Οφείλοντας να ευχαριστήσω τη
VOOPOO αλλά και το
K110.eu που μεσολάβησε ώστε να φτάσει η συσκευή έστω και καθυστερημένα - που όμως δεν οφείλεται σε κανέναν από τους παραπάνω - στα χέρια μου, συν του γεγονότος όμως ότι αναλύθηκε πληρέστατα από τους Zamploutos και Aragiannis παραπάνω.. θα πω με μεγάλη τιμιότητα ότι πρόκειται για μια συσκευή που δεν μπορώ να παρουσιάσω για τον λόγο που έχει ήδη αναφερθεί και μου το έδειξε από την πρώτη κιόλας χρήση.
Η αδυναμία του chip να δώσει τα απαιτούμενα volts την κατατάσσει για εμένα σε μια παντελώς άχρηστη συσκευή.
Είναι πανέμορφη. Είναι υπέρ-βολική. Εξωτερικά δείχνει πολύ ποιοτική, στις κλασικές κατασκευές της Voopoo όπως μας έχει συνηθίσει τελευταία. Θα γινόταν άνετα η ολοήμερη συσκευή όχι μόνο σε εμένα αλλά σε 100άδες ατμιστές εκεί έξω.
Αλλά είναι ΝΕΚΡΗ. Όταν η συσκευή δεν έχει "καρδιά", όταν μου δίνει 100 υποτιθέμενα watts από τη δυνατότερη 21700 της αγοράς που όμως στην πραγματικότητα δεν αποδίδονται ούτε τα μισά - ειδικά όσο πέφτει η μπαταρία μέσα της.. δυστυχώς δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω εδώ.
Δυνατότητα αναβάθμισης και βελτίωσης σε αυτό δεν υφίσταται. Αν δεν την θέλει κάποιος να κοσμίσει τα ράφια του για ποιον λόγο να την προτιμήσει λοιπόν; Για mtl μόνο που ακόμα κι αυτό θα στο "χαλάσει" όταν η μπαταρία πέσει στο 50%;
Δηλώνω απίστευτα απογοητευμένος, απορώ αληθινά πως βγήκε στην αγορά αυτό το πακέτο..
Παρ'όλα αυτά ο ατμοποιητής που συνοδεύει το mod είναι μια χαρά, οι νέες TPP αντιστάσεις πολύ καλές στην απόδοση γεύσης, υπάρχουν κι εδώ μικροδιαρροές που δεν φτάνουν όμως στο πόλο του mod, ούτε το ρυθμιζόμενο airflow δεν "ιδρώνουν" καν. Και οι δύο κεφαλές που υπήρχαν στη συσκευασία δίνουν αρκετά δυνατό και αεράτο άτμισμα, όχι κάτι που προτιμώ τελευταία. Για να δουλέψουν ζητούν πάνω από 40 watts, το Drag X plus δεν είναι ικανό να τις υποστηρίξει μέχρι τέλους της μπαταρίας του. Άρα.. μόνο για εκείνους που προτιμούν subohm DL ατμοποιητές με έτοιμες αντιστάσεις που θα τους δουλέψουν όμως σε διαφορετικό mod.
Γιατί ρε Voopoo.. ακόμα έχω και λατρεύω το πρώτο Drag. Ακόμα αποδίδει απίστευτα καλά. Ακόμα έχω το Vmate που δεν έχω αφήσει από τα χέρια από το 2018 παρακαλώ, χρήση καθημερινή. Εντελώς απροβλημάτιστες και πολύ αποδοτικές συσκευές. Και τώρα που έφτιαξαν αυτές τις πανέμορφες και απίστευτα βολικές για ολοήμερη χρήση, τις σκότωσαν με αυτό το chip..
Απογοήτευση, δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω. Ελπίζοντας πως έχω καλύψει έστω και τόσο επιγραμματικά τα όποια θετικά, το αρνητικό κομμάτι δεν με αφήνει όχι μόνο να τη χαρώ, ούτε να τη χρησιμοποιήσω καν δεν μπορώ.
Είμαι βέβαιος ότι η εταιρία ακούει τον ατμιστή και θα πράξει τα δέοντα, δεν είμαι ο πρώτος που τα αναφέρει εξάλλου.
Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για τη διάθεση της συσκευής, και την
VOOPOO που το πάλεψε με νύχια και με δόντια να περάσει τα εμπόδια (όλοι τα γνωρίζουμε πια) αλλά και το
Κ110.eu που βοήθησε πολύ στο να ξεπεραστούν τα εμπόδια αυτά και μας μπορέσω να τη δοκιμάσω έστω.
Και όλους εσάς που με διαβάσατε φυσικά.