[member=12817]Georgechalkida[/member]
Εβαλα το Cuban Cigar πρίν λίγο με καινούρια αντίσταση 0.8Ω.
Μου φαίνεται πως υπερτερεί πιο πολύ το άρωμα βανίλιας και όχι το καπνικό, αλλά είναι όσο πρέπει, είναι ευχάριστο.
Οι ξηροί καρποί δεν είναι αντιληπτοί, φαίνεται πως η βανίλια υπερτερεί και δένει μαζί της συμπληρωματικά η καραμέλα ως 2η, δίνοντας μια πολύ ελαφριά γλυκύτητα.Ετσι μου φάνηκε στις πρώτες τζούρες και στην συνέχεια γεύση βανίλια στην εισπνοή και καραμέλα στην εκπνοή.
Το υγρό μου φαίνεται μέτριας έντασης όπως το προηγούμενο, αλλά ίσως έχει λίγο ασθενέστερο χτύπημα, ίσως παίζει ρόλο η διαφορετική εταιρία νικοτίνης.
Μόνο 20 τζούρες έκανα, μέσα στην ημέρα θα το καταλάβω λίγο καλύτερα.
Είχε μείνει και ελάχιστη ποσότητα κιόλας στον ατμοποιητή απο το προηγούμενο υγρό που έχει ιδιότροπη γεύση και η αντίσταση είχε χρησιμοποιηθεί για λίγες τζούρες από το Silver Bullet.
Πιστεύω πως στο 2ο γέμισμα θα είναι καλύτερο το αποτέλεσμα, όταν θα έχουν φύγει τα υπολείμματα απο τα άλλα 2 υγρά.
Πχ το ίδιο υγρό σε περισσότερα watt σε RDL ατμοποιητή, θα έχει άλλο αποτέλεσμα, εμένα είναι MTL και φτάνει ως οριακά RDL με άλλη αντίσταση και αν ανοίξω τέρμα τον αέρα, αλλά εκεί πάμε σε πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας και υγρού, επίσης σε πολύ μικρότερη διάρκεια ζωής της αντίστασης.
Κάνεις το ίδιο υγρό;Σε πόσα watt;Πώς θα το χαρακτήριζες;