Η ιστορία έχει ώς εξής: Είχα στην κατοχή μου στο παρελθόν το προηγούμενο Leto RTA 24mm και ενώ ήταν πολύ καλός και ποιοτικός άτμο, είχε κλίση προς πνευμονικό, με αποτέλεσμα μετά από καιρό να τον δώσω, καθ' ότι MTLάκιας.
Με το που είδα ότι κυκλοφόρησε η καινούργια έκδοση από την TITANIDE (και χωρίς κανένα Review) πήρα το ρίσκο και τον πήρα (και μου βγήκε).
Εκείνο που έχω να πώ σε γενικές γραμμές είναι ότι είναι ένας καθαρός MTL RTA με πολύ ιδιαίτερο σχεδιασμό και πολύ καλή ποιότητα αν και κατασκευάσθηκε στην Κίνα έχει τα απαραίτητα υψηλά στάνταρ και στην γεύση δίνει ρέστα.
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ –ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ - ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Η συσκευασία περιέχει τα εξής:
1 x LETO MTL RTA 24mm
1 χ κιτ επέκτασης στα 4.5ml (καμπάνα +PYREX)
2x SS316L Fused Clapton coil 0.8 Ohm σε 2.5 πυρήνα
1χ 510 Μαύρο ULTEM Drip Tip
1χ σακουλάκι με διάφορα εξτρά ανταλλακτικά
1 x Εγχειρίδιο χρήσης
Χωρητικότητα: 2.5ml και 4.5ml
Ποιότητα Κατασκευής: Αρκετά καλή και προσεγμένη. O σχεδιασμός είναι από την Titanide και κατασκευασμένος στην Κίνα αλλά με αρκετά υψηλά στανταρντς.
Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ LETO
Έστεισα λοιπόν με το coil που είχε η συσκευασίαSS316L Fused Clapton σε 2.5άρι αξονάκι, καρφωμένο στα 0.80 Ohm, 1.4mm πιν αέρα και τον μπουμπούνισα στα 20 watt. Γεύση λοιπόν στον Θεό, ντουμάνι υπέρ αρκετό για MTL, χτύπημα δυνατό και γενικά η εμπειρία MTL ατμίσματος τέλεια καθαρός MTL RTA. H καμπάνα ασφαλίζει (υπάρχει οριγκάκι στο ντεκ) και βιδώνει πάνω στο ντεκ (το ντεκ είναι όλο επιχρυσωμένο 24 καράτια) και στην βάση του έχει 6 τρύπες για τα υγρά.
Ο αέρας έρχεται από κάτω με κλασσικό δαχτυλίδι και χτυπάει απευθείας την αντίσταση από κάτω με 6 μικρές τρυπούλες.
Το στήσιμο είναι παιγνιδάκι και όπως και ο προκάτοχός του η αντίσταση μαγκώνει κάτω από κλιπς με ελλατήριο.
Η αναπλήρωση του υγρού γίνεται από πάνω επίσης παιγνιδάκι.
Διαρροή ούτε κατά διάνοια.
ΘΕΤΙΚΑ
-Γεύση πάρα πολύ καλή
-Μεγάλη χωρητικότητα με το κιτ επέκτασης (φυσικά χωρίς τα άσχημα bublle glass)
-Πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής
-Αρκετά ανταλλακτικά
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
Κανένα προς το παρόν, φυσικά δεν αποκλείεται στην διαδρομή μαζί του να προστεθούν μερικά
EDIT: Σίγουρα ξέχασα μερικά να πώ λόγω του θαυμασμού μου για τον άτμο αλλά εδώ θα είμαι για να ενημερώσω και να απαντήσω όσο γνωρίζω.
Ακολουθούν μερικές Φωτό κυρίως από το site του κατασκευαστή.