Καλησπερα, τα δοκιμασα και τα 4 και κατα σειρα "μου αρεσε περισσότερο" προς "μου αρεσε λιγοτερο" τα κατατασσω
1) B.Sobranie,
οπως εγρψα προ ημερων σε αλλο νημα
Καταπληκτικο Latakia, που ειναι πολυ καλο στις αντιστασεις (το υγρο ειναι διαφανες) ειναι το TNT Balkan Sobranie
Ακριβουτσικο μεν (9,90 ta 30 ml μπουκαλακι shake and vape) αλλα αξιζει τα λεφτα του.
Τωρα, επειδη εχω καπνισει τον καπνο πιπας Balkan Sobranie προ... αμνημονευτων ετων και βαλε που ελεγε και ο (μακαριτης) ο Χ. Κλυνν, καπου το 1985, και επειδη τον θυμαμαι αρκετα, δεν τον εχουν πετυχει τοσο (η δεν τον θυμαμαι αρκετα καλα τελικα ή τον αλλαξαν απο τοτε) αλλα παρολα αυτα εχουν φτιαξει ενα πολυ καλο υγρο τυπου Balkan mixture (Virginia + Latakia + Oriental) το οποιο προοριζεται αυστηρα για λάτρεις καπνικων.
2)Dark Lake Kentucky
Παρα πολυ καλο πιανει το αρωμα των καπνων Kentucky (που μου αρεσουν η μαλλον μου αρεσαν πολυ)
3)Virginai Highlands
Πολυ ενδιαφερον, κατωτερο απο το Kentucky κατα τη γνωμη μου
4) Trinidad Avana
Το μονο που μου αφησε ουδετερη εντυπωση, κακο δεν ειναι σε καμμια περιπτωση αλλα τα αλλα 3 ειναι καλυτερα. Εχει αισθηση καπνου πουρου, αλλα δεν βγαζει
αρωμα καπνου πουρου. Παντως εχει αριστο χτυπημα στο λαιμο.
Τα 1) και 2) θα τα ξαναπαρω σιγουρα. το 3) περιστασιακα. το 4) δεν ξερω αλλα αυτη ειναι η καθαρα προσωπικη μου αποψη.
Επισης περιμενω να δω αν θα βγαλουν κατι ΚΑΛΟ σε cavendish, γιατι οτι υπαρχει στο εμποριο και εχω δοκιμασει με απογοήτευσε.
ΥΓ
Ελπίζω στα διαφορα υγρα τυπου ΝΕΤ να θυμουνται (και να ξερουν) να αφαιρουν τις νιτροσαμινες που βρισκονται με φυσικο τροπο μεσα στον καπνο, αλλιως τη βαψαμε...