Στα λεπτά σύρματα όντως θέλει να τα πιάσεις κάτω από τη βίδα και να σφίξεις με προσοχή γιατί όπως περιστρέφεται η βίδα τραβάει το σύρμα λίγο προς τα έξω και σου μετακινεί το coil. Εγώ χρησιμοποιώ clapton, 0,35/0,12 και σφηνώνει μια χαρά στο κενό δεξιά μεταξύ της βίδας και του ντεκ. Τον έχω στήσει και με 0,35 σκέτο, δεν χάθηκε ο κόσμος 20 δευτερόλεπτα παραπάνω μου πήρε, αλλά βέβαια σε ακόμα πιο ψιλά σύρματα σίγουρα θα είναι πιο μπελαλίδικο.
Οι τρύπες δεν είναι ούτε μικρές ούτε μεγάλες. Με οποιοδήποτε snv 120ml που έχουν σχεδόν όλα λεπτή μύτη, μπαίνει φουλ μέσα στην τρύπα.
Σε 250ml μπουκάλια που η μύτη είναι πιο χοντρή, απλά θέλει να την κρατάς πιεσμένη πάνω στην τρύπα.
Eννοείται ότι με το μη διάφανο extension, δεν βλέπεις πόσο γεμίζεις αλλά το πρόβλημα είναι μικρό αφού πολύ γρήγορα μαθαίνεις πόσο ακόμα πρέπει να γεμίσεις για να μην τρέξει έξω.
Το λύσε δέσε γίνεται μεν και με γυμνά χέρια αλλά σίγουρα είναι καλύτερο με κάτι επιπλέον να καλύπτει το χέρι. Γενικά εγώ στήνω όλους τους ατμοποιητές μου με λαστιχένια γάντια εδώ και χρόνια, οπότε δεν το έχω νοιώσει.
Αυτό που παρατήρησα πρόσφατα, και για μένα είναι πολύ σημαντικό μειονέκτημα, είναι ότι μπορεί να κολλήσει η βάση μέσα στο τανκ, να γυρνάς τη βάση για να βγει και να περιστρέφεται ξεβιδώνοντας την βάση ενώ το ντεκ μένει μέσα.
Εκεί, ακόμα και αν σφίξεις τη βίδα του πόλου, για να το βγάλεις πρέπει να λύσεις το τανκ από την πάνω πλευρά και να χρησιμοποιήσεις άλεν από πάνω για να το ξεβιδώσεις. Αλλιώς δεν βγαίνει με καμία δύναμη. Μου συνέβη μία φορά πριν λίγες ημέρες σε όλο το διάστημα που χρησιμοποιώ τους v1 & v2, ευτυχώς ο Φώτης (fabvape) μου εξήγησε τι να κάνω για να τον λύσω.
Παρ όλα αυτά, όπως έχω ξαναγράψει ήμουν εβιβιστής (eviva 2) για πολλά χρόνια αλλά με τον περσέα τους άφησα στην άκρη.
Θες ο λίγος αέρας του eviva, θες οι περιορισμένες πλέον επιλογές στο στήσιμο του, θες η βαρεμάρα γιατί ο atmistique αποφάσισε να τον πεθάνει μη βγάζοντας νέα έκδοση ή ανταλλακτικά για τους υπάρχοντες, θες η καλύτερη γεύση και ο πυκνότερος ατμός του περσέα, οι eviva μου είναι πλέον στο ράφι με τα κειμήλια ενώ ο περσέας καθημερινός στον αγώνα. Ο μόνος παλιός ατμοποιητής που συνεχίζω να χρησιμοποιώ σταθερά, είναι ο παπιγιόν του gus.
Θα συμφωνήσω 100% με το γεγονός ότι ο Θανάσης ουσιαστικά έκανε αρπαχτή με τον v1 και την συμπλήρωσε με τον v2. Εγώ προσωπικά πήρα και τον v1 και τον άφησα ως έχει και αργότερα πήρα και τον v2. Προσωπικές επιλογές του καθενός...