμα και χωρίς το εργαλειάκι που δείχνω πιο κάτω σε gif. Δεν έχω δει διαρροές από το συγκεκριμένο τανκ αλλά δεν έχω δει και γεύση. Στη καλύτερη μπορώ να καταλάβω πιο υγρό έχω μέσα, οπότε αν θέλετε να παίξετε με το δικό του boro και αντιστάσεις, κοιτάξτε προς άλλη κατεύθυνση. Θετικό ότι κάτω από το boro έχουμε δαχτυλίδι στην εισαγωγή του αέρα οπότε μπορούμε το ρυθμίσουμε, αρνητικό ότι όπως είπα και πιο πάνω, το boro tank είναι πολύ πιο μέσα και πραγματικά δεν υπάρχει τρόπος να γυρίσεις το δαχτυλίδι του αέρα αν δεν βγάλεις το boro από τη θέση του. Δεν έχω τα πιο χοντρά δάχτυλα του πλανήτη αλλά και πάλι δεν χωράει για να γυρίσω το δαχτυλίδι. Βέβαια, ο 510 πάνω στη συσκευή που δίνει ρεύμα στο boro είναι βίδα οπότε μπορείς να φτιάξεις το ύψος του με ένα μακρή κατσαβιδάκι όμως θα προτιμούσα τουλάχιστον τα δικά τους boro tank που έρχονται με τη συσκευή να έχουν το ίδιο ύψος και τα δύο.


Το δεύτερο boro tank της συσκευασίας είναι επισκευάσιμο και η εταιρεία το έχει ονομάσει Vessel. Ξεκινάω αμέσως λέγοντας ότι το πάνω μέρος με το τανκ και το κάτω μέρος με το build deck δεν μπορούν με τίποτα να σφηνώσουν μαζί. Το μεγάλο παραλληλόγραμμο όρινγκ είναι πολύ μικρό και δεν συγκρατεί καθόλου το τανκ, ενώ το ανταλλακτικό της συσκευασίας που μάλιστα έχει νομίζω και διαφορετικό μέγεθος μεταξύ τους, είναι πιο χοντρό και δεν κλείνει το τανκ. Όταν λέω δεν κάθονται μαζί, εννοώ ότι αν φυσήξω το τανκ ενώ κρατάω το κάτω μέρος από τον 510 πόλο για παράδειγμα, το τανκ θα φύγει από τη θέση του και θα χυθούν παντού υγρά. Τεράστιο φάουλ, ελπίζω να είναι πρόβλημα μόνο στο συγκεκριμένο(νομίζω πρώτο batch) και να έχει λυθεί στα επόμενα γιατί κάθε φορά που έστηνα στις δοκιμές, έπρεπε να το κρατάω καλά και ίσια, να το βάζω πολύ προσεκτικά μέσα στη συσκευή και βιδώνω γρήγορα το nut για να το συγκρατεί αλλιώς άνοιγε ενώ ήταν μέσα στη συσκευή και τη γέμιζε υγρά. Η εταιρεία τώρα δίνει δύο πολύ μικρές και απλές αντιστάσεις για τα πρώτα στησίματα και δεν παίζει καθόλου καλά με αυτές. Δεν με ικανοποίησε και γενικότερα αλλά οκ. Το στήσιμο είναι πάρα πολύ εύκολο, βρίσκεις το κατάλληλο ύψος που θα κόψεις τα ποδαράκια της αντίστασης και απλά πετάς την αντίσταση μέσα και βιδώνεις. Λίγο προσοχή στο βαμβάκι, θέλει να είναι λίγο μακρύ ενώ δεν του φαίνεται στην αρχή για να πατάει και να γεμίζει τελείως στο λούκι.

Σχεδιαστικά αποφάσισαν να βγαίνουν τα πάντα όπως το κουμπί και η πλακέτα που το συκγρατεί γιατί μάλλον νόμιζαν ότι ο κόσμος θα τρέξει σαν τρελός να φτιάχνει καινούργια κουμπιά και παρελκόμενα όπως κάνει με τα Billet Box αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω δει κανέναν να ασχολείται με τη συσκευή. Γενικά έχω σταματήσει τελείως να παίζω με boro tanks και έχω παρατήσει τα Billet Box μου, είχα μια μικρή χαρά όταν μου ήρθε το Pulse AIO γιατί κάπως σαν να μου έλειψε η όλη φάση αλλά δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα με τη συσκευή. Δεν βρίσκω λόγο να ασχοληθώ και να γράψω για υγρασίες, διαρροές και γεύση. Όσοι έχουν ασχοληθεί με τέτοιες συσκευές ξέρουν τα όρια που υπάρχουν στη γεύση όπως και το συνεχόμενο σκούπισμα που χρειάζεται κάθε τόσο.

Αποσυνδεδεμένος neoklis79

 • **
 • 209
 • Φύλο: Άντρας
Απ: VANDYVAPE PULSE AIO
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 16, 2022, 00:21 »
Τελικά ποιός ο λόγος ύπαρξης των bbox με τα τόσα μειονεκτήματα;

Αποσυνδεδεμένος zamploutos

 • ***
 • 892
 • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
Απ: VANDYVAPE PULSE AIO
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 16, 2022, 10:59 »
1. Πουλ μουρ
2. Πουλ μουρ επί δέκα άμα έχεις δώσει και έναν μισθό για να του βάλεις όμορφα κουμπάκια και βιδούλες
3. Πάρα πολύ βολικό
4. Είναι πολύ όμορφο
5. Αν είσαι χομπίστας, είναι η απόλυτη συσκευή για παιχνίδια
6. Δεν ασχολείσαι με τις διαρροές και τα υγρά, τα αφήνεις απλά να υπάρχουν παντού μέσα στη συσκευή

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

 • *****
 • 1937
 • Φύλο: Άντρας
 • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
Απ: VANDYVAPE PULSE AIO
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 16, 2022, 11:18 »
6. Δεν ασχολείσαι με τις διαρροές και τα υγρά, τα αφήνεις απλά να υπάρχουν παντού μέσα στη συσκευή
:)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος Nikrom

 • ***
 • 518
 • Φύλο: Άντρας
Απ: VANDYVAPE PULSE AIO
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 16, 2022, 18:14 »
zamploutos από τη Sourcemore το περνούμε χωρίς πρόβλημα??

Αποσυνδεδεμένος neoklis79

 • **
 • 209
 • Φύλο: Άντρας
Απ: VANDYVAPE PULSE AIO
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 16, 2022, 19:32 »
zamploutos από τη Sourcemore το περνούμε χωρίς πρόβλημα??
Ναι!

Αποσυνδεδεμένος Nikrom

 • ***
 • 518
 • Φύλο: Άντρας
Απ: VANDYVAPE PULSE AIO
« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 16, 2022, 20:31 »
Ευχαριστώ φίλε μου!!!

Αποσυνδεδεμένος Silky21

 • *
 • 7
 • Φύλο: Άντρας
Απ: VANDYVAPE PULSE AIO
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 07, 2022, 08:45 »
υπαρχει καποια κριτικη για το καινουριο pulse aio.5?
το εχει αγορασει καποιος?

Αποσυνδεδεμένος john@kis

 • **
 • 263
 • Φύλο: Άντρας
Απ: VANDYVAPE PULSE AIO
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 12, 2023, 20:55 »
Παιδιά αναβιώνω το θέμα γιατι πήρα το καινούργιο Pulse AIO mini. Είμαι ευχαριστημένος γενικά. Θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια άλλη RBA κεφαλή που να είναι πιο MTL από αυτήν που έχει μέσα. Ξέρετε κάποια;

Αποσυνδεδεμένος kostas44

 • *****
 • 2465
 • Φύλο: Άντρας
 • Youtuber Creator
  • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
Απ: VANDYVAPE PULSE AIO
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 16, 2023, 18:30 »
Ναι ειναι πολυ καλο και βολικοτατο στο χερι το Pulse AIO mini , εχω πολλες καλες εντυπωσεις σε οσους το προτεινα

 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8828 1116664 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 15, 2024, 06:58
από Sergios
Ηλεκτρονικά mods - Νέες κυκλοφορίες [Ηλεκτρονικά mods] 4071 824866 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 14, 2024, 08:49
από Buliwyf
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4701 507899 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 12, 2024, 22:23
από Sergios
Hellvape Dead Rabbit MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 8 9036 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 09, 2024, 16:36
από Sergios
Flash E-Vapor (Clones) [Κλώνοι επισκευάσιμων] 815 155048 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 08, 2024, 11:01
από Barbapaidi
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4918 569105 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 08, 2024, 06:49
από Tol1as
Μηχανικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Μηχανικά mods] 2335 244187 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 08, 2024, 02:38
από Sergios
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1815 294522 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 07, 2024, 17:28
από Xxristos
Σύρματα MTL fused clapton & άλλα πλεκτά Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 3 1865 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 07, 2024, 16:32
από chkontog
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3451 763090 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 07, 2024, 15:08
από Tol1as
Hashtag Shake and Vape 1 1219 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 07, 2024, 00:18
από chkontog
VOOPOO Doric Galaxy Pod kit [AIO (Όλα σε ένα)] 8 4107 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 05, 2024, 22:48
από Tem