Είναι κριμα που δεν εχει γραφτει σχεδον τιποτα γι’αυτή την καταπληκτικη compact all in one (κυριολεκτικα όλα σε ένα) συσκευη.
Σε μεγεθος ακριβως οσο ένα πακετο τσιγαρα (μακρια από μας) χωραει σε κάθε τσεπη και αποτελει για μενα την καλυτερη back up συσκευη που ειχα ποτε.
Δεχεται τις λατρεμενες μου nautilus κεφαλες που τις βρισκω μεχρι και σε περιπτερο (που λεει ο λογος) και για τους ντουμανιαρηδες ,τις κεφαλες του Tigon (δεν τις εχω δοκιμασει).
Η γευση που δινει είναι καταπληκτικη με επαρκες χτυπημα,ειδικα με τις 0.7 mesh του Nautilus (χαιρομαι που μου δοθηκε η ευκαιρια να τις δοκιμασω μεσω του Mulus αφου την εχει προεγκατεστημενη).
Προβληματα διαρροων τα ξεχνατε.Το εχω ένα μηνα και κατι και δεν εχω δει ουτε σταγονα υγρου αναπληρωσης με τις Nautilus κεφαλες (μονο κατι λιγους υδρατμους, τωρα με το κρυο, πανω στο καπακι πισω από το tank λογω διαφορας θερμοκρασιας….τιποτα ανυσυχητικο).
Με τις Nautilus κεφαλες εχουμε ρυθμιση αερα ενώ με τις Tigon όχι.
Με πεντε κλικ ενεργοποιουμε τη συσκευη,με πεντε κλικ την κλειδωνουμε (Locked) και κατοπιν με παρατεταμενο πατημα του πληκτρου πυροδοτησης (fire) την απενεργοποιουμε τελειως,αν θελουμε.Με τρια κλικ,ενώ η συσκευη είναι ενεργοποιημενη,μπαινουμε σε κατασταση αποκρυψης (stelth mode) για να μην φωτιζεται η οθονη ενώ ατμιζουμε και με τρια κλικ την επαναφερουμε.
Εχουμε τρεις επιλογες τροπου ατμισματος Watt-Bypass-Voltage που μπορουμε να επιλεξουμε.Για να μπουμε στο μενου κραταμε πατημενα ταπληκτρα + - ,επιλεγουμε με το + η το – και επιβεβαιωνουμε την επιλογη μας με το πληκτρο πυροδοτησης (fire).
Η αυτονομια και η διαχειρηση ενεργειας της συσκευης με μια φρεσκια μπαταρια LG HG2 3000mah 18650 είναι εκπληκτικη και θα καλυψει σε ολοημερο ατμισμα (τουλαχιστον) και τον πιο απαιτητικο ατμιστη (με τις Νautilus κεφαλες,για τις άλλες δεν ξερω).
Η μπαταρια φορτιζει μεσα στη συσκευη με φορτιστη 2A, με το καλωδιο USB TYPE C που παρεχεται στη συσκευασια του Mulus σε μιαμιση ωρα περιπου (δεν εχω χρονομετρησει ακριβως).
Η αναπληρωση υγρου,αντικατασταση κεφαλης είναι παιχνιδακι και η αυτονομια τεραστια 4,2 ml.
Τι άλλο να ζητησει κανεις ?

Υ.Γ: Αν θελετε να βοηθησετε καποιον φιλο-γνωστο-συγγενη να κοψει το καπνισμα,προτεινετε του ενα Mulus.