καλημέρα vapers...!!

1 εβδομαδα εχω στα χερια μου το drag X pro.. επιτελους η Voopoo εκανε αρκετες βελτιωσεις στο chip πλεον το Gene chip 3 κανει εχει φοβερη αποδοση και σταθερη μεχρι να παει η μπαταρια 15% και το αναφερω αυτο γιατι στο αρχικο drag X οταν εφτανε στο 40% ειχα καπια πτωση της αποδοσης του...
ας μιλησω ομως για το drag X pro που το ατμιζω εδω και μια εβδομαδα εχω δοκιμασει ολες της αντιστασεις και εχω μια πληρη εικονα πανω σε αυτο...! το νεο tpp tank εχει λιγο περιεργο γεμισμα ομως ειναι πανευκολο να το γεμισεις ειναι top fill.. δεν μπορω να πω οτι ειχα καπιο θεμα...! απλα θα ηθελα να ειναι λιγο διαφορετικο να μην εχει την σιλικονη αλλα νομιζω για καλο μπηκε εδω η σιλικονη σταματαει εντελως της διαρροές to tank ειναι εντελως στεγανο ακομα και με υγρα που ειναι 50/50 και απανωτες τζουρες που δοκιμασα... υγρασια οπως ειναι φυσικο θα δουμε ελαχιστη και το μονο σπαστικο ειναι οτι την μαζευει στο airflow ring... αν και με ενα πανακι καθαριζει πανευκολα...! παντως ειλικρινα της πλημμύρες που ειχα με το pnp tank εδω δεν υπαρχουν σε καμια περιπτωση...!
η αντιστασεις εξαιρετικες longlife ακομα και πολυ γλυκα υγρα...! επιδει λατρευω φραουλα .. και μπισκοτο.. περνω αυτα της steam train 120ml ... τα γνωστα... η καθε αντισταση 60 ml με βγαζει αρα 120 ml με 2 αντιστασεις.. ειναι πολυ καλα...!! η αντιστασεις επισης ειναι σε πακετο 3τμχ στα 10.50 με βάση τωρα την διαρκεια ζωης και την αποδοση που εχουν και την εξαιρετικη γευση νομιζω ειναι πολυ καλα...!!!
γενικα νομιζω οποιος το παρει το συγκεκριμενο kit θα το λατρεψει... για οσους κανουν γλυκα υγρα με εργοστασιακο ατμοποιητη νομιζω ειναι η ιδανικη επιλογη..
*προσοχη απλα στο γεμισμα μην το γεμιζεται μεχρι πανω...! η χωρητικότητα του tank ειναι στα 5.5ml εγω βαζω 5ml θα με ρωτησει καποιος τωρα <<''και πως θα ξερω οτι εβαλα 5ml καθε φορα''>> στο τανκ πανω εχει ο σχεδιασμος του μια χρυση λεπτομέρεια..
*στο review του ecigclick αναφερει στα αρνητικα της διαρροες απο την αντισταση...! γιαυτο σας ειπα να το γεμιζεται μεχρι αυτο το σημειο.. και τοτε δεν υπαρχει καθόλου θέμα διαρροής
*update:
να σημειωθει Δεν έχω κανένα οικονομικό ή άλλο όφελος. Δεν αποτελεί διαφήμιση για κάποιο κατάστημα ή κάποια εταιρία ειναι η προσωπικη γνωμη μου. πληρες review θα βρείτε εδω...
https://www.ecigclick.co.uk/voopoo-drag-x-pro-drag-s-pro-review/