[member=17651]ThioVag[/member]
Χαίρομαι που σ' άρεσε Βαγγέλη!

Κι αν βρεις την ευκαιρία, δοκίμασε και το Atlas (πάλι του ζιρομπάκου). Μπισκότο αναφοράς (επί τέλους ένα μπισκότο χωρίς κανέλα) και το κυριότερο,
καθαρό! Μ' αυτά τα δύο μόνο θα πάω διακοπές φέτος. Kαι καμιά 30αριά φρούτα βέβαια για τους πνευμονικούς...
Και μιλώντας για φρούτα...
Heliodor by Precious LiquidsΤο πρώτο λεμόνι που άτμισα ποτέ ήταν το lemon tart της dinner lady το οποίο και τίμησα δεόντως (το παλιό, το καλό όμως, όχι αυτές τις καραμέλες για τον λαιμό που πουλάει τώρα). Επειδή κατάλαβα πως μάλλον μου πάει το λεμόνι δοκίμασα τουλάχιστον τριάντα ακόμα υγρά που είχαν αυτό σαν βάση και νομίζω πως όλα ανεξαιρέτως μου άρεσαν. Τα βρήκα όλα από καλά έως εξαιρετικά και αρκετά από αυτά καλύτερα από το αρχικό lemon tart. Καλύφθηκα πλήρως λοιπόν και γι' αυτό έγινα λίγο μπλαζέ με το θέμα και έπαψα να δοκιμάζω καινούργια υγρά με βάση το λεμόνι. Μέχρι που δοκίμασα κατά λάθος το Heliodor! Kατά λάθος γιατί άλλο υγρό ήθελα να δοκιμάσω και άλλο υγρό ζήτησα και μου έδωσαν να στάξω στον ντρίπερ. Το καλύτερο λάθος που έχω κάνει στη ζωή μου! Στο εξής αλλάζει η ατμιστική ορολογία και όταν αναφερόμαστε στο παπαγαλόζουμο θα εννοούμε το Heliodor και όχι το Late Hours που αποστρατεύεται και παίρνει τον τιμητικό τίτλο της κυρίας επί των τιμών.
Το Heliodor είναι γλυκόξινο λεμόνι με κρέμα και μπισκότο αμυγδάλου, τις δε πρώτες μέρες είναι μόνο υπέροχο γλυκόξινο λεμόνι! Το ξέρω πως δεν το περιγράφει έτσι ο ζιρομπάκος αλλά εμένα να ακούτε, αυτός δεν ξέρει. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί το υγρό όσο ωριμάζει. Θα ανέβει το μπισκότο; Το αμύγδαλο; Η κρέμα; Όλα μαζί; Δεν έχω ιδέα και για να είμαι ειλικρινής δεν με πολυ-ενδιαφέρει γιατί και σκέτο λεμόνι να παραμείνει, είναι υπέροχο, μαγικό, ονειροφαντασία, το φως το αληθινό, το χρυσόμαλλο δέρας, ο λόγος ύπαρξης του ατμιστή που σέβεται τον εαυτό του και κυρίως τον ουρανίσκο του! Το μόνο κακό με αυτό το υγρό είναι πως από δω και μπρος δεν υπάρχει καλύτερα, μόνο χειρότερα. Αλλά δεν πειράζει. Θα φουμάρω όσο μου αρέσει και μετά θα γυρίσω στο τσιγαράκι που το έχω επιθυμήσει. Όχι ρε, πλάκα κάνω! Heliodor μέχρι να παγώσει ο ήλιος! Μα τον Τουάτις.
ΥΓ. Και να φανταστείς, το υγρό το ατμίζω στον
Druga κινέζικο τσίγκο και παρ' όλα αυτά υπέροχο είναι...