(Το προϊόν το παρέλαβα απευθείας από τη Wotofo)
(Οι φωτογραφίες μεγαλώνουν κάνοντας κλικ πάνω τους, ώστε να δείτε καλύτερα τις λεπτομέρειες)
Η καινούργια έκδοση του nexMesh μαζί με την δυνατότητα για επισκευάσιμο ντεκ.
Ο ατμοποιητής έχει διάμετρο 24mm, ύψος 42.85mm
και έχει χωρητικότητα υγρού με τις μονές εργοστασιακές αντιστάσεις 4ml με το ίσιο τζαμάκι και 6ml με το bubble.
Με την διπλή εργοστασιακή αντίσταση έχει 3.5ml με το ίσιο τζαμάκι και 5ml με το bubble.
Η συσκευασία περιλαμβάνει τον ατμοποιητή, ένα bubble τζαμάκι, ανταλλακτικά όρινκ και δύο αντιστάσεις.
Οι δύο αντιστάσεις είναι η H15 Mesh & Parallel Coil Combo Head και η H12 Clapton Mesh Coil.
Οι διαθέσιμες αντιστάσεις για τον ατμοποιητή είναι οι:
#H11 Single Conical nexMESH Coil - 0.20Ω- 60-70W
#H13 Single Conical Net MESH Coil - 0.15Ω - 65-78W
#H12 Clapton MESH Coil - 0.20Ω - 55-75W
#H15 Single MESH & Parallel Coil - 0.15Ω - 65-80W
και η επισκευάσιμη #H17 Rebuildable Deck
Ο ατμοποιητής πωλείται στα παρακάτω χρώματα.
Όπως σε όλα τα προϊόντα της η Wotofo έτσι και εδώ έχει ένα αρκετά καλό επιστόμιο και σε ποιότητα και σε σχεδίαση, προσωπικά θα το προτιμούσα λίγο πιο κοντό αλλά αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο που αρέσει σε εμένα να ατμίζω οπότε και δεν το θεωρώ αρνητικό. Για να γεμίσουμε με υγρό τον ατμοποιητή μας, στο τοπ καπ υπάρχει ένα σημάδι και σπρώχνουμε συρταρωτά σε εκείνο το σημείο για να το ανοίξουμε. Το καπ ανοίγει πανεύκολα και σαν βούτηρο με το ένα δάχτυλο. Η τρύπα αναπλήρωσης είναι σφραγισμένη με σιλικόνη οπότε σπρώχνουμε την μύτη του μπουκαλιού προς τα μέσα για να γεμίσουμε αν δεν θέλουμε να γεμίσουμε υγρά το τοπ καπ.
Το δαχτυλίδι για την ρύθμιση του αέρα είναι αρκετά σφιχτό και θέλει να το πιάσεις λίγο καλά για να το γυρίσεις τουλάχιστον με δύο δάχτυλα.Έχει στοπ και στο άνοιγμα και στο κλείσιμο και οι τρύπες της εισαγωγής του αέρα είναι τρεις. Οπότε θέλει λίγο προσοχή γιατί στα πολύ ανοιχτά ο αέρας είναι μπόλικος και πέφτει η γεύση.
Και πάμε τώρα στο ζουμί που είναι οι αντιστάσεις. Η
H15, είναι αυτή της φωτογραφίας από κάτω, έχει δύο τύπους αντιστάσεων μέσα, μία mesh και μία κανονική με μονόκλωνο σύρμα. Φυσικά αυτή ήταν και η πρώτη που θα δοκίμαζα γιατί πρώτη φορά βλέπω τέτοια αντίσταση και τελικά δεν ήταν κάτι το τρομερό και φοβερό. Για αρχή, το πρώτο τανκάκι που έκανα δεν πήρα την γεύση που περίμενα και αγχώθηκα λίγο. Ευτυχώς τον είχα με το ίσιο τζαμάκι και στα 83W το άδειασα μέσα σε λίγες τζούρες. Με το δεύτερο γέμισμα τα πράγματα πλέον έγινα πολύ καλύτερα, με την γεύση να έχει πλέον εμφανιστεί και από το τρίτο τανκάκι και μετά πλέον η γεύση παραμένει ίδια και σε υψηλά επίπεδα. Λογικά πρέπει να έφταιγε το πολύ βαμβάκι που έχει μέσα η συγκεκριμένη και ήθελε κάμποσο για να αρχίσει να δουλεύει σωστά. Αλλά ενώ η γεύση με αυτή την αντίσταση είναι μια χαρά, κάτι με χαλάει όταν τραβάω τζούρα. Είναι πραγματικά λες και βάζω δύο ατμοποιητές διαφορετικούς μαζί και ατμίζω ταυτόχρονα.
Οι δύο κωνικές αντιστάσεις,
Η11 και
Η13, είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος και με τις δύο. Η γεύση εννοείται πως είναι σε πολύ καλό επίπεδο αλλά και εδώ έχω ένα μικρό παράπονο για το πως ανεβαίνει ο ατμός προς τα πάνω οπότε πιστεύω πως άνετα η H12 είναι η καλύτερη αντίσταση της εταιρείας. Μου αρέσει η γεύση που βγάζει και ταιριάζει απόλυτα με το πως παίζω εγώ με τον συγκεκριμένο ατμοποιητή. Επειδή όπως έγραψα και πιο πάνω οι εισαγωγές του αέρα είναι τρεις και μεγάλες, εγώ προσωπικά σχεδόν κλείνω τελείως τον αέρα και αφήνω απλά μια μεγάλη χαραμάδα ανοιχτή μόνο. Με αποτέλεσμα ο ατμοποιητής για αρχή να μη κάνει φασαρία, δεν είναι σφυρίχτρα σαν άλλους αλλά ακούγεται όπως όλοι οι sub ohm και κατά δεύτερον ο ατμός ανεβαίνει προς τα πάνω πιο πυκνός, ζεστός και με τη γεύση σε βέλτιστο επίπεδο.
Από κάτω έχω μερικές φωτογραφίες και από το RBA deck που κυκλοφορεί και πωλείται ξεχωριστά, μόλις βρω λίγο χρόνο θα ποστάρω στήσιμο.