vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

267 επισκέπτες, 1 χρήστης
thanos1071

Με πρόθεση το κόψιμο ή εναλλακτικός τρόπος ασφαλέστερου καπνίσματος;

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
  • Φύλο: Γυναίκα
Θα λυπόμουν πάρα πολύ αν για λόγους ...ανωτέρας βίας αναγκαζόμουν να σταματήσω το άτμισμα...και θα προβληματιζόμουν αν θα ξανάρχιζα το κάπνιμα. :wall:

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
  • Φύλο: Άντρας
ολα στο μυαλο ειναι , ξεκινησα το ατμισμα ετσι στο χαλαρω με 12αρα νικοτινη και σε 6 μηνες εντελως ξαφνικα το εριξα στο 3 , οποιος κανει πολλα μλ και βλεπει τα μπουκαλια τις νικοτινης να αδειαζουν με ενα μαγικο τροπο . εκει να δεισ πως τη ριχνει τη νικοτινη και δεν του λυπη και καθολου ... ειδικα αν ειναι επαρχια που δεν υπαρχουν καταστηματα να ψωνισεις και πρεπει για μια 20αρα τον 10 ευρω να δωσεις αλλα 6 για τη μεταφορα , ειναι σα να παιρνεις σχεδον αλλο ενα μπουκαλι η 3 μηδενικα

οποτε αν το βαλουμε στο μυαλο οτι το κοβουμε ειτε ειναι καπνισμα ειτε ατμισμα την επομενη στιγμη μπορουμε να τα καταφερουμε ,δεν χρειαζεται καμια εναλακτικη

Αποσυνδεδεμένος dimitra1986

• *
  • 27
Το ξεκινησα ως εναλλακτικη λυση για να κοψω το κ.τ, με προθεση να κοψω κ το ηλεκτρονικο σταδιακα  :yes:

To ξεκινήσα σαν εναλλατική και κάποια στιγμή να σταματήσω και το ηλεκτρονικό.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 15, 2015, 01:19 από Stathis1 »

Αποσυνδεδεμένος TeoTzi

• **
  • 153
  • Vi Veri Vniversum Vivus Vici
Οι λογοι που μπηκα στο η.τ. ηταν πολλοι. Καποια στιγμη θα ηθελα να το κοψω κι αυτο. Προφανως το βημα απο κ.τ. σε η.τ. ηταν πολυ μεγαλυτερο και δυσκολοτερο. Παρολα αυτα το πετυχα με σχετικη ευκολια και υπομονη. Σε αυτη τη φαση δεν θελω να κοψω το η.τ. Μου αρεσει, το απολαμβανω και διασκεδαζω την ενασχοληση με αυτο. Ολο αυτο το διαστημα μπαινω περισσοτερο στο η.τ. παρα βγαινω απο αυτο. Κατι σαν χομπι με οποιον δυνατο αυτοελεγχο. Το αφηνω να παει με τη σειρα του σαν φυσικη εξελιξη. Αν καποια στιγμη μελλοντικα το βαρεθω εχει καλως.

Αποσυνδεδεμένος GiorgosRab

• 713
  • Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα
Το βλέπω σαν ένα ομαλό μεταβατικό στάδιο προς το κόψιμο. Ήδη ατμίζω λιγότερο απο τις στιγμές που κάπνιζα, με σταθερά σταδιακή μειώση της νικοτίνης - εξ αρχης άλλωστε..

Αποσυνδεδεμένος Vapeman

• *
  • 11
Για μένα αποτελέι τον ενναλακτικό τρόπο καπνίσματος, με τον οποίο και οικονομία κάνω και διαφορές στην υγεία μου πρωτίστως εχω δεί σημαντικές, δύσκολο το να το κόψω, δεν θέλω κιόλας, μακάρι να είχα μπεί νωρίτερα στο ηλεκτρονικό μιάς και το απολαμβάνω περισσότερο τελικά απ το παλιοτσίγαρο.

Αποσυνδεδεμένος vaman

• *
  • 17
Το  ξεκίνησα σαν ενναλακτικό  τρόπο καπνίσματος και πιο κατά την γνώμη μου καλύτερο για την υγεία μου, δεν σκεφτηκα να το αρχίσω γιατί έτσι θα τα καταφέρω  να το κόψω και αυτό κάποια στιγμή .

