Ναι έχω κάτι χρόνια να γράψω στο συγκεκριμένο φόρουμ (καλά είχα ξαναγυρισει και στο κάπνισμα για καιρό αλλά τεσπα) και με το που επιστρέφω αντί μια καλημερα αμολας μια συνταγή
αλλά τι να κάνουμε? Οι μεγάλοι καλλιτέχνες (και τα μεγάλα ψώνια) έχουν τις λόξες τους.
Χωρίς πολλα πολλα, ασκώντας την αγαπημρνη μου τεχνη της νεκρομαντείας μια απ τις συνταγές που θέλω να επαναφέρω στη ζωή ήταν και το πολυαγαπημενο μου paramour που κάποιοι το αγάπησαν ενώ κάποιοι το βρήκαν αδιάφορο. Τώρα ποση μνήμη έχουν οι γευστικοι καλυκες δε το γνωρίζω αλλά έχοντας κάνει δεκάδες δοκιμές λέγοντας "αυτό ΔΕΝ ειναι το σωστό" όταν κάποια στιγμή κατέληξα να πω "ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ" υποθέτω πως εχω πεσει πολυ κοντά και πως καν κάποιος θυμάται το συγκεκριμένο υγρό με νοσταλγεια η συνταγουλα μου θα τον ικανοποιήσει απολυτα. Φυσικά να πω ότι έχω δει κι άλλες προσπάθειες κλωνοποίησης, και σίγουρα βοηθηθηκα αρκετα από τους πρωτοπορους αλλά αυτό που βγάζουν είναι κάτι κοντά αλλά όχι αυτό που λες "ΝΑΙ ΠΕΤΥΧΕ", αλλά άσχετα μ αυτό φυσικά και ευχαριστώ όλους τους αγνωστους που δωσαν τις δικές τους συνταγές και τουλάχιστο υπήρξε ένας μπουσουλας, όπως επισεις ευχαριστώ και τον kostas44 για τη φιλοσοφία του separate steeping αν και το συγκεκριμένο βγήκε με λίγο διαφορετικό τρόπο.
Και μετά απ το μπλα μπλα προσωραμε στη συνταγη:
Αρώματα:
Vanilla (ecig ) 6%
Custard premium ( FA ) 3%
Cinnamon Danish cookies (tpa) 2%
Pear (ecig) 1%
Peach juicy (tpa) 1%
προσοχή, με διαφορετικές μάρκες παιρνουμε ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό αποτέλεσμα. Οι συνταγές που κυκλοφορουν με όλα τα αρώματα tpa όπως κι αυτή με τα capella, ΝΑΙ φτιάχνουν ένα πολυ ωραίο υγρό αλλά ΔΕΝ θυμίζει τόσο το γνήσιο paramour που αγαπησαμε. (Ειδικά πολυ μεγάλη διαφορά κάνουν το αχλάδι και η custard)
Τώρα όσον αφορά τον τρόπο παρασκευης, (δε θα μιλήσω για vg pg νικοτίνες κτλ, ας βάλει ο κάθε ένας τον αγαπημένο του συνδυασμό. Προσωπικά το φτιάχνω full vg με νικοτίνη 3ρα για πνευμονικο) ο τρόπος που πετυχε είναι αραιονοντας ένα ένα τα υγρά με λίγη βάση και βάζοντας τα ένα ένα σε μπουκαλακι ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ (ναι παλι παιζουν διάφορες) ΧΩΡΙΣ να το αναδευσουμε! Με λίγα λόγια, βάζουμε πρωτα λίγη βάση μαζί με τη βανιλια, το κουνάμε πολυ καλα και το βάζουμε στο μπουκάλι μας. Μετά την custard, την αραιωνουμε με λίγη βάση την αναδευουμε πολυ καλα και τη ρίχνουμε μέσα στο μπουκάλι χωρίς να το κουνήσουμε. Μετά το κανελομπισκοτο, παλι το αραιωνουμε και το κουνάμε καλά και το ρίχνουμε κι αυτό στο μπουκάλι μας χωρίς να το κουνησουμε., κοκ και αφου έχουμε βάλει όλα τα αρωματα χωρίς να το κουνησουμε αφήνουμε το μπουκάλι μας μια βδομαδα εκεί που είναι. Αφου περασει η βδομάδα φραπεδιά ζουμε το υγρό και όταν φυγουν οι φουσκάλες ρίχνουμε τα μπουστερακια και αν χρειάζεται προσθετουμε και βάση και χμμμ... εδώ σ αυτό το στάδιο οποίος έχει υπερήχους βάζει υπερήχους δυο μερες. Όποιος δεν έχει ας το αναδευσει ευγενικά και το βάζει σε ντουλάπι για ωρίμανση. Προσωπικά το βαλα σε υπερηχους οπότε δε ξερω σε διαφορετική περιπτωση ποση ωρίμανση θέλει αλλά υποθέτω καμια βδομάδα.
Καλοατμιστο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk