Προσωπικά θεωρώ τα Philotimo ως shortfill των 30ml για 50ml τελικού υγρού , [ στα 60ml το υγρό “σπάει” ] και δεν τα θεωρώ ως SnV . [ πρώτο φάουλ ]
Φυσικά υπάρχουν άνθρωποι που προτιμούν τα υγρά τους να έχουν χαμηλότερη ένταση στην γεύση , αλλά , άλλο είναι το να παίρνω ένα προϊόν και να το αραιώνω παραπάνω και μέχρι του σημείο του προσωπικού μου γούστου όσον αφορά την ένταση κ.τ.λ , και άλλο είναι το να παίρνω ένα προϊόν , και να το αραιώνω στην προτιμώμενη και αναγραφόμενη επάνω στο προϊόν ποσότητα , και εκείνο να μου βγαίνει παραπάνω αραιωμένο .[ δεύτερο φάουλ ]
Επίσης αρκετός κόσμος τα θεωρεί ως SnV 30ml pg και όχι σαν shortfill 50-50 , λόγο του ότι η εταιρεία δεν το αναφέρει επάνω στο προϊόν , και με ότι αυτό συνεπάγεται . [ τρίτο φάουλ ]
Ο σκοπός μου δεν είναι να 'θάψω” τα Philotimo ως προϊόν , και σίγουρα , υπάρχει κόσμος που θα βρει σε αυτά , κάτι που να του ταιριάζει , και γενικά υπάρχουν προφίλ στην σειρά , που είναι τίμια , και που δίνουν σαν συνταγές αυτό που λένε .
Τέλος όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι δεν θεωρώ τα Philotimo και τόσο οικονομικά σε σχέση απόδοσης -τιμής , στα 13.50 ευρώ τα 100ml τελικού προϊόντος , την στιγμή που υπάρχουν , π.χ τα K Flavours με 14.90 [ 1.40 ευρώ διαφορά .]