Είμαι εκτός θέματος κ ζητάω ειλικρινά συγγνώμη για αυτό όμως να πώ θέλω κάτι σημαντικό.
Αν μου επιτρέπετε παιδιά, πάντα έλεγα ότι είμαι ενάντια στα φάρμακα κ γενικά στα εμβόλια!!!
Κ ναι, πάνω από 22+ χρόνια δεν έχω πάρει κανένα φάρμακo!!!
Το μόνο τελικά εμβόλιο που έκανα (Εκτός από εκείνα ξέρετε τα παιδικά ναι?) είναι αυτό για τον
ιο που παίρνει ζωές δυστυχώς. Έκανα την πρώτη δόση προχθές κ είμαι πολύ καλά.
(Θα πήγαινα για προπόνηση μα ένιωσα ότι ήθελα να κοιμηθώ κ αυτό έκανα. Καμία παρενέργεια
κ όλα μια χαρά. Σήμερα είμαι στο δεύτερο 24ωρο κ σας λέω ειλικρινά ότι νιώθω απίστευτα
καλά κ αυτή τη στιγμή που σας γράφω είμαι μετά από προπόνηση κάτω από δύσκολες συνθήκες)
Δεν φοβήθηκα καθόλου γιατί φίλοι μου γιατροί από το εξωτερικό με παρκάλεσαν να αφήσω
στην άκρη τα πιστεύω μου κ να το κάνω αν ήθελα να είμαι καλά αφού μπροστά στα μάτια μου είδα
ανθρώπους από τη μια στιγμή στην άλλη να χάνονται κ με ένα θάυμα να επανέρχονται στην ζωή.
Είναι προσωπική υπόθεση του καθενός τελικά.....Όμως πιστέυω ακράδαντα ότι εδώ δεν είχα
την πολυτέλεια της επιλογής αλλά ήταν ένα κ μόνο "Πρέπει" τουλάχιστον για εμένα.

Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι ΟΛΟΙ Κ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ
ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ.