Λοιπόν, έφτασε στα χέρια μου.
Έβαλα την 0,6 που είχα παραγγείλει και μπορώ να πω ότι συμπεριφέρεται περισσότερο αεράτα από όσο ή ίδα αντίσταση το NAVI. Αφού έχω τον αέρα στο 1/3 ανοιχτό.
Στα 20W και έχω δυνατό χτύπημα, οπότε θα ξαναγυρίσω σε 4mg νικοτίνη από 6 που ανέβασα για χάρη του Zenith Pro.
Θα δοκιμάσω και την 1.0, επειδή και εγώ θέλω χαμηλά watt. και αν με τέρμα ανοιχτό τον αέρα είναι όσο αεράτη θέλω, θα έχω και ένα αβαντάζ για την πιθανή διαρροή των 0,45 & 0,6

Η γεύση της σκέτης βάσης (70PG/30VG) που χρησιμοποιώ, είναι ακριβώς ίδια με αυτήν που δίνει το NAVI και στα ίδια επίπεδα με τους επισκευάσιμους που έχω. Είναι πιο ευχάριστη σε σύγκριση με την ελαφριά πικρίλα που έχει στον εργοστασιακό Zenith Pro.
Κατασκευή και λοιπά θετικά σημεία, είναι όπως τα είπαν Πέτρος και Μάκης.
Το λάπτοπ μου, με Win 10 Pro, το αναγνώρισε αλλά δεν το δείχνει στις συσκευές.
Κατέβασα το προγραμματάκι της Voopoo και το εγκατέστησα. Το πρόγραμμα το βλέπει ως συνδεδεμένο με την ονομασία: Current device VOOPOO-V1001
Στο μενού αριστερά και στην επιλογή "Device", οι μόνες πληροφορίες που δίνει είναι:
Firmware Version: 20.5.9.17.15
Software version: 1001
καμία άλλη πληροφορία, ούτε Product name, ούτε Product module, ούτε CHIP ID, ούτε τίποτε άλλο.
Εδώ με παραξενεύει ότι δείχνει version 1001, αλλά η οθόνη δείχνει μπάρες και όχι το score που γκρίνιαζε ο [member=4133]makis206[/member]
Στην επιλογή του οριζόντιου μενού "Run device", δεν κάνει απολύτως τίποτε.
Connect & Disconnect δουλεύουν κανονικά.
Να σημειώσω εδώ ότι με τρία διαφορετικά USB C καλώδια που το δοκιμασα, δεν το αναγνωρίζουν ούτε τα Windows ούτε το πρόγραμμα της Voopoo. Μόνο με το δικό του καλώδιο USB
και μάλιστα το τριγωνικό σηματάκι πρέπει να είναι προς τα κάτω. Αλλιώς δεν το βλέπει!
Ίδωμεν λοιπόν με την 0,60 και τυχούσες διαρροές.
Edit:
Α, και κάτι άλλο. Καλό θα ήταν και ένα κλείδωμα μόνο των κου μπιών + & -.
Το ολικό κλείδωμα δεν βολεύει και τόσο. Πιστεύω ότι σε ένα μελλοντικό update θα το υλοποιήσουν.