Αποσυνδεδεμένος Andreas81

• *
  • 42
  • Child_In_Time
Ξεκινησα το Η.Τ σαν εναλλακτικο τροπο καπνισματος και οχι για να το κοψω.
Μου αρεσει παρα πολυ η κατασταση των γευσεων , ντουμανιων γενικα. Απο τσιγαρο , ναργιλε κλπ.
Μετα απο 15 χρονια καπνιστης εφοσον βλεπω οτι υπαρχει εναλακτικη και γευστικα ανωτερη κατασταση απο το κανονικο τσιγαρο παω ανετα πλεον στο Η.Τ .
Δυστηχως με το κανονικο τσιγαρο βλεπω οτι οι αντοχες μου ελατωνονται δραματικα.Τρεξιμο , κολυμπι ολα πλεον ειναι σχεδον στο 0 .
33 ετων και εχω κλαταρει. 2 πακετα εκανα την ημερα κ πλεον εχω κακαρωσει.
Στα 50 μου να ειμαι καλα τι θα γινοταν αν συνεχιζα ετσι ?? Δεν θα μπορουσα να σταθω.
Το σκεφτηκα κ πλεον μετα απο 1 χρονο ατμισης ειμαι χαλαρα στο Η.Τ και το απολαμβανω.
Νιωθω πλεον οτι λειτουργω με περισσοτερη ενεργεια.

Αυτα τα ολιγα !!!  :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος diego

• *
  • 82
  • Θα Φάει η Μύγα Σίδερο και το Κουνούπι Ατσάλι...
Οπως και εχω αναφερει σε αλλο ποστ, εν αρχη το έψαξα για οικονομικους λογους, εν τελη ομως πηρα την αποφασει για λογους υγειας κύριος, αλωστε όλοι εμείς που κάναμε 2ο πακετα την ημερα, ειχαμε κλατάρει...
Ομολογο ομως πως ουδέποτε σκέφτηκα να κόψω το ΚΤ... Το ΗΤ (ΑΤΜΙΣΜΑ ΟΡΘΟΤΕΡΑ) το ξεκίνησα ως προς αντικατασταση της βλαβερης εξαρτισεις του ΚΤ

Αποσυνδεδεμένος gr1goris

• *
  • 93
  • Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε
ξεκινησα το ηλεκτρονικο τσιγαρο ψαχνωντας τροπο να ξεφυγω απο το κτ που με κρατουσε αιχμαλωτο δεκαετιες
εχωντας ενα μηνα που δεν το ξαναβαλα στο στομα μου νομιζω οτι ο αρχικος στοχος επετευχθη

Αποσυνδεδεμένος TeoTews

• *
  • 20
  • ΑΤΜΙΖΩ απο 31-5-2015 ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ
18  χρόνια καπνιστής και 22 ημερες ατμιστης...
πιστεύω σε σύντομο διάστημα να το κόψω και αυτό...

Καλή προσπάθεια σε όλους...

Δεν έχω εξετάσει το κόψιμο,...για την ώρα είναι ένας πιθανότατσα λιγότερο επιβλαβής, οικονομικότερος και πιο απολαυστικός τρόπος ''καπνίσματος''

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
Τώρα που πέρασε περισσότερος καιρός, θα ήθελα να εμπλουτίσω την αρχική μου απάντηση.
Τον ατμό τον ξεκίνησα γιατί ήθελα να κόψω το τσιγάρο αλλά δεν μπορούσα. Ελκυστική και η χαμηλότερη τιμή του (αν το θέλεις...). Τελικά, προσωπικά πιστεύω ότι το η.τ. δεν θα με οδηγήσει στο κόψιμο καθώς αναπαράγει τη συνεχή ενασχόληση με κάτι  :baby: !!! Η ελπίδα μου είναι να περάσω σταδιακά στην κατηγορία φλωρέξ!  ;)

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1240
Το η.τ. το ξεκίνησα για να κόψω το κ.τ. το οποίο είχε παραγίνει και ένοιωθα πως αργά ή γρήγορα θα μου δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη :thumpup:
Τώρα εάν θα κόψω και το άτμισμα ακόμη δεν ξέρω. Μειώνω σταδιακά τη νικοτίνη και βλέπουμε.   

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351413 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104256 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96315 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321492 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602316 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11615 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3111 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609851 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154998 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162008 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4372 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17738 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias