Είδα τη φωτογραφία που έβγαλα για να πω δυο λόγια για τον ρούμπι και είδα στη φωτογραφία ότι είναι ο κακομοίρης μες στη Μαύρη μπίχλα.
Δεν ξέρω κανονικά αν πρέπει να ανοίξω καινούργιο topic γιατί στην ουσία είναι μία καινούργια καμπάνα που μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε πιστεύω βάση φαινόμενο.

Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτή τη στιγμή είναι στημένος με ss316 l σε tc
Η εξωτερική θερμοκρασία είναι 5 βαθμούς κελσίου περίπου και κρατάω το κουμπί περίπου πατημένο 15 δευτερόλεπτα κάθε φορά ,και τραβάω απανωτές τζούρες.
Η χωρητικότητα του είναι γελοία δεν πρέπει να είναι ούτε καν 1,5 ml
Όπως συνεχίζω και θα βάζω καινούργιες φωτογραφίες ,θα τον μετρήσω και με σύριγγα για να δω ακριβώς.
δεν είναι καθόλου εύκολο για έναν πρεσβύωπα να δει ακριβώς πόσο υγρό έχει όταν φοράει το ultem τανκάκι.
Αν δεν το λειτουργούσα σε tc δεν θα επιχειρούσα ποτέ να κάνω τόσο πολύ chaivaping χωρίς να είμαι σίγουρος ότι έχω γεμίσει tank.
Ο συγκεκριμένος που έχω πάρει εγώ έχει τη βάση zest v2.2

Και για να περάσω κατ' ευθείαν στο ψητό, και να λέω μετά για τα περιφερειακά, το θέμα είναι ένα. "Αυτή η καινούργια καμπάνα θα δώσει άλλη διάσταση στη βάση που έχω εγώ;
Αναρωτιέται ο μέσος καταναλωτής
Η απάντηση και η γνώμη η δική μου μετά από περίπου τουλάχιστον τρίμηνου καθημερινού "λιωσιμου" είναι ναί.
Η ίδια βάση (zestv2.2) με μία ψηλή καμπάνα και ένα bell tank έχει διαφορετική γεύση.
Κορυφαία, αλλά διαφορετική.
Καί αυτή λοιπόν η καμπάνα συνεργάζεται όμορφα με τη βάση, και δίνει ατμό κορυφαίας ποιότητας.

Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων