Δεν επιμένω για την φόρτιση της μπαταρίας μέσα από την συσκευή άλλωστε όπως είπα πιο πίσω έχω ακούσει …..
Ο λόγος που αναφέρθηκε γιατί δεν εμπιστεύεσαι τον κινέζο που έχει φτιάξει το κύκλωμα του mod αλλά το κινέζο που έχει φτιάξει ένα external φορτιστή είναι για μένα προσωπικά ένας .
Λόγω ασφαλείας και θα εξηγήσω γιατί .
Άλλο να έχω μια μπαταρία στην άκρη του σπιτιού να φορτίζει πάνω σε έναν xtar φορτιστή , αν σκάσει μπορεί κατι να σωθεί από το κορμι μου ….. και αλλο να φορτίζω παράλληλα να ατμιζω με μανία . Αν σκάσει στην δεύτερη περίπτωση δυστυχώς δεν θα μείνει όρθιο κατι από το πρόσωπο μου .
Αυτό φυσικά που είπα είναι προσωπική άποψη και δεν έχει να κάνει με τεχνικές γνώσεις τις οποίες δεν έχω ( η έστω ξέρω τα βασικά) .
Φυσικά σε τέτοια περίπτωση δεν χρειάζεται να έχεις τεχνικές γνώσεις για να καταλάβεις τι θα συμβεί .
Το ίδιο θα συμβεί και με ένα κινητο την ώρα της φόρτισης αν το έχεις στα χέρια σου και αν την ώρα της φόρτισης είναι σε μακρινή απόσταση από το σώμα σου .
Παρολαυτα όπως είπα δεν με νοιάζει η φόρτιση αν γίνεται εσωτερικά η εξωτερικά .
Το μόνο που με νοιάζει είναι αν θα με βολέψει το mod και πιο θα με βολέψει μιας και μου αρέσουν και τα δυο
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